مدیریت استانی کردستان

  • خانه 
  • تماس  

برگزاری دوره تربیت مربی فیض نور

15 بهمن 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان کردستان دوره تخصصی تربیت مربی فیض نور  در روز های پنج شنبه وجمعه  مورخ15/11/94  و16در استان کردستان  به میزبانی شهرستان بیجار در حال برگزاری می باشد.

شرکت کنندگان در این دوره در قالب 6 کلاس با موضوعات بررسی فرقه های وهابیت،بهائیت، تصوف واهل حق ،فرقه های و آئین های نو ظهور ،مسیحیت هارت های لازم را کسب می کنند

 نظر دهید »

برگزاری نشست مدیر با طلاب فارغ التحصیل در مدرسه قروه

15 بهمن 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا (س)قروه نشست ی با طلاب فارغ التحصیل این مدرسه مبارکه برگزار گردید.در اين نشست سركار خانم عبدي مدير مدرسه به اهميت كار تبليغ اشاره نمودند و افزودند: مبلغ به عنوان الگو در جامعه شناخته شده و بايد سعي كند با اخلاص سرآمد تمام خصايص هاي نيكو باشد. در پايان نشست از مبلغين مشكلات كار و راهكار هاي ان به تبادل نظر پرداختند.

 نظر دهید »

زنگ انقلاب در مدرسه سقز

15 بهمن 1394 توسط صالحی

به مناسبت سالروز ورود تاریخی امام خمینی(ره) در 12 بهمن 57 به کشور، امروز گلبانگ انقلاب اسلامی در مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز نیز رأس ساعت 9:33 صبح همزمان با سایر کشور نواخته شد. این مراسم نمادین با حضور کادر، اساتید ، طلاب و نونهالان این مدرسه مبارکه در سالن اجتماعات برگزار شد. پخش سرودهای انقلابی، حاضرین با سر دادن ندای تکبیر الله اکبر، همخوانی دعای فرج و سرود ملی ایران و پخش شیرینی این روز را گرامی داشتند و با آرمان های معمار بزرگ انقلاب اسلامی ایران تجدید عهد و پیمان نمودند.

 

 نظر دهید »

برگزاری گارگاه آموزشی شیوه های نوین تبلیغ در قروه با حضورحجت الاسلام حاج آقا حسین کریمی مقدم معاونت تبلیغ حوزه علمیه برادران امام صادق (ع)

11 بهمن 1394 توسط صالحی


به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا (س)قروه گارگاه آموزشی شیوه های نوین تبلیغ  با حضورحجت الاسلام حاج آقا حسین کریمی مقدم معاونت تبلیغ حوزه علمیه برادران امام صادق (ع)دراین مدرسه مبارکه برگزار گردید.

ابتدای کارگاه ، استاد آیه 72 سوره احزاب را تلاوت فرمودند وتفسیر مختصری در این آیه داشتند مسولیت وامانت به انسان سپرده شد.پس قیمت خود را بدانیم. قیمت هر کاله میدانی که چیست قیمت خود را ندانی احمقی است.

ایشان در ادامه به عناصر اصلی در امر تبلیغ اشاره فرمودند: که 5 عنصری که مبلغ باید داشته باشد:
عنصر اول: هر وجوی مبدایی دارد مبدا من کجاست ،توجه کنم به او وبه او توجه دهم(خدا)
عنصر دوم: هر مبدایی مقصدی دارد توجه کنم بهآن وتوجه دهم به آن (قیامت)
عنصر سوم :بین مبدا ومقصد یک راه بیشتر نیست (صراط المستقیم)
عنصر چهارم:نیاز به راهنما(قرآن ناطق و قرآن نازل)
عنصر پنجم: مراقبت در راه(دام شیطان در صراط مستقیم است)
در ادامه کلاس فرمودند در مسیری که می روی و راهزن هست چگونه می توان خود را حفظ کرد؟
تنها راهش اخلاص است. منشا تمام کارهایمان باید الهی باشد. اگر دیدی کار برای خداست بعد حرکت کن.
حال چگونه می توان اخلاص را خرید؟
خود قرآن فرموده اگر دعای شما نبود عنایت خدا به شما نبود.پس راه کسب اخلاص ،دعا ومناجات است البته به خاصهمناجات در دل شب.

 

.

در ادامه کلاس :
شیوه های نفوذ در جامعهتوسط استاد بیان گردید که عبارت است از:
1.سخنرانی خوب
2.کلاسداری
3.چهره به چهره
4.فضای مجازی
شناخت مخاطب:
(معرفی کتاب:کتاب صمیمیت ،نفوذ وتاثیر گذاری نوشته ی هورایی)
1.مخاطبین بصری:شور وهیجان بالا،حرکات زیاد دست وصورت، قدرت تخیل بالا؛ کار با این افراد آسان است لذا هر مطلبی را به آنها بگویی سریع می گیرند.
1. مخاطبین سمعی : این افراد آرام هستند، بیان شیوا ورسا دارند. کار تبلیغی با این افراد مقداری مشکل تر است.
3.مخاطبین لمسی: آرام واحساسی هستند.لذا کار کردن با این افراد بسیار مشکل است.
آسیب شناسی امر تبلیغ:
1.مطرح کردن مسائل بصورت خشک وکلیشه ای
2.القاء مفاهیم قبل از ارتباط عاطفی
3.استفاده نکردن از ابزارهای به روز
4.استفاده نکردن از برنامه های فوق برنامه ماند اردو….
5.استفاده از شیوه های مستقیم گویی به جای غیر مستقیم
6.استفاده کردن از الگوهای فرهنگیغیر بومی
7.استفاده کردن از چه گفتن به جای چگونه گفتن
8.سست وسطحی معرفی کردن ارزش ها

ادامه این جلسات به صورت هفتگی ادامه دارد که بسیار مورد استقبال طلاب قرار گرفت.

 نظر دهید »

شرکت در مراسم اولین سالگرد ارتحال روحانی مجاهد مرحوم بهرامعلی بهشتی پور در مسجد جامع قروه

11 بهمن 1394 توسط صالحی

 

به گزارش معاونت فرهنگی مدیریت حوزه های خواهران استان کردستان جانشین مدیر محترم مدیریت استانی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای هادی صالحی در مراسم اولین سالگرد ارتحال روحانی مجاهد مرحوم بهرامعلی بهشتی پور(رحمه الله )که در روز پنجشنبه مورخ8/11/94در مسجد جامع شهرستان قروه با سخنرانی حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید حسن فاضلیان (زید عزه)مدیریت محترم حوزه های علمیه خواهران استان همدان برگزار گردید،شرکت نمودند وضمن ابلاغ پیام تسلیت این مدیریت به خانواده محترم آن مرحوم در مراسم برگزارشده در روستای قلعه هم شرکت نمودند.

 نظر دهید »

برگزاری نشست مدیر محترم حوزه علمیه خواهران استان کردستان حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی (زید عزه)با استاندار محترم کردستان جناب آقای دکتر زاهدی

10 بهمن 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان کردستان نشستی با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی(زید عزه)واستاندار محترم استان کردستان جناب آقای دکتر زاهدی  برگزار گردید.

مدیریت محترم حوزه های خواهران استان کردستان در این دیدار ضمنارائه گزارشی از فعالیت های فرهنگی ،علمی ،اجتماعی وعمرانی مجموعه حوزه های علمیه خواهران در استان به محضر استاندار محترم ؛ به بررسی وبیان اوضاع اجتماعی وفرهنگی استان پرداختند.

مدیریت محترم حوزه علمیه خواهرانه مچنین گزارشی از روند پیشرفت پروژه مدرسه علمیه ریحانه النبی(س)سنندج وبیان مشکلات آن بیان نمودند وهمچنین از زحمات وحمایت های خالصانه استاندار محترم از مجموعه حوزه های علمیه خواهران تشکر وقدردانی نمودند.

در ادامه استاندارمحترم ضمن خیر مقدم گوئی از زحمات حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی وتلاش ایشان ومجموعه حوزه های علمیه خواهران در استان تقدیروتشکر نمودندوبا بیان این نکته که پیگیری های مجدانه حاج آقا صالحی در استان مثال زدنی است؛قول مساعدت و همکاری هرچه بیشتر با مجموعه حوزه های علمیه خواهران در استان را دادند وتوسعه این مجموعه را در استان ضروری و مایه خیر وبرکت خواندند.

و در پایان سند همکاری شورای راهبردی وتوسعه حوزه علمیه خواهران که قبلا به امضاء نماینده معزز ولی فقیه در استان رسیده بود ؛مورد تایید وامضاء استاندار محترم نیز قرار گرفت.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اخلاق برای طلاب توسط حجت الاسلام والمسلمین اکبری استاد حوزه و مبلغ دین در مدرسه فاطمه الزهرا(س)بیجار

10 بهمن 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)بیجارجلسه اخلاق برای طلاب توسط حجت الاسلام والمسلمین اکبری استاد حوزه و مبلغ دین در این مدرسه مبارکه  برگزار گردید.در این جلسه آقای اکبری به ساده زیستی و تحمل مشکلات پرداختند.
حجت الاسلام و المسلمین اکبری به گوشه ای از زندگانی حضرت زهرا(سلام الله علیها) اشاره نمودند و گفتند که روزی جناب سلمان فارسی به محضر حضرت زهرا(سلام الله علیها) رسیدم دیدم چادری دارد که دوازده وصله از لیف خرما به آن وصل شده بود.
آقای اکبری گفت کرامت انسان به خانه و ماشین و لباسش نیست، کسی زیبایی ها و طیبات را حرام نکرده اما خانواده را برای آن مجبور نکنید. شايد بعضي تصور کنند ساده زيستي با آراستگي ظاهري، منافات دارد، در حالي که بين اين دو هيچ گونه تضادي وجود ندارد. مي توان هم ساده بود و هم آراسته. اسلام بر لزوم آراستگي مسلمانان تأکيد کرده است.
آقای اکبری گفت يکي ديگر از فلسفه هاي ساده زيستي، ايثار و مقدم داشتن ديگران بر خود است. ايثار از پر شکو ه ترين مظاهر جمال و جلال انسانيت است و فقط انسان هاي بسيار بزرگ به اين قله ي شامخ صعود مي کنند.
ايثارگر از اين که نيازمندان را بخوراند و بپوشاند و به آنان آسايش برساند بيش از آن لذت مي برد که خود بخورد و بپوشد و استراحت کند.
ایشان با اشاره به حدیثی از امام علی علیه السلام : «دنیا داری فراز و نشیب و تلخسی و شیرینی است .مومن کسی است که هم شیرینی دنیا را بپذیرد و هم تلخی آن را »اظهار داشتند، خود را عادت بدهید به سختی ها و به بی رغبتی به دنیا.
ایشان حدیثی را از امام اول شیعیان در رابطه با سخاوت نقل نموده و گفتندافرادی که سر مسائل مادی کنار هم جمع میشوند همیشه با هم در جنگند اما اگر بر سر مسائل معنوی باشد و کار و نیت و زبان برای خدا باشد خدا نیز به کار و عمل آنها برکت میدهد.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه هیات امنا در سقز

10 بهمن 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه حضرت فاطمه (س)سقزاین مدرسه عصر روز دوشنبه مورخ 5/11/94 جلسه هیأت امنای خود را با حضورجانشین مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا هادی صالحی و اعضای محترم هیأت امنای این مدرسه مبارکه از رؤسا و مسئولان ادارات و فرماندهان نظامی و انتظامی شهرستان سقز؛ برگزار نمود.

ابتدای جلسه با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و سپس حجت الاسلام و المسلمین وحیدی رییس هیات امنای مدرسه ضمن خوشامدگویی به اعضا از تلاش و زحمات مدیر محترم سرکار خانم عبدی در اداره امور این وظیفه خطیر تشکر و قدر دانی نمود. پس از آن دستور کار جلسه برای حاضرین قرائت شد و آیین نامه داخلی هیأت امنا در دستور کار جهت نقد و بررسی قرار گرفت و وظایف هریک از اعضا به تفکیک واگذاری به ایشان تفهیم شد و آنها نیز ضمن پذیرش مسئولیت خود قول مساعدت و همکاری دادند. در این جلسه چند عضو جدید نیز به هیأت امنای این مدرسه مبارکه اضافه شد و مورد تأیید جمع واقع شدند.


همچنین با توجه به فصل پذیرش حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور از رؤسای ادارات شهر سقزکه جزء هیات امنا می باشند تقاضای همکاری گسترده و همه جانبه با حوزه علمیه حضرت فاطمه(س) شد که کما فی السابق این مدرسه را یاری دهند تا در امر پذیرش رونق چشمگیری همچون سال های گذشته در پیش رو داشته باشیم. در پایان نیز به پیشنهاد سرکار خانم عبدی حاضرین جلسه به همراه سردار مالکی فرمانده محترم سپاه سقز از اتاق بسیج طلاب بازدید نمودند و مدیر مدرسه ضمن گزارش مختصری از روند جذب طلاب بسیجی و انجام فعالیت های بسیج طلاب در این پایگاه تقاضای تجهیز اتاق بسیج و در اختیار قرار دادن امکانات لازم را از فرماندهی محترم سپاه خواستار شدند.

 نظر دهید »

برگزاری دوره آموزش مبلغین استان کردستان

07 بهمن 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدیریت استان دوره آموزشی مبلغین با همکاری بسیج طلاب به مدت سه رو در تاریخ10-12آذردرمجتمع یاوران مهدی در کنار مسجد مقد جمکران با حضور حجت الاسلام والمسلمین بابا شاهی مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه بیت المقدس برگزار گردید.


حجت الاسلام والمسلمین بابا شاهی طی سخنانی فرمودند: وظیفه ی که خواهران مجاهد وطلبه دارند بیشترازبرادران است .این موقعیت بیشتری برای علم آموزی وتبلیغ دارند .اینان وارث انبیا می باشند ومی توانندوارثت انبیاء رابه مرحله ظهور برسانندچراکه .«العلماء ورثه النبیاء علماء وارثان انبیاء هستند.


خداوند عنایت کرده دین ودین داری رابرای ما مشخص کرده وتا ما از حیرت وضلالت به دور باشیم
ایشان با اشاره به کید ونقشه های دشمنان برای دور ساختن مسلمانان از اسلام وخالی گذاشتن سنگرفرمودند:یکی ازاین سنگرهای مهم وحساس حوزه های علمیه است.طلاب باید حواسشان راجمع کنند تا جلوی اختلافات رابگیرند.هدف دشمن ایجاد ناامنی در داخل کشوراست وظیفه ما به عنوان یک طلبه این است با صحبت وسخنرانی ،امرونهی مقابل اهداف آن ها بایستیم .نگذاریم به اهداف خود برسند.
نماینده ولی فقیه سپاه با تاکید بروظیفه زنان منتظر درعصرغیبت چنین بیان کردند:مهدویت واعتقاد به وجود امام غایب رمز حیات می باشد هویت مادررسیدن مابه خداست ومهدویت راه خداست.زن منتظر زن مومن است اگرشمادرزندگی حالت انتظار داشته باشید افضل اعمال است.
ایشان با تصریح بر پیگیری مطالعه وتلاش کوشش طلاب در مراحل آموزی وتهجد عنوان کردند:طلبه باید نسبت به امام زمان (عج)شناخت وآگاهی داشته باشد باید سطح علم وآگاهی خود رابالا برده وتربیت نسل منتظر وآشناسازی فرزندان با امام زمان (عج)یکی از وظایف مهم طلبه منتظر است.

این دوره آموزشی با حضوراساتید مجرب به مدت سه روز به طول انجامیدکه ساعت8صبح آغاز گردید،
کارگاه آئین همسرداری با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا پارچه باف
کارگاه اهمیت وجایگاه نماز با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محمودی
کارگاه بیان فلسفه هجرت حضرت معصومه به شهر مقدس با حضورآیت الله سعیدی برگزار گردید.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه ای با عنوان فرهنگ و آداب برخورد اسلامی در مدرسه الزهرا(س)قروه

07 بهمن 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا(س)جلسه ای با عنوان فرهنگ و آداب برخورد اسلامی  در تاریخ 94/09/19دراین مدرسه مبارکه برگزار گردید.

سخنران جلسه سرکار خانم ثریا گوران  سخن خود را با استناد به آیه(( یا ایها الذین آمنو واتقوالله قولو قولاً سدیدا )) آغاز کردند.
سرکار خانم گوران فرمودند: برای گفتگوها و برخوردهای اجتماعی، خلنوادگی، دوستانه و … باید یک فرهنگ سالم و اسلامی داشته باشیم، روش و طرز گفتگوها را بلد باشیم در شوخی ها و دعوا ها و تمام رفتارهایمان حدو حدود را نگه داریم، ایشان بعنوان مثال چند نمونه از فرهنگ تخاطب را ذکر کردند که عبارتند از:

1-فرهنگ تخاطب در عصبانیت: باید به گونه ای باشد فوحش ندهیم، بددهنی و تصمیم از روی عصبانیت نباشد، طبق روایات پیامبر اکرم(ص) که میفرماید: ما حتی نباید بادها، کوههاو دریاها را هم فوحش بدهیم زیرا هر فوحش بازگشتش به سوی خود ماست.
باید سبک زندگیمان مانند سبک زندگی انبیاء و اولیاء باشد. صبر و در مقابل عصبانیت و دعواها از نشانه های مومن است.

2-فرهنگ تخاطب در شوخی: شوخی هایمان نیز باید موجب آزار و اذیت دیگران نباشد همانند پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد(ص) که همیشه شوخی میکردند ولی در شوخی هایشان هرگز جز حق چیزی نمیگفتند.

3-فرهنگ تخاطب در تقاضا و قرض گرفتن: هنگام نیاز به امور مادی نباید با بیان مشکلات زندگیمان موجب حقیر و کوچک شدن خویش باشیم.

4-فرهنگ امر و نهی: امر و نهی ماهم باید منافق گونه نباشد یعنی حرف و عملمان با هم در تضاد نباشد بلکه هماهنگ باشد.

5-فرهنگ تخاطب با اولیاء و پیامبر اکرم(ص) هم باید طبق آیه قرآن باشد که خداوند میفرماید:(( لا ترفع الا صواتکم فوق صوت النبی)) آیه دوم سوره حجرات شامل همین زمان هم میشود واختصاص به زمان آنها نبوده، یعنی ما زمانی که به زیارت این بزرگان میرویم باید ادب را رعایت کنیم و در زیارت با صدای بلند نباید دادو بیداد کنیم بلکه با کمال ادب از زیارت آنها فیض ببریم.
استاد گوران در پایان بیانات خود به رابطه استاد و شاگردی هم اشاراتی نمودند و برای توضیح بیشتر به ادب حضرت موسی (ع) اشاره نمودند که حضرت موسی (ع) برای شاگردی حضرت حضر(ع) فرمودند:(( هل اتبعک )) آیا اجازه میدهید از تابعان شما باشم برای اینکه چیزهایی از تو یاد بگیرم انشاا… از صابرین خواهم بود.

 نظر دهید »

مراسم آغاز نیم سال تحصیلی جدید مدرسه علمیه الزهرا (س) قروه

07 بهمن 1394 توسط صالحی

در مورخ 6/11/94 مراسم آغاز نیم سال تحصیلی جدید مدرسه علمیه الزهرا (س) قروه با قرائت دعای توسل و با حضور سرکار خانم عبدی مدیریت محترم مدرسه در جمع طلاب این حوزه مبارکه برگزار گردید.


در ابتدای نشست که با قرائت دعای توسل همراه بود معنویت ویژه ای را به محفل بخشید و این دعا مبارک سرآغازی گردید که طلاب با توان و انگیزه بالا در سنگر علم و جهاد به تحصیل علوم دینی بپردازند.
در این نشست سرکار خانم عبدی فرمودند: هدف شما برای تحصیل در حوزه علمیه آینده و راه شما را روشن خواهد نمود پس هدفی والا داشته باشید و با توسل به ائمه اطهار مسائل و مشکلات را برطرف نمائید.
یادگیری علوم حوزه و آموزش آن به دیگران دارای اجر و پاداش وصف ناپذیری است. طلبه باید با الگو بودن خود درتمام زمینه ها در اجتماع حضور پر رنگ داشته باشد. خانم عبدی درادامه افزودند : طلبه باید به واجبات و مستحبات مقید باشد و با برنامه ریزی به تمام وظایف خود عمل نماید.


در پایان خانم عبدی راهکارهایی برای پیشرفت تحصیلی،معنوی و تبلیغی ایراد نمودند از جمله به حضور در مراسمات و جلسات مختلف ، احترام به استاد و هم بحثی و اطرافیان اشاره نمودند.

 نظر دهید »

برگزاری نشست هم اندیشی مدیر وکادر اساتید در مدرسه ریحانه النبی(س) سنندج

05 بهمن 1394 توسط صالحی

نشست هم اندیشی مدیر وکادر اساتید با هدف بررسی وبرنامه ریزی مسائل آموزشی وفرهنگی وارائه راهکار جهت برنامه دقیق مسائل فرهنگی واموزشی در تاریخ94/11/3در مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) سنندج برگزار گردید.


در ابتدای جلسه که با قرائت قرآن همراه بود مدیر محترم در ابتدا از زحمات کادر واساتید در ترم اول تشکر نمودندوهمچنین بیان داشتندامید وارم با هم کاری اساتید حوزه محیط با امن پر آرامش وپیشرفت طلاب گردد.
در ادامه معاون آموزشی سرکار خانم رستمی گزارشی در باره مسائل وبرنامه آموزشی دادند ودر ادامه برنامه هفتگی در اختیار اساتید قرار دادندو بیان داشتند با توجه به تعطیلات نوروزی وایام بعد تعطیلات برای هرواحد درسی 16جلسه تدریس درنظر گرفته شده است وهمچنین برای بهتر شدن نظم کلاسها نسبت به تاخیر وحضور غیاب طلاب اهتمام بیشتری داشته باشیدوحضور به موقع اساتید در سرکلاسها موجب حفظ کلاسها خواهد بود .ومقدار محدوده تدریس اساتید تا عید می توانند تدریس کنندتاهفته دوم آموزش تحویل این معاونت دهند.
در ادامه جلسه معاون فرهنگی سرکارخانم عربیان با ارائه گزارشی از فعالیت های فرهنگی ترم اول دادند وبیان داشتند سعی براین شده تا با برنامه ریزی مناسب بهترین استفاده از زمان گردد. واز اساتید در خواسته شد نسبت به مسائل تربیتی طلاب توجه بیشتری شود وقبل از شروع کلاس سلام دسته جمعی به آقا امام زمان (عج)داشته باشند ویا دعای فرج قرائت گردد.وهمچنین یک حدیث ویا یک نکته اخلاقی بیان کنند.
ایشان همچنین بیان داشتند:در ساعات فرهنگی عمومی از اساتید مجرب استفاده خواهد شدودر این ساعات از نهج البلاغه مهدویت ،ومسائل اعتقادی ومسائل روز صحبت خواهد شدواساتیدخواسته شددراین جلسات حضور فعال داشته باشند ومشغول امر دیگری نباشند.
همچنین برای استفاده بیشتر از ساعات فرهنگی قرار شدماهانه برای طلاب موضوعات متفاوت از قبیل سبک زندگی،مهدویت،نهج البلاغه ،صحیفه سجادیه و….در این ساعات برگزار گردد.
ایشان افزودند:در غیر از ساعات درسی آموزش مداحی ،کلاس زبان انگلیسی ،دوره فیض نور،ودوره فن خطابه برگزار خواهد شد.
وبرای تشویق طلاب وخانواده ایشان به مسائل معنوی شبهای چهارشنبه مراسم دعا خوانی با حضور خانواده طلاب برگزار گردد.

 نظر دهید »

برگزاری گفتمان دینی در قروه

21 دی 1394 توسط صالحی

در تاریخ 94/10/9در مدرسه معرفت با حضور دانش آموزان وبرخی از والدین مراسم جشنی به مناسبت هفته وحدت برگزار گردید یکی از برنامه های این جشن برگزاری گفتمان دینی بود.که به صورت سخنرانی وپرسش وپاسخ درباره هفته وحدت برگزار گردید ازجمله از سوالات علت نامگذاری این هفته به هفته وحدت،توسط چه کسی نامگذاری شد؟،چند نمونه از مشترکات شیعه وسنی را نام ببرید؟بچه ها پرسیدند پیامبر شیعه بوده یا سنی و…….به این سوالات از خود بچه ها خواسته شد جواب دهندومباحث جمع بندی شد ودر پایان به 5 نفر از دانش آموزان توسط استاد گفتمان هدایایی داده شد.

 نظر دهید »

برگزاری گفتمان دینی در قروه

21 دی 1394 توسط صالحی

در تاریخ 94/10/9 در مدرسه ابتدایی رضوان جلسه ای با حضور والدین دانش آموزان مدرسه برگزار گردید که سخنران جلسه سرکار خانم صدیقه کریمی مقدم بودند.طبق گزارشی که برای مدرسه علمیه ارائه دادند بیانات ایشان از قرار ذیل می باشد:


ضمن تبریک هفته وحدت اشاراتی به مشترکات اهل تسنن وتشیع داشتم اگر مراجعه ای به قرآن داشته باشیم قرآن امت اسلام را یک امت واحده معرفی نموده« ان هذه امتکم واحده وانا ربکم فاعبدون »و قرآن این کتاب مشترک ما مسلمانان فرموده همه ی مومنان برادر یکدیگرند،قرآن مارا به مشترکات توجه داده.برکسی پوشیده نیست از عوامل مهم پیروزی انقلاب اسلامی امر وحدت مسلمین بود. که اکنون دشمنان اسلام وایران برآنند که این وحدت را از مسلمانان با راههای گوناگون سلب نمایند.از جمله وارد کردن افرادی دست نشانده در بین عموم مردم جهت ایجاد تفرقه وتشکیل وراه اندازی شبکه های ماهواره ای با هدف ایجاد تفرقه پس ما مسلمانان مخصوصا این مناطق که از دو گروه شیعه وسنی وجود دارد باید با آگاهی وبصیرت زیادی مراقب این ترفند های دشمنان خبیث باشیم.وبعد درباره سیره وروش پیامبر در امر تربیت فرزند وشیوه ی رفتار والدین با فرزندان وبیان شرایط حضور زنان در جامعه ونحوه ی برخورد ورفتار با همسر را بیان داشتم.

 نظر دهید »

برگزاری کارگاه مهارتهای زندگی درحوزه علمیه ریحانه النبی (س)

20 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی (س)سلسله نشتهای کارگاه مهارتهای زندگی با موضوع حفظ اقتدار مردبا حضور سرکار خانم غیاثی وطلاب در حوزه مبارکه برگزار گردید.


سرکار خانم غیاثی در ابتدا چنین بیان کردند:مردی که مقتدر باشدتکیه گاه امنی برای خانواده می باشدومحیطی امن برای خانواده ایجادمی کند.
ایشان با اشاره به عواملی که باعث ازبین رفتن اقتدار مرد می شودفرمودند:
1-مجادله بامرد شخصیت اوراخدشه دار می کندوبنا برخصلت آقایان ازحق خود دفاع می کنند وباعث ایجاد بحث ودعوا بین زوجین می شود درصورتی که خانم می تواند بامدیریت صحیح از به وجود آمدن این مشکل جلو گیری نمایدودرفرصت مناسب بدون حضوردیگران آن و باآرامش باهمسرش درباره موضوع صحبت کنند .ازاو نظرخواهی کند این گونه سعی شود به اقتدار مرد خدشه ای وارد نشود.
خانم غیاثی دومین عاملی که باعث که باعث ازبین بردن اقتدار مرد می شود را قهر کردن عنوان کردند:وقتی خانم قهر می کند مرد احساس شکست می کند که نتوانسته شما راراضی نگه دارد قهر های بی مورد ومکرر باعث می شود شخصیت خانم به عنوان یک همراه درمشکلات زندگی ازبین برود ومحیط خسته کننده ای برای مرد درخانواده ایجاد می شود .ابهت واقتدار مرد رامی شکند.
ایشان سومین عاملی که باعث شکسته شدن اقتدار مرد می باشد را گریه کردن خانم عنوان کردند: به گونه ای که گفته شده گریه زن مرد شکن است مردی که همه امال خود رادرخانواده وهمسرش می بیند با گریه او احساس شکست وخود کم بینی میشود .
سرکار خانم غیاثی با اشاره به روحیه لطیف زن فرمودند: خانمها برای بروز احساسات ناشی از مشکلات باید قبل ازصحبت با مرد خطاب به او بگوید توهمه تکیه گاه وآرامش دهنده زندگی من هستی باحرف زدن باتوآرام می شوم در اینجا مرد تامینش بیشترشده وحمایت بیشتری خواهد کرد.اما اگربا عدم مدیریت با لحن تند بگویید توبامن چه کردی دراین صورت مرد اول به دفاع ازخودش ودوم هجوم وسرزنش رفتار شما می پردازد که بحث بالا می گیرد .
ایشان چهارمین عامل ازبین برنده اقتدار مرد را دخالت اطرافیان معرفی کردندوچنین بیان کردند:دخالت اطرافیان درزندگی زوجین عامل دیگری برای ازبین رفتن اقتدار مرد می باشد.دخالت های بی مورد اطرافیان باعث ازبین رفتن مدیریت واقتدار مرد درخانواده می شود این وظیفه خانم است که باحسن تدبیر گونه ای برخورد کند که دخالت های خانواده او ویاهمسرش با کمال احترام به آ ن ها درعین حال به زندگی او وهمسرش لطمئه وارد نسازد از ان جای که اسلام سفارش زیادی در حسن معاشرت با پدرومادر دارد با نرمی وملاطفت می تواند به ان ها بفهماند که دخالتهای ان ها ممکن است کانون خانوادگی ان ها متذلل سازد.

 نظر دهید »

برگزاری کارگاه مهارتهای زندگی درحوزه علمیه ریحانه النبی (س)

20 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی (س)کارگاه مهارتهای زندگی مقارن با رحلت پیامبر اکرم (ص)وشهادت امام حسن مجتبی (ع) با حضور سرکار خانم غیاثی وطلاب در حوزه مبارکه برگزار گردید.


سرکار خانم غیاثی در ابتدا باتسلیت فرارسیدن ایام شهادت پیامبر اکرم (ص) وامام حسن(ع) وامام رضا(ع)دراین جلسه نگرانی ها ودغدغه های پیامبر ازامتش که مشکلات امروز جامعه اسلامی است بررسی کردند.
ایشان در ادامه فرمودند:پیامبرخوبی ها ازخطردنیا ودنیا زدگی برای امتش نگران بودندمتاسفانه جامعه امروزی بدون توجه به راهنمایی های آن حضرت در میدان مسابقه دنیاخواهی وتجملات وعیش ونوش های بدون ملاحظه از دیگر سبقت می گیرند .
مشاورحوزه فرمودند :خانواده از دیدگاه اسلام یک نهاد اساسی ومحوری وهسته نخستین جامعه راتشکیل می دهد،زن ومرد باازدواج مسئولیت های جدیدی راپذیرامی شوند،هردو بارسنگین آن رابه دوش می گیرندوصمیمیت رابطه اعضای خانواده راگرم می کندومودت ورحمت موجب می شود زن ومرد غم خوار هم باشند.
ایشان درباره نگرانی پیامبر از بهم خوردن این بنیان وروی آوردن به تقلید درزندگی ودورشدن ازآموزهای دینی چنین فرمودند: پیامبر اکرم (ص) دراین خصوص می فرمایند:شدیدترین نگرانی من برای شمااز فتنه ای است که ازطرف زنان می آیدازهیچ چیزی برای امت خویش مانند فتنه ای که ازناحیه زنان وخمر به وجود می آید نگران نیستم .
ایشان با تاکید براینکه تجمل پرستی وتوقع های بی مورد عامل ایجاد نابسامانی درخانواده است بیان کردند:
ازدیگر نگرانی پیامبر ضعف اراده وکسالت های روحی است. باتوجه به این که قله موفقیت درکارها ذکر ویادخداو پایداری است نقطه مقابل آن تنبلی وبی حوصلگی عامل اصلی شکست دررسیدن به موفقیت می باشد.
آ ن حضرت دراین خصوص می فرمایند:بیشترین نگرانی وبیم من برای امتم پرخوری –پرخوابی –کسالت وسست بودن یقین وایمان آنان است.
درجای دیگر می فرمایند:نگرانی من از امتم از وقت نشناسی آنان است که گاهی نماز اول وقت را به تاخیر می اندازند وگاهی قبل از فرا رسیدن وقت انجم می دهند.
ودردر پایان ارزش صلح امام حسن (ع) رابیان کردند:صلح آن حضرت زمینه را برای قیام امام حسین (ع) ایجاد کرد هرامام بنا بر شرایط عصر خود عمل کرده یکی 25 سال گوشه نشینی را بنا به مصلحت وحفظ اسلام انتخاب کردیکی صلاح ودیگری قیام اما راه همه یکی بوده وآن حفظ اسلام وپیروی از آیین پیامبر بوده است.

 نظر دهید »

برگزاری سومین پیش کنگره امام شافعی(رض) در سقز

20 دی 1394 توسط صالحی

روز سه شنبه مورخ 15/10/94 سومین پیش کنگره امام شافعی(رض) در دانشکده فنی مهندسی شهر سقز برگزار شد. در این مراسم که از سوی مرکز بزرگ اسلامی با همکاری مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) و سایر ارگانهای دولتی برگزار شده بود نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان و جمعی از مهمانان داخلی و خارجی از دانشگاه ها و مرکز علوم دینی کردستان عراق حضور داشتند.


در ابتدا فرماندار محترم سقز جناب آقای ورمقانی از اعضای هیأت امنای مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) در بیانات خود ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت شیخ نمر و عرض خیر مقدم به مهمانان گفت: آنچه که ما را در این مکان گردهم آورده است مسئله وحدت بین جهان تشیع و اهل سنت می باشد. اگر به مسئله وحدت توجه می شد امروز اینگونه تفرقه های فتنه انگیز و دشمنی دامنگیر جهان اسلام نبود. با توجه به این حداقل اختلاف اندک و جزیی در بین فرق اسلامی آن هم در فرع دین و نه اصل دین؛ متأتسفانه دشمنان اسلام این را یک ضعف قلمداد نموده و آن را برجسته کرده اند تا موجب اختلاف بین مسلمانان و جهان اسلام شوند.
جناب ورمقانی افزود: اینک ما در مقابل این وحدتی که مد نظر امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می باشد؛ وظیفه شرعی داریم و باید مانع توطئه و تفرقه انگیزی دشمنان باشیم. امیدواریم در این کنگره امام شافعی در راستای اهداف وحدت در این عرصه حرکت کنیم و موجب انسجام و حفظ آن شویم و با بیان و شناخت شخصیت این عالم بزرگوار به آن هدف اصلی وحدت نزدیک شویم.
در ادامه برنامه چند مقاله در زمینه زندگانی و فضائل علمی و معنوی امام شافعی و مولودی خوانی توسط گروه موسیقی مناسبت ها اجرا شد و پس از آن نماینده محترم ولی فقیه حجت الاسلام و المسلمین حسینی شاهرودی سخنرانی نمودند.
ایشان ضمن تسلیت و محکوم نمودن جنایات آل سعود با ذکر آیه 39 از سوره احزاب ویژگی مبلغان دین الهی را اینگونه بیان داشت: کسانی که رسالات خدا را ابلاغ می کنند دقت دارند که خداوند از آنها چه خواسته و همان را انجام می دهند. در هر عصر و زمانی که باشند دقت دارند که چه تکلیفی دارند، چه بگویند و چگونه عمل کنند و در راه رسیدن به هدف ابلاغ رسالت از هیچ احدی نمی ترسند جز خدا. می دانند که نهایت آنها را به شهادت خواهند رساند و چه چیزی از شهادت بالاترکه فوض عظیمی است. کسانی که رسالت خدا را ابلاغ می کنند و خشیت خدا را دارند؛ عظمت خداوند در چشمهای آنها ظاهر است و همه چیز را از آن خدا می دانند و فقط خدا را فرمانده وحاکم این عالم می دانند. اینگونه افراد از درک و فهم درستی برخوردارند. می توانند انحراف ها را تشخیص دهند و جلوی انحراف را بگیرند.
نماینده ولی فقیه با اشاره به شخصیت معنوی شیخ نمر گفت: همین شخصیت بزرگوار شیخ نمر یک انسان به تمام معنا بود در عرصه ابلاغ دینی. شما بنگرید در صحبت های وی ذره ای بحث شیعه و سنی مطرح نیست بلکه اعتراض او به فساد دم و دستگاه حکومت آل سعود و اعتراض به ظلم آنهاست. بحث شیعه و سنی و ایجاد اختلاف و دوگانگی را خود آل سعود به راه انداخته است.


وی در ادامه افزود: آمریکا یکسری وهابی جمع کرده و به اسم طالبان و القاعده در افغانستان پرورش داد تا دست به هر جنایتی بزنند. گروه های خشنی تشکیل داد از اینها که فقط هدفشان کشتن و خونریزی است. در حالی که نمی دانند همین آمریکا اینها را سگ های دست پرورده ای می نماند که تا اراده شود به هر نقطه ای بفرستند و دست به جنایت بزنند. اینک نیز نوبت آموزش ترکیه و عربستان است و این وسط پول و سرمایه اش به جیب کشورهای غربی خواهد رفت. میلیاردها دلار سرمایه گذاری کردند تا نفت به

نازلترین قیمت به فروش برسد پولی که باید در دست مسلمانان باشد و در خدمتشان. ترکیه و عربستان نفت را به قیمت ارزان در اختیار اسرائیل قرار می دهند و در مقابل کشور اسرائیل رده پایین ترین اسلحه های نظامی خود را به اینها می فروشد تا بر علیه مسلمانان و کشتارشان از آن استفاده شود.
آیت الله شاهرودی در بیان شخصیت روحانی و فضائل معنوی امام شافعی(رض) گفت: برگزاری کنگره امام شافعی ابعاد شخصیتی ایشان را برای جهان اسلام بیشتر روشن خواهد کرد.
ایشان امام شافعی را فردی عالم و آگاه توصیف کردکه در خدمت علم و اصول فقه، اجتهاد در زمان خود تلاش های زیادی متحمل شد. و وی را فردی شجاع خواند که در زمان قدرت خفقان هارون الرشید حتی کسی جرات ابراز اینکه بگوید سید است را نداشت؛ امام شافعی با شهامت شجره نامه خود را اعلام میکند و خود را از نسل حضرت زهرا(س) می خواند.و نه فقط به همین اکتفا کند بلکه در اشعار خود نیز به صراحت از اهل بیت(علیهم السلام) دفاع کرده است و مدح حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) نموده و در وصف عزاداری امام حسین(ع) سروده است. دفاع او از شخصیت والای امیرالمؤمنین علی(ع) تا جایی می باشد که به وی تهمت رافضی می دهند. او گفت اگر محبت علی(ع) شیعه بودن و رافضی است من اعلام میکنم که شیعه هستم.
ایشان ادامه داد: امام شافعی قدرت تشخیص خوبی داشت و توجه به فتاوای وی را برای حل مشکلات جهان اسلام بسیار با اهمیت دانست.
حاج آقا شاهرودی در خاتمه سخنان خود ابراز داشت: این نعمت اخوت و برادری را که طبق فرمایش قرآن ” انما المؤمنون اخوه…” همه مسلمانان و مؤمنان برادرند، را قدر بنهیم و در حفظ وحدت بین مسلمانان کوشا باشیم.
در پایان مراسم نیز به چند تن از خانواده های شهدای شهر سقز لوح سپاس اهدا و قطعنامه پیش کنگره امام شافعی،علیه محکومیت
جنایت آل سعود در به شهادت رساندن شیخ نمر باقر النمر قرائت و با تکبیر از سوی حاضرین موردتأیید واقع شد.

 نظر دهید »

تجمع اعتراض آمیز علیه اقدامات جنایتکارانه و ضد دینی آل سعود و به شهادت رساندن رهبر شیعیان عربستان آیت الله شیخ نمر در کامیاران

15 دی 1394 توسط صالحی

در تاریخ 13/10/94 طلاب حوزه ی علمیه فاطمه الزهرا (سلام علیها) و حوزه علمیه امام باقر (ع) به همراه چند تن از مسئولین شهر از جمله حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا کاوه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ، ماموستا رحمانی رئیس مرکز بزرگ اسلامی ، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادی رئیس اداره اوقاف ، کادر و مسئولین بسیج خواهران و تعدادی از علمای مرکز بزرگ در محکومیت عمل ناشایست و بدور از انسانیت آل سعود در شهادت مظلومانه ی آیت الله شیخ نمر الباقر النمر در حوزه ی علمیه امام باقر (ع) تجمع کردند و اعتراض خود را در برابر این فاجعه ی دلخراش به گوش جهانیان رساندند .

در این تجمع حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا کاوه به ایراد سخنرانی پرداختند که به شرح ذیل می باشد :
ایشان در ابتدای سخنان خود اشاره ای به خانواده ی عالم و علم پرور این شیخ بزرگ کردند وفرمودند شیخ نمر اگر در مقابل سعودی ها ایستاد به خاطر بی عدالتی این رژیم خبیث در حق مردم مظلوم مخصوصا شیعیان بود .
حاج آقا کاوهدر ادامه فرمودند شیخ نمر دو خواسته ی مهم داشت یکی برداشتن دروس تکفیری در مدارس عربستان و مبارزه با استکبار جهانی بود
ایشان در پایان نیز اشاره ای به وظائف طلاب کردند و فرمودند ما نباید وظائف خود را فراموش کنیم و در تمام مراحل از دستورات مقام ولایت پیروی کنیم و تحلیل گر باشیم و با بصیرت و آگاهی کامل دنباله رو راه رهبر عزیزمان باشیم . چون فتنه فقط مال الان نیست که بگوییم تمام شده در حالی که اگر این فتنه تمام شود دشمنان در صدد به وجود آمدن فتنه ای دیگر هستند . بنا براین ما باید همیشه آگاه باشیم و تحت فرمان ولی امرمان حرکت کنیم .

 نظر دهید »

تجمع اعتراض آمیز علیه اقدامات جنایتکارانه و ضد دینی آل سعود و به شهادت رساندن رهبر شیعیان عربستان آیت الله شیخ نمر

15 دی 1394 توسط صالحی

طلاب و اساتید حوزه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز همزمان با سایر مسلمانان آزاده جهان در تجمعی اعتراض آمیز علیه اقدامات جنایتکارانه و ضد دینی آل سعود و به شهادت رساندن رهبر شیعیان عربستان آیت الله شیخ نمر، در حسینیه این شهر گرد هم آمدند. در این تجمع که جمعی از مسئولان و جامعیت روحانی مرکز بزرگ اسلامی شهر سقز، طلاب مدرسه امام شافعی، کادر بسیج خواهران و جمعی از مسئولین ادارات و ارگان های نظامی حضور داشتند با تأکید بر اتحاد شیعه و سنی و حفظ وحدت اسلامی؛ این اقدام ظالمانه را محکوم نمودند.


قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری محترم جناب آقای ولی الله وصال از مسئولین عقیدتی ارتش سقز و قرائت متن فرمایشات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) به مناسبت شهادت عالم مؤمن و مجاهد شیخ نمر، آغازگر برنامه ها بود. سپس سخنران مجلس حجت الاسلام و المسلمین سید محمد فلسفی مدرس اخلاق حوزه و مبلغ دینی در سقز به ایراد سخن پرداختند.
ایشان با حمد و ثنای الهی و تسلیت شهادت این عالم دینی توسط حکام جبار و ستمگر آل سعود، سخنان خود را چنین ادامه داد: حضار محترم ! امروزما شهادت عالمی مجاهد و رهبری فرزانه را به سوگ نشسته ایم. شخصی که در سنین جوانی مجاهدت خود را شروع نمود وهمواره در مسیر آرمانهای پیامبر اکرم(ص) و ائمه(علیهم السلام) قدم برداشت و امروز در سن 47 سالگی به شهادت رسید. در قرآن یکی از ویژگی هایی که برای مؤمنین برشمرده است این می باشد که عمر آنان در جهاد فی سبیل الله خلاصه می شود. مؤمن با جان و مالش و آنچه خداوند به او داده است تلاش میکند که فرهنگ بندگی خدا را نشر دهد و مرحوم شیخ نمر؛ این شخصیت مهم معنوی از علامات و نشانه های حضرت محمد(ص) و حضرت علی(ع) برای نشر دین خدا استفاده نمود و در سنین جوانی به مقام اجتهاد رسید و در سرزمینی که در جهل و جهالت وهابیت دست و پا می زنند خود را به کمال رشد رسانید.
گرچه جاهلیت اموی مادر این جاهلیت کنونی آل سعود می باشد. پس جاهلیت حکومت وهابی عربستان در دامن همان مادر پرورش یافته است اگر بدتر از آن نباشد، بهتر نیز نخواهد بود. در یک چنین شرایطی شخصیتی چون شیخ نمر کاری می کند که در آن زمان حضرت امام حسین(ع) با قیامش انجام دادند. شیخ نمر در مقابل حکومت آل سعود قد علم نمود و گفت: « همانگونه که یزید لعن شد، آل سعود نیز باید لعن شود ». خیلی شجاعت و شهامت می خواهد. چگونه امام حسین(ع) در مقابل یزید موضع گیری شفافی داشتند و فرمودند:« این قوم گمراه خدا را رها کرده و بت و شیطان را پیروی می کنند». شیخ نمر نیز از شیوه و روش امام حسین(ع) در ادای رسالت تبلیغ دینی خود تبعیت کرد و در مقابل بت پرستان زمان و حکومت خون ریز و سفاک آل سعود ایستاد و و موضع شفاف گرفت.
حاج آقا فلسفی گفت: بت پرستان قبل از اسلام به وحدانیت نزدیکتر بودند تا وهابیت کنونی. ایشان به سخن تاریخی امام خمینی(ره) در باره شهادت فرزندشان حاج آقا مصطفی خمینی اشاره نمود و افزود:امام راحل وقتی خبر شهادت فرزندش را شنید فرمودند: « شهادت مصطفی از الطاف خفیَه ی الهی بود. لطفی که نتیجه اش در آینده به ثمر خواهد نشست ». همانگونه که همه ما دیدیم و شاهد بودیم که نتیجه این خون های به ناحق ریخته توسط حکومت پهلوی، تشکیل نظام جمهوری اسلامی بود که یک حکومت دینی و خدایی است و تا این زمان ادامه داشته است و پابرجاست. در دل تاریخ هماره انسان های وارسته و عالمی باید باشد تا در بین شیاطین جنی و انسی ضعیفان را از دام ابلیس برهاند. این عالم مبارز ایستاد تا ضعیفان را از دست ابلیس زمان نجات دهد.
اگر عالمان نبودند بر روی زمین، دینی از خدا باقی نمی ماند. شما دقت کنید اگر در طول تاریخ امام و راهنمایی نبود تا انقلاب کند، آیا خبری از دین و تشیع حتی در همین ایران خودمان بود؟ در عربستان که اوج جاهلیت زمان ماست اینمرد خدا بپا می خیزد و از زبان قرآن و عصمت ناب محمدی(ص) از اوج تاریکی ها فریاد می زند و دنیا را بیدار می کند. و اوج جاهلیت آل سعود را همین بس که یکی از محبوبترین بندگان خدا، یک عالم دین که بیدارگر و مجاهد دین خدا بود را به شهادت رساندند. این شهید با خون خود در دنیا زلزله ایجاد کرده است که این زلزله برای همیشه آل سعود و خاندانش را در دنیا سرنگون خواهد نمود. این شهید با خونش و شهادتش فردای قیامت شفاعت می کند چرا که خون شهید افضل از مداد علما است. آن هم شهیدی که در دیاری که سرتاپا کفر و شرک آن را فراگرفته به دفاع از مظلومیت آل الله و بقیع و به جرم دفاع از حق به زندان افتاد و شهیدش کردند. شیخ نمر با شهادتش ثابت کرد که راه امام حسین(ع) خاموش شدنی نیست. و هماره مکتب امام حسین(ع) که فرهنگش؛ فرهنگ ناب بندگی خداست ادامه دارد. و چه بسیار امام ها و رهبرها و شیخ نمرهایی در این راه تربیت شدند. این مکتب روز به روز بیشتر شعاعش قلوب مسلمانان جهان را روشن می کند.
سید محمد فلسفی در پایان صحبت های خود ابراز داشت: امیدواریم که همانگونه امام راحل(ره) در باب خون فرزند شهیدش فرمود خفیه الهی بوده که در آینده به ثمر خواهد نشست؛ خون این شهید مجاهد که در جوانی به شهادت رسید، لطف خفیَه ی الهی باشد و هم لطف جلیَه ی الهی که انشاءالله ادامه پیدا کند. خون شهید به پیکر جامعه تزریق می شود. همانگونه که در روز دوم شهادت آن عالم بزرگوار, جامعه اسلامیت شیعه و سنی اعتراض نمودند و به پا خواسته اند، بلکه غیر مسلمانان نیز به محکومیت این خونریزی آل سعود علیه مظلومان دنیا معترض شده اند. انشاء الله این خون مظلومان شهید در عربستان، سوریه، عراق، شیعه و سنی؛ ثمره اش حاکمیت اسلام ناب محمدی(ص) باشد. در عربستان که کعبه و خانه خداست از دست بچه شیطان های آل سعود نجات یابد و هم در قبله اولین؛ بیت المقدس و هم در قبله ثانی؛ مکه مکرمه با جهانی شدن حکومت مهدی آل الله(علیهم السلام) جهان اسلام جشن خواهند گرفت.


در پایان این مراسم حاضرین سند محکومیت جنایات آل سعود را امضا نموده و نماز مغرب و عشاء به امامت حجت الاسلام و المسلمین سید محمد فلسفیاقامه شدو برای شادی روح شهید شیخ نمر؛ ختم جمعی سوره الرحمن و زیارت عاشورا قرائت نمودند.

 نظر دهید »

برگزاری گفتمان دینی با موضوع "وحدت اسلامی" در سقز

15 دی 1394 توسط صالحی

گفتمان دینی با موضوع “وحدت اسلامی"روز سه شنبه مورخ 1/10/94 در جمع دانش آموزان مقطع دبیرستان کوثرشهرستان سقز همچنین روز دوشنبه مورخ 7/10/94 در جمع دانش آموزان دبیرستان شهدای غزه توسط مبلغ دینی سرکار خانم سوری همدانی از طرف حوزه علمیه ی حضرت فاطمه (س) سقزبرگزار گردید که گزارش آن به شرح ذیل می باشد:
1- سلام و احوالپرسی و عرض تبریک به مناسبت ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) و هفته ی وحدت، همچنین ولادت فرخنده امام جعفرصادق (ع).


2- توصیه ی دانش آموزان به حفظ ودعوت همدیگر به وحدت اسلامی، که نه به عنوان یک رؤیا و خیال بلکه به عنوان یک باور و اعتقاد است که از آموزه ها و نصوص قرآنی و روایی و علمای اسلامی ریشه گرفته است.
3- ذکر آیه ی 103 سوره ی آل عمران به عنوان یک نمونه ی قرآنی، که بر وحدت و انسجام مسلمانان تأکید کرده وایشان را به برادری با یکدیگر توصیه می کند. و بیان اینکه مسلمانان با اتحاد و یکپارچگی می توانند در برابر قدرتهای استکباری بایستند و آنها را مغلوب نمایند.
4- اشاره به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) که در صحیح بخاری (باب فتن ص 2) و در صحیح مسلم(باب اماره ص 53) از قول ایشان نقل شده است که فرمودند: “کسی را که به اندازه ی یک وجب، از جماعت مسلمین کناره بگیرد و در آن حال بمیرد، در حال جاهلیت مرده است.” و بیان اینکه پیامبر بزرگوار اسلام (ص) همواره در آموزش ها و تعالیمشان در جهت برطرف کردن اختلاف و تفرقه ومحکم کردن پایه های وحدت و انسجام اسلامی و اخوت و همدلی و همبستگی میان مسلمانان قدم برداشته اند.
5- و در پایان توصیه ی دانش آموزان به اطاعت از فرامین الهی و پیروی از تعالیم پیامبر اکرم (ص) که همواره چراغ راه مؤمنان و سبب رستگاری ایشان هستند.

 نظر دهید »

jجمع بزرگ طلاب سنندج در اعتراض به جنایات آل سعود دراعدام آیت الله شیخ نمر باقر النمر

15 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی (س) مدیریت محترم ،کادر ،اساتیدو طلاب این حوزه مبارکه وحوزه سفیران هدایت مورخ13/10/1394در اعتراض به حرکت صهیونیستی آل سعود در به شهادت رساندن آیت الله نمر باقرالنمر در حوزه مبارکه تجمع کردند.


در این تجمع اعتراض آمیز حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شریفی خواه مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت در ابتدا به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)ومقام معظم رهبری (دامت برکاته) وطلاب محترم به مناسبت شهادت آیت الله شیخ نمرتسلیت گفتند.
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقاشریفی خواه طی سخنانی فرمودند:اولین قدم در دفاع از مظلوم آن است که دور هم جمع شویم واعتراض خودرا به گوش جهانیان برسانیم وثمره این عمل را به خداوند واگذاریم که که هرچه برای خداباشد رشد پیدا می کند و نتیجه خواهد داشت.
مدیر حوزه برادران با اشاره به سوره 11مجادله عنوان کردند:خداوند دراین آیه می فرمایدبرای اهل علم درجاتی قراردادیم که وبا توجه به این که فعل جمع آورده نشان دهنده مقامات بالای است که برای آنان در نظر گرفته است، چراکه علماء مرز بانان اسلام هستند وعلمای شیعه کسانی هستند که مانع خروج شیطان علیه ضعفا می باشند.وباعث حفظ عقیده مسلمین می شوند .


ایشان با تاکید براینکه علماء حافظ عقاید مسلمین هستند بیان کردند:علماء با توجه به اینکه از عقاید مسلمین دفاع می کند حساسیت استکبار را برانگیخته است چرا که فلسفه استکبار آن است که ملت ها را به یوغ وکنترل خود در بیاورد وثروت ومنابع کشور هارا به چپاول ببرند مگر آنکه آنها را در بند کشند واین علماء هستند که به مردم آگاهی وبیداری می دهند.مانند (شیخ میرزای شیرازی،سید عبد الله لاریی ،انقلاب صورة العشرین و….)
آقای شریفی خواه باتصریح بر استکبار ستیزی شیخ نمر فرمودند:شیخ نمر در منطقه ای که کسی حق اظهار نظر ندارد استکبار ستیزی را در پیش گرفته بود اما دست نشاندهای استعماری صهیونیسم این را درک کرده بودند که که او مخالف نقشه ها وبرنامه های استعماری است و برای رهایی از دست اوایشان را ترور واعدام ساختند.

 نظر دهید »

تجمع بزرگ طلاب و اقشار مختلف شهر قروه در مسجد الزهرا(س) و محکومیت جنایات آل سعود دراعدام آیت الله شیخ نمر باقر النم

14 دی 1394 توسط صالحی


تجمع بزرگ طلاب و اقشار مختلف شهر قروه در مسجد الزهرا(س) و محکومیت جنایات آل سعود دراعدام آیت الله شیخ نمر باقر النمر در تاریخ 13/10/94 با همکاری مدرسه علمیه الزهرا(س) –حوزه علمیه امام صادق (ع)- اداره اوقاف و امور خیریه - سازمان تبلیغات اسلامی –دفتر محترم امام جمعه و سایر ادارات وارگانهای مختلف سطح شهر برگزار گردید.
شایان ذکر است که در این تجمع بزرگ روسای ادارت از جمله جناب آقای دکتر شعبان سپهر فرماندار محترم شهر قروه همراه با همکاران - مدیریت حوزه علمیه برادران وخواهران -همچنین طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب (س) سریش آباد - رئیس ادراه اوقاف اسلامی - سازمان تبلیغات - نیرو های انتظامی -و فرمانده محترم سپاه پاسداران و نماینده ولی فقیه در سپاه و بسیج طلاب- اداره مخابرات و بنیاد شهید شهر قروه و اعضای شورای شهر و اعضای هئیت امناء مساجد و مداحان و ذاکران اهل بیت حضور داشتند.
تجمع اعتراض آمیز راس ساعت10 آغاز گردید.ابتدا مجری آقای طیب آزادی به حضار محترم عرض خیر مقدم وتسلیت داشتند.واز قاری محترم جناب آقای حجت الاسلام شعبانی دعوت نمودند جهت قرائت آیاتی از کلام الله که به مدت 5 دقیقه قرآن تلاوت شد.


سپس شعارهایی توسط مجری ایراد شد وتوسط حضار وطلاب گرامی تکرار گردید.بعداز ذکر شعارها از حجت الاسلام جناب آقای شرفبیانی دعوت شد جهت ایراد مداحی وسوگواری به مدت 10 دقیقه مداحی وسوگواری برگزار شد
در ادامه مجری ازسخنران محترم حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عباس علی فرهنگیان استاد حوزه و دانشگاه جهت ایراد بیاناتشان دعوت نمودند.
ایشان بیانات خویش را با سلام وصلوات بر محمد وآل محمد آغاز نمودندوسپس به ساحت مقدس امام زمان علیه السلام وارواحنا له الفداه عرض تسلیت داشتند. در ادامه ایشان فرمودند:خداوند متعال در قرآن کریم به طور مکرربر این موضوع تاکید دارد .که خداوند می خواهد که دینش را نگه دارد ومی خواهد که دین داران بمانند وجای همه ی این دینداران ایستاده است.وقتی قرآن کریم میان حق وباطل صحبت می کند ،جای حق است.وقتی صحبت از تقواست خداوند می فرماید:والعاقبه للمتقین.در پایان امر متقین پیروز می شوندومالک زمین متقین هستند.هر وقت حرف از رفتن وماندن است می فرماید:« همه چیز فانی است مگر من و وجه من». پس دین می ماند وشریعت می ماند این اراده ی خداست ،خدا پایش ایستاده است.خدا هر کاری که بخواهد انجام دهد اسبابش را فراهم می کند وقتی خدا بخواهد کسی اسمش جاودانه بماند، ابتدا مظلوم واقع می گردد و این مظلومیت او باعث ماندگاریش در اذهان می شود.


حاج آقا فرهنگیان در بیانات خود اظهار داشتند اگر کسی به شما بدی کرد. با او مصداق آیه «قالو سلاما» برخورد کنید.
حاج آقا فرهنگیان تاکید داشتند: اولین مظلوم امام علی علیه السلام بودند و به واسطه همین مظلومیت دینشان و مظلومیتشان ماندگار شد. البته مظلومی که بتواند و اقتدار داشته باشد و می تواند انتقام بگیرد و لی نمی گیرد و با عنوان قالو سلاما بر خورد می کند، خدا مظلوم را نگه می دارد. با ظلم حکومت نمی ماند. استاد تاکید داشتند :رژیم خبیث آل سعود حماقت کردند و افزودند: وقتی که در کربلا در جلوی چشمان مبارک امام سجاد علیه السلام سر مبارک امام حسین علیه السلام بریدند، امام همه ی این صحنه ها را دید و شادی آنها را دید و فرمود که خدا را شکر می کنم که دشمنان ما از احمق ها هستند.
استاد در منبر قسم یاد کردند به امیر المومنین علیه السلام کسی که از امام و اهل بیت فاصله بگیرد، اولین اتفاق برای او این است که عقلش را از دست می دهد، همین آل سعود را نگاه کنید که مفتی های اعظم آنها چه فتواهای بی شرمانه ای می دهند…
استاد در ادامه افزودند: قرآن و علی علیه السلام با هم هستند هیچ وقت از هم جدا نمی شوند و اگر قرآن را کنار بگذاری احمق می شوی.
استاد فرهنگیان افزودند: مهمترین نقشه دشمن ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی است مردم باید قدر نظام و مملکت را بدانند ،این انقلاب با خون هزاران شهید به دست آمده است.الحمد لله کشورمان در اوج قدرت است دشمنان اگر می توانستند حتما حمله می کردند ولی آنان می دانند که ما مقتدریم.
وپایان بیانات خویش روضه ای داشتند و در حق همه دعای خیر نمودند.
درپایان برنامه بیانیه حوزه های علمیه خواهران در محکومیت جنایات آل سعود توسط مجری برنامه قرائت گردید و از حاضرین در جلسه پذیرایی به عمل آمد.

 نظر دهید »

بازدید از کتابخانه مدرسه حضرت زینب(س)سریش آباد

12 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه حضرت زینب(س)سریش آباد با توجه به هفته کتاب و لزوم آشنایی بیشتر طلاب با انواع منابع و انس با کتاب بازدید از کتابخانه این مدرسه مبارکه توسط طلاب انجام گرفت.در این بازدید کتابدار محترم مدرسه به معرفی کتب مرجع و نحوه چینش قفسه های کتاب  پرداختندو چگونگی استفاده از کتاب ها را به صورت اجمالی به طلاب عزیز یاد آور شدند.

 نظر دهید »

برگزاری نشست کتاب وکتابخوانی در مدرسه حضرت زینب(س)سریش آباد

12 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد نشستی با موضوع کتاب و کتابخوانی برگزار گردید.
با توجه به هفته کتاب و کتابخوانی و با هدف تاکید بر منویات اکید مقام معظم رهبری دامت برکاته در رابطه با جریان داشتن سیر مطالعات در زندگی افراد همانند سایر ضروریات روزمره در این مدرسه مبارکه نشستی با عنوان کتاب و کتابخوانی برگزار گردید. این نشست با حضور طلاب این مدرسه مبارکه به عنوان مخاطبین جلسه و حضور 9 نفر از اساتید و طلاب برای ارائه و معرفی بهترین کتابی که مورد مطالعه قرار گرفته بود به انجام رسید و ان شاء الله قرار بر آن شد که برای ایجاد انگیزه در میان عموم طلاب و تقدیر از اهالی علم و مطالعه از تک تک بزرگواران ارائه دهنده مطالب، تقدیری به عمل آید و به بهترین ارائه دهنده و برترین کتاب به عنوان یاد بود هدیه ای تقدیم عزیزان گردد.

 نظر دهید »

برگزاری اعتکاف علمی

06 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد اعتکاف علمی مورخ94/10/03 در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.

با توجه به هفته پژوهش ولزوم توجه دادن طلاب به ارزش و اهمیت تحقیق و پژوهش روز پنج شنبه مورخ 94/10/03در این مدرسه مبارکه اعتکاف علمی برگزار گردید نحوه برگزاری این اعتکاف به این صورت بود که طلبه های گرامی از ساعت 4 عصر برای مباحثه کتب درسی و برخی جهت مطالعه کتب غیر درسی حضور پیدا کردند و پس از نماز مغرب و عشاء یک نشست صمیمی بین مسئول پژوهشی و طلاب به صورت پرسش و پاسخ و میزگرد آزاد اندیشی برگزار شد و پس از صرف شام نشست پژوهشی با عنوان اهمیت پژوهش و تحقیق در حوزه های علمیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رستمی به انجام رسید این نشست حدود دو ساعت همراه با پرسش و پاسخ به طول انچامید و پس از آن طلاب گرامی به ادامه مباحث علمی خود پرداختند و ساعت24 اعتکاف علمی پایان یافت.

 نظر دهید »

نشست کتاب و کتابخوانی

06 دی 1394 توسط صالحی

با توجه به هفته کتاب و کتابخوانی و با هدف تاکید بر منویات اکید مقام معظم رهبری دامت برکاته در رابطه با جریان داشتن سیر مطالعات در زندگی افراد همانند سایر ضروریات روزمره در این مدرسه مبارکه نشستی با عنوان کتاب و کتابخوانی برگزار گردید. این نشست با حضور طلاب این مدرسه مبارکه به عنوان مخاطبین جلسه و حضور 9 نفر از اساتید و طلاب برای ارائه و معرفی بهترین کتابی که مورد مطالعه قرار گرفته بود به انجام رسید و ان شاء الله قرار بر آن شد که برای ایجاد انگیزه در میان عموم طلاب و تقدیر از اهالی علم و مطالعه از تک تک بزرگواران ارائه دهنده مطالب، تقدیری به عمل آید و به بهترین ارائه دهنده و برترین کتاب به عنوان یاد بود هدیه ای تقدیم عزیزان گردد.

 نظر دهید »

fرگزاری جلسه اخلاق عمومی با موضوع: ذی طلبگی مورخ 94/09/30رأس ساعت 10 صبح به مدت یک ساعت در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.

06 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد نشست اخلاقی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای چراغعلی عربیان استاد اخلاق در این مدرسه مبارکه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای چراغعلی عربیان با گرامیداشت سالروز آغاز ولایت مهدی موعود(عج) سخنانشان را با حدیثی از امام حسن عسكرى عليه السلام شروع کردند و فرمودند: دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
ایشان در ادامه افزودند: تمام اعمال ما تحت نظارت است و باید به گونه‌ای رفتار کنیم که ناظران از ما ناراضی و ناراحت نباشند، ذی طلبگی این است که اخلاق طلبه با مردم خوب باشد مراقب حرکات و رفتار و حالات خود درمقابل مردم باشند تا کوچک ترین جسارتی به آنها ننمایند.

 

ایشان با اشاره به روایتی از امیر مومنان علی (ع)‌ که آمده است «حفض الجناح زینه العلم؛ زینت دانش و علم ،‌ فروتنی و تواضع است اظهار داشت: شرط اول طلبگی تواضع و فروتنی است که علائم این تواضع و فروتنی عبارت است از اینکه انسان در برابر مردم خوش رو و خوش برخورد باشد و در سلام کردن و رعایت ادب از دیگران سبقت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عربیان فرمودند: هر جا که فروتنی و تواضع حاضر شود علم و دانش و حکمت نیز در آن جا می روید و این گونه است که عقل و علم در کنار هم قرار می گیرد و اصولا علم و دانش زمانی جلوه گری می کند که انسان فروتنی نماید و اگر تکبر ورزد علم و دانش زشت می شود و ارزش و اعتبار خود را از دست می دهد.

در پایان فرمودند: ما چون طلبگی را خود انتخاب کردیم یقین بدانید که مسلمان بودن را نیز خودمان انتخاب کردیم و تقلیدی نبوده بنابراین وظیفه طلبگی خوب درس خواندن است و گرفتن نمره از دست امام زمان(عج) می باشد.

 نظر دهید »

برگزاری نشست اخلاقی - پژوهشی با موضوع ولایت مداری و تاثیر آن بر زندگی

06 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد نشست اخلاقی – پژوهشی با موضوع ولایت مداری و تاثیر آن بر زندگی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رستمی مورخ 94/10/02در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رستمی بحث را اینگونه شروع کردند که خالق توانای بشر اولین انسانی که خلق فرمود به عنوان خلیفه الله معرفی کرد اما فرشتگان بعنوان مخلوقات معصوم و شاهد برخی امورهستی زبان به شکوه گشودند که پروردگارا چگونه کسی را بعنوان خلیفه و جانشین خود در زمین می آفرینی در حالی که او خون ریز است و اهل فساد در زمین است؟ خداوند متعال جواب فرمودند: من چیزی می دانم که شما از آن بی خبرید.(اشاره به این آیه کریمه: و اذ قال ربک للملائکه انی جاعل فی الارض خلیفه قالوا اتجعل فیها من یفسد فیها و یسفک الدماء قال انی اعلم ما لا تعلمون/30 بقره)از طرف دیگر لازمه خلیفه اللهی این مسئله مهم را به بار می آورد که بندگان پاک طینت به صورت بی چون چرا منقاد و مطیع اوامر و نواهی و ارشادات او باشند این مهم همان مسئله ای است که با عنوان ولایتمداری مطرح می گردد

ایشان با بیان این مطلب که ملاک رشد همه بشریت ولایت و ولایتمداری است افزودند که در اسلام در درجه اول شناخت ولی اصل اساسی است. و برای تبعیت از مقام ولایت باید مرحله به مرحله و پله پله پیش رفت در پله اول باید بدانیم ولایت یک امر قلبی است که برای اثبات نیازمند عمل هستیم.
به عنوان مثال در مجموعه ای که اکنون مشغول به فعالیت و تحصیل هستیم باید توجه داشته باشیم که مدیر این مجموعه امرش برای ما مطاع خواهد بود و باید با اقرار قلبی و عملی بر آن صحه بگذاریم اگر اینکونه شد در مراتب بالاتر تبعیت از ولی و ولایتمداری در وجودمان نهادینه خواهد شد.
سپس با بیان این حکمت از امیر المومنین علی علیه السلام که می فرمایند: لو ضربت خیشوم المومن بسیفی هذا علی ان یبغضنی ما ابغضنی و لو سببت الدنیا یجامتها علی المنافق علی ان یحبنی ما احبنی با توجه به این مطلب آشکار می شود که ولایتمداری از نشانه های ایمان است.
ایشان با اشاره به برخی از منابع تاریخی که سرگذشت برخی از پابه رکابان اهل بیت علیهم السلام مانند طلحه و زبیرها در آن ذکر شده فرمودند: علت لغزش این اشخاص در آخر این بود که قلباً ولایت مدار نبودند فلذا گرفتار دنیا و جاه طلبی شدند و در مقابل ولایت قد علم کردند در این زمانه حاضر نیز که حق و باطل گاهی به واسطه منافقان رنگ عوض می کنند لازم است که که با آگاهی بیشتری پیش بریم نباید کم کاری کنیم و با توجه به آیه کریمه انما ولیکم الله و رسوله و….می توان به خوبی اذعان داشت که حتی خداوند متعال و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام نیز در خط ولایتند فلذا باید دقت داشته باشیم و با نیرویی که در اختیار داریم خصوصا با توجه به نعمت تحصیلی که می کنیم نباید مدرک گرا باشیم و به دنبال دنیا خود را به بیراهه بکشانیم که ان العزه لله جمیعا فلذا لازم است تحقیقات خود را در زمینه ولایتمداری و نمونه های ولایت مداری علت و شکست ها و لغزش ها داشته باشیم تا این مسیر را به سلامت طی کنیم.
ایشان همچنین گریزی به واقعه کربلا و نحوه رفتار حضرت قمربنی هاشم و حضرت زینب سلام الله علیهما کرده و فرمودند: این اطاعت بی چون چرای این حضرات و تمام شهدای کربلا تنها در قالب برادر و خواهری نبود بلکه عامل اصلی این خلوص نیت و عمل، مسئله شناخت ولی و ولایتمداری بود. و همچنین با اشاره به این مطلب که امام زمان علیه السلام نگاه ویژه به طلاب دارند و آنها را پشتیبان خود می دانند فرمودند لازم است که ایشان را بهتر و بیشتر بشناسیم و قلبا و عملا مطیع ایشان و نایب برحقشان حضرت امام خامنه ای دامت برکاته باشیم ان شاء الله

 نظر دهید »

برگزاری نشست زنان و آسیب های اجتماعی شهر سقز

06 دی 1394 توسط صالحی


در روز پنج شنبه مورخ 3/10/94 نشستی تحت عنوان ” زنان و آسیب های اجتماعی شهر سقز ” در مدرسه امام شافعی این شهر، برگزار شد. در این نشست که توسط بسیج طلاب برپا شده بود طلاب بسیجی مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) نیز شرکت داشتند. در این جلسه به بررسی وضعیت اجتماعی- اخلاقی زنان شهر سقز و اندیشیدن راه کارهایی برای مبارزه با معضلات اجتماعی این شهر پرداخته شد.


کارشناس این برنامه جناب آقای شهرام میرزانژاد دادستان عمومی و انقلاب سقز بود.وی با تبریک آغازهفته وحدت به مسلمانان جهان؛ خاطر نشان کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) همواره بر دو موضوع سلامت و امنیت تأکید ویژه ای داشتند که این امر نشان از اهمیت والای امنیت در جامعه است. وی در ادامه به بحث آسیب های اجتماعی چون بدحجابی، رفتارهای ناهنجار اخلاقی، کارتن خوابها، متکدیان و اعتیاد بانوان اشاره کرد و خواستار بررسی این مهم از سوی کارشناسان علوم اجتماعی شد.
میرزانژاد احساس امنیت را از خود امنیت مهمتر ارزیابی کرد و گفت: در حوزه آسیب های اجتماعی بایستی پیشگیری از جرم در اولویت قرار گیرد و از برخوردهای سلبی جلوگیری شود. به بیان ایشان کم رنگ شدن اعتقادات و باورهای مذهبی، الگوبرداری از رسانه های بیگانه غربی همچون بازیگران فیلم های ماهواره ای و سینمای غرب و دامن زدن به بسیاری از باورهای غلط اجتماعی موجب رواج فساد اخلاقی و اجتماعی شده است.
وی در ادامه گفت: طلاق و آمار رو به فزونی هر روزه اش در رأس آسیب های اجتماعی قرار گرفته است و به دنبال آن معظل زنان و کودکان خیابانی و اعتیاد خودنمایی می کنند که باید راهکارهایی برای کمتر کردن این آسیب ها از سوی مسئولان ارائه شود.
دادستان سقز بیان داشت: تربیت خانوادگی و ارزش های فرهنگی در روحیه جوانان بسیار حائز اهمیت بوده و از خانواده ها، نخبگان، معتمدین، روحانیون معزز، اصحاب رسانه و نهادهای آموزشی و فرهنگی انتظار می رود در مقوله پیشگیری از جرم، افزایش سعه صدر و ترویج رفتارهای قانونمند، مقابله با ناهنجاری اخلاقی وآسیب های اجتماعی؛ دستگاه های قضایی و انتظامی را یاری نمایند و مخصوصا در این عرصه رسالت خواهران طلبه بیشتر از همگان سنگینی می کند و باید خواهران علوم دینی پرچمداران اصلاح اخلاق اجتماعی زنان و آمران به معروف و ناهیان از منکر در جامعه خود باشند.
میرزا نژاد در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم در فضایی سالم و با تعامل و مشارکت مردم و دست اندرکار ان فرهنگ، بقاء امنیت را در سطح شهرستان حفظ کنیم.
در خاتمه این نشست سرکار خانم سعادت صالحی مشاور فرماندار شهر سقز در امور بانوان خطاب به خواهران طلبه توصیه نمود: با توجه به نقش پررنگ زنان در جمهوری اسلامی ایران و آزادیهای اجتماعی و سیاسیی که امروزه زنان کشورمان دارند و با توجه به نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس وظیفه شما خواهران طلبه است که به فعالیت و تبلیغ برای شرکتهر چه گسترده تر زنان شهرمان در انتخابات است.
ایشان فرمود: ما نباید بگوییم کدام کاندیدا بهتر است و برای شخص خاصی تیلیغ کنیم بلکه وظیفه و تکلیف ما بیان اهداف انتخابات و روشن سازی مسائل مهم حکومت است و به مسیر صحیح هدایت نمودن زنان جامعه خود برای شرکت در یک انتخاب درست و تعیین نماینده ای دلسوز و خدمتگذاری امین و صادق برای کسب کرسی مجلس و خدمترسانی به مردم خود می باشد.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اخلاق در خانواده برای طلاب متاهل مدرسه فاطمه الزهرا (س)بیجار

06 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)بیجاردر تاریخ 1/10/94 با همکاری حوزه برادران شهرستان بیجار جلسه اخلاق در خانواده برای طلاب متاهل این مدرسه برگزار گردید.سخنران این جلسه حجت الاسلام والمسلمین قدرت الله  سعیدی از اساتید و مشاوران حوزه بودند .


حجت الاسلام سعیدی استاد حوزه و مشاور در خصوص ازدواج بیان داشتند که تمام تاکید اسلام و قرآن بر ازدواج و تکامل یکدیگر در کنار هم است .
آقای سعیدی تصریح داشتند ازدواج در قرآن که خدا دستور می دهد بحثی است که سبب آرامش روح و روان می شود که سلامت جسم راهم به دنبال دارد. ازدواج نهادی است که زندگی افراد را به شیوه‌های گوناگون عاطفی و اقتصادی به هم پیوند می‌زند.
آقای سعیدی با توجه به اینکه اکثر مخاطبین ایشان طلاب متاهل بودند ضمن بیان داشتن درک متقابل به آنها توصیه نمود که نسبت به احساسات همسران خود توجه ویژه ای داشته باشند در مناسبت های مختلف جهت قدر دانی از زحمات آنها هدیه هایی تهیه کنند .
آقای سعیدی ضمن اشاره به ساده زیستی علما، نسبت به داشتن توقعات اندک و داشتن زندگی ای ساده و به دور از تجملات تاکید داشتند.
آقای سعیدی خطاب به آقایان گفت زمانی را برای گفت و گو با همسرانشان اختصاص دهند و نسبت به آنها ابراز محبت داشته باشند.و ایشان خطاب به خانم ها هم اظهار داشتند که در رابطه با تحصیل همسران خود همکاری کنند .

 نظر دهید »

نشست اخلاقی مشاوره ای طلاب خوابگاهی مدرسه علمیه الزهرا(س) قروه

03 دی 1394 توسط صالحی

 


به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه  الزهرا(س)قروه جلسه مشاوره برای طلاب در تاریخ توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قدرت الله سعیدی استادومشاور حوزه در این مدرسه مبارکه برگزار گردید..استاد بعد از نماز مغرب در خوابگاه مدرسه الزهرا(س) قروه حضور داشتند که بسیار مورد استقبال طلاب خوابگاهی قرار گرفت ، استاد بعد ایراد خطبه سخنان خود را با طرح این سوال آغاز نمودند که ایا شما از طلبه بودن خود راضی هستید که اگر برای این وسال جواب شما مثبت است بسیار خوب است در غیر اینصورت شما راه به جایی نخواهید برد،استاد در خصوص زندگی جمعی که طلاب در خوابگاه هستند و باید حق و حقوق دیگران رعایت کنند به نکاتی اشاره نمودند و افزودند: اگر می خو.اهید موفق باشید باید مثبت نگر و خوش فکر و مودب باشید و اگر می خواهید کسی را تربیت کنید باید از ده بدی او 9مورد آن را نادیده بگیرید.و …
در پایان حضور ایشان در خوابگاه چند تن از طلاب با استاد سعیدی مشاوره داشتند.
امید است با ادامه این روند بشود گامی در موفقیت و ارتقاء سطح روحی اخلاقی طلاب بردایم. ان شاالله

 نظر دهید »

نشست اخلاقی و مشاوره ای مدرسه علمیه الزهرا(س) قروه

03 دی 1394 توسط صالحی

نشست اخلاقی فرهنگی با حضور استاد حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سعیدی با حضور طلاب و کادر و اساتید مدرسه علمیه الزهرا(س) قروه برگزار گردید.

 


استاد در ابتدایی عرایض خود خطبه ای زیبا را خواندند و سپس سوره مزمل را تلاوت نموده و از اینکه در جمع طلاب خواهر این مدرسه هستند بسیار اظهار خرسندی نمودند.
حجت الاسلام سعیدی بیان داشتند مومن جلوه خداست،قلب مومن عرش خداست و طلبه ها مصداق بارز مومن در میان مردم هستند و باید حضور طلبه ها در میان مردم جلوه خدایی و الهی را تجلی نماید. استاد افزودند: مسئولیت ما و شما با توجه به وضعیت انحطاط جامعه امروزی بسیار سنگین است و باید به این امر توجه واهتمام ویژه داشته باشیم.
استاد بیان داشتند:جلوه ما باید اثر گذار باشد،نباید به ظواهر اهمیت داد زیر شیطان دشمن قسم خورد ه انسان است و قسم یاد کرده تا قیامت انسانها را به سمت گناه و بدی دعوت می کند.اما اگر روح خدایی باشد و به منبع الهی وصل باشد دست یافتن شیطان به مقاصدش میسر نخواهد شد.
حجت الاسلام سعیدی راهکارهای وصل شد ن به خدا را چنین بیان نمودند: 1- یا ایها المزمل قم اللیل الا قلیلا- شب زنده داری 2- نماز شب- شب زنده داری و نماز شب 50 فایده دارد که کمترین آن مال و زندگی خوب،کسب نمودن علوم لدنی، جلوه و سیره زیبایی داشتن، محبوب مردم می گرددو …. استاد تاکید داشتند کسانیکه شب زنده داری و نماز شب می خوانند و اهل تهجد هستند کمتر دچار بیماریهای جسمی هستند.
استاد در ادامه افزودند: آیت الله بهجت می فرمایند:«بدون تهجد کسی طلبه نمی شود»
همچنین استاد سومین عامل وصل شده به خداوند را قرائت قرآن دانستند و فرمودند: «ورتل القران ترتیلا» و «انی تارکم فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی» «نور بیوتکم به تلاوت القرآن» و تاکید دشتند بر این حدیث که معصومین می فرمایند ما در طول سه روز یک ختم قران داریم ولی شما ماهی یک ختم داشته باشید. استاد افزودند: طلبه باید کلامش تاثیر گذار باشد و این امر با قرائت قرآن میسر خواهد شد.
همچنین استاد چهارمین عامل وصل به منبع الهی و خدا را صبر دانستند و بیان نمودند صبر در کارها مشکل گشاست و سبک زندگی طلبه باید قرآنی و اسلامی باشد .
استاد در پایان بیان داشتند که سعی کنید نماز های نافله و نماز جعفر طیار را بخوانید و دائم الوضو باشید و ورزش کنید که ورزش برای مومن واجب است و همیشه با روحیه خوب و پر نشاط در میان مردم حضور داشته باشید.
در پایان نماز جماعت ظهرو عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سعیدی در مدرسه اقامه گردید.
و بعد از نماز طلاب از ایشان مشاوره خصوصی گرفتند که بسیار مطلوب ارزیابی گردید.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه مشاوره برای طلاب مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران

03 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران جلسه مشاوره برای طلاب در تاریخ 29/9/94 توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قدرت الله سعیدی استادومشاور حوزه در این مدرسه مبارکه برگزار گردید..

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سعیدی در ابتدا شهادت امام حسن عسکری (ع) را تسلیت گفتند و آغاز امامت امامزمان (عج) را تبریک و تهنیت گفتند خدمت کلیه ی طلاب .

 


ایشان در ادامه اشاره ای به وظائف طلاب کردند و بیان کردند ما باید در امر تبلیغ و سربازی امام زمان (عج) خیلی موفق عمل کنیم و برای اینکه بتوانیم در نزد مولا و رهبرمان سربلند و موفق بشویم چند راه وجود دارد که عبارت است از : یک شب زنده داری دو نماز شب خواندن سه تلاوت کلام الله مجید در زندگی خود چهار ثبات قدم پنج قدرت بیان . البته ما باید در بقیه مسائل نیز دقت لازم را داشته باشیم چون گاهی اوقات مسائل ریز باعث به وجود آمدن مشکلات بزرگی می شوند
ایشان در ادامه در مورد آثار نماز در زندگی انسان نکاتی را بیان کردند و فرمودند از لحاظ پزشکی اگر دقت کنیم همین نماز باعث از بین رفتن مریضی ها ، آرامش روح ، ریبا شدن چهره و بسیاری دیگر از این موارد می شود

 نظر دهید »

برگزاری جلسه مشاوره برای طلاب متاهل مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران

03 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران جلسه مشاوره برای طلاب متاهل در تاریخ 29/9/94 توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قدرت الله سعیدی استادومشاور حوزه در این مدرسه مبارکه برگزار گردید..


حاج آقا سعیدی در ابتدا دررابطه با صبر صحبت نمودند وبیان داشتند:صبر در زندگی مشترک بسیار تاثیر گذار می باشدبه گونه ای که بر اثر یک مسئله ی کوچک و عدم صبر در زندگی متاسفانه زندگی های بسیاری از هم پاشیده شده است. خداوند متعال در قران کریم در بیش از صدآیه امر به امر به صبر کرده است و در تعداد زیادی از آیات نیز با لحن تشویق توصیه به صبر کرده است که همه ی اینها خود نشان دهنده ی اهمیت این فضیلت اخلاقی در زندگی می باشد .
ایشان فرمودند کی از صفت خداوند متعال صبر است؛پروردگار با این صبوری خود سعی در هدایت بندگانش دارد و می خواهد آنها را به صراط مستقیم راهنمایی کند ، پس ما نیز به عنوان خلیفه ی خدا بر زمین باید صبر را به عنوان یک رمز موفقیت پیشه ی راه خود قرار دهیم .
ایشان در ادامه خاطر اظهار داشتند:گاهی اوقات بر اثر عدم صبر در زندگی مسائل خصوصی خانواده به بیرون از خانه رخنه می کند و این زندگی نیست بلکه مردگی می باشد ، شما باید به این نکته توجه کنید مشکلات خانوادگی با درگیری های بیرونی فرق می کند و شما نباید هر دو را به یک دید نگاه کنید بلکه باید در برابر مشکلات خانوادگی صبوری به خرج دهید .یکی از مشکلاتی که متاسفانه در زندگی مشترک هست حساسیت های بی خود و بی جهت زوجین نسبت به یکدیگر می باشد و همین باعث بروز بسیاری از مشکلات شد. البته نباید هم بی اعتماد شد ولی حساسیت ها و سوءظنهای زیاد هم باعث مشکلات زیادی می شود و شما باید تا زمانی که به حقانیت مسئله نرسیده اید واکنش نشان ندهید البته اگر هم به حقیقت مسئله پی بردید سعی کنید عاقلانه برخورد کنید شاید توانست راه حلی برای آن پیدا کرد .
ایشان در ادامه به مسئله ی مد گرایی و چشم و هم چشم پرداختند وبیان داشتند: خانم های خیلی به مسئله ی تیپ و مد اهمیت می دهند و همین باعث بروز مشکلات زیادی می شود بنابراین انسان هرچه قدر ساده زیست تر باشد و به مادیات اهمیت ندهد در زندگی خود موفق تر خواهد شد مخصوصا طلاب باید در این زمینه دقت بیشتری داشته باشند چون شماها الگوی جامعه هستید .

 نظر دهید »

یلدا فقط شب خوردن وخوابیدن نسیت

03 دی 1394 توسط صالحی

یلدا فقط شب خوردن وخوابیدن نسیت ؛

شب برخواستن و خواستن است؛

برخواستن از خواب غفلت وخواستن خیر از خدای بزرگ

 

مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز در خجسته سالروزآغاز ولایتعهدی حضرت حجت بن الحسن العسکری( عج)، و مراسم سنتی شب یلدا برای نونهالان در مهد کودک این مدرسه مبارکه با حضور طلاب جشن کوچکی برپا نمود.

در این مراسم مربی مهد سرکار خانم فاطمه کریمی برای فرزندان و مادران شعر و داستان کوتاهی از زندگانی و شخصیت حضرت مهدی(عج) بیان نمودند. در ادامه نیز کودکان با خواندن سرود قرآنی و شعر پاییزی در کنار کرسی زمستانی پای قصه ننه سرمای شب یلدا که توسط مربی محترمشان تعریف می شد نشستند و خانم کریمی راه و رسم ادب و احترام به سنت ها و اکرام بزرگترها و مخصوص سالمندان خانواده ها را ؛ به کودکان در قالب قصه تعلیم نمودند. هدایایی نیز که توسط مدیر محترم مدرسه برای کودکان مهد به مناسبت این دو جشن تهیه شده بود به آنها تقدیم شد.

 نظر دهید »

برگزاری مراسم سوگواری به مناسبت شهادت امام حسن عسگری (ع) درمدرسه ریحانه النبی(س) سنندج

03 دی 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت محترم فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج مراسم سوگواری به مناسبت شهادت امام حسن عسگری (ع) با حضورکادر ،اساتید وطلاب وبا سخنرانی سرکار خانم کبودی در حوزه مبارکه برگزار گردید.


سر کار خانم کبودی در ابتدا به مناسبت شهادت پیشوای مسلمین امام حسن عسگری (ع) به ساحت مقدس امام زمان (عج)واساتید طلاب تسلیت عرض نمودند.
ایشان طی سخنانی فرمودند:وجود نازنین امام حسن عسگری(ع)در سال 232ه.ق دیده به جهان گشود وپدرش امام هادی(ع)ومدر ایشان بانوی بزرگواری به نام حدیثه بود ایشان از زنان پارسا ونیکوکار بودند،این بانوی بزرگوار بعد از شهادت امام حسن عسگری (ع)پناه گاه ونقطه اتکا شیعان در آن زمان بودند.
این طلبه حوزه در ادامه با اشاره به حصر امام چنین بیان کردند:امام حسن عسگری به دستور خلیفه عباسی در سامرا در محله عسگریه بودند که به این دلیل لقب عسگری به ایشان اختصاص داشت ومدت امامت آن حضرت تنها 6سال بوده است.
خانم کبودی با تصریح به دوران خفقان امام حسن عسگری فرمودند:امام باوجود خفقان دوران امامت خود یک سری فعالیت های سیاسی ،اجتماعی،علمی در جهت حفظ اسلام ومبارزه با افکار اسلام تیزی از قبیل کوشش های علمی در دفاع از اسلام 2- ایجاد شبکه های ارتباطی با شیعیان 3- فعالیت های سری سیاسی به رغم کنترل ومراقبت 4- حمایت وپشتیبانی مالی از شیعیان 5- تقویت وتوسعه سیاسی ورجالوعناصر مهم شیعه در برابرمشکلات 6- استفاده گسترده از آگاهی غیبی براب جلب منکران امامت ودلگرمی شیعیان وآماده سازی شیعیان برای دوران غیبت فرزند خود امام زمان (ع).
ایشان با اشاره به نحوه شهادت امام فرمودند: سعی براین داشت که شهادت امام را یک مرگ طبعیی جلوه دهد اما به دلیل محبوبیت ونفوذ معنوی امام معتمد عباسی از امام می ترسیدند وبه این دلیل ایشان را در عسگر حصر کرده بودند که بالاخره به شیوه مزدورانه امام را به شهادت رساند.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه ی سخنرانی به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادی در مدرسه کامیاران

29 آذر 1394 توسط صالحی

مهدی صاحب الزمان بهر بابا نوحه گر شد
یوسف زهرا ببین غرق ماتم ، خون جگر شد
گلشن زهرا خزان
اشک مهدی شد روان


در تاریخ 28/9/94 به مناسبت شهادت یازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت در حوزه ی علمیه ی فاطمه الزهرا (س) شهرستان کامیاران مراسمی برگزار شد که به شرح ذیل می باشد :
*اقامه ی نماز جماعت مغرب و عشا به امامت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادی


*برگزاری جلسه ی سخنرانی به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادی که به شرح ذیل می باشد :


ایشان در ابتدای سخنان خود نکاتی در مورد شهادت امام حسن عسکری(ع) بیان کردند و فرمودند .
یکی از وظایف ائمه اطهار راهبری مردم و مومن واقعی است.اما امام مرجع است که مرم به او مراجعه می کنند تا از راه راست منحرف نشوند. و اگر ما سیر زندگی امامان را مورد بررسی قرار دهیم می بینیم که بعد از امام صادق (ع) امامان کم تر در بین مردم بودندو هرچه با آخرین امامان نزدیکتر می شدیم این ارتباط کم رنگ تر می شد شما اگر تاریخ را مطالعه کنید می بینید امام حسن عسگری(ع) مدت زیادی را در زندان به سر بردند و این کار را حکما به خاطر دو دلیل انجام می دادند.
1.حضرت مهدی(عج)متولد نشوند
2.اینکه دشمنان می خواستند مردم بااثر غیبت سازگار شوند.


ایشان در ادامه اشاره ای با روایات کردند و فرمودند در روایات وارد شده است که:یک نفرحضور امام حسن عسگری (ع) می رود و از ایشان می پرسد:بعد از شما پیش چه کسی برای جواب دادن به سوالهایمان برویم؟امام بلند می شودو داخلاتاق میرود و کودکی را می آورد و می فرماید:این کودک به سوالهای شما پاسخ می دهد.
زمان غیبت صغری امام زمان(عج)چهار نفر نائب خاص داشتند اما وقتی غیبت کبری آغاز شد دیگر نائب خاصی نبود. ولی ولایت فقیهبه عنوان نائب در زمان غیبت کبری می باشد.

*روضه خوانی و سوگواری
*پذیرایی از اساتید و طلاب

 نظر دهید »

برگزاری نشست اخلاقی فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) قروه با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عباسعلی فرهنگیان عضو هئیت علمی حوزه و دانشگاه

29 آذر 1394 توسط صالحی

برگزاری نشست اخلاقی فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) قروه با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عباسعلی فرهنگیان عضو هئیت علمی حوزه و دانشگاه و همچنین مدرس حوزه ودانشگاه در جمع طلاب و اساتیدو کادر مدرسه ضمن بیان آیه 30 سوره فصلت به تفسیر آیه پرداختند:
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ
بر آنان که گفتند : پروردگار ما الله است و پايداري ورزيدند، فرشتگان فرود مي‏آيند که مترسيد و غمگين مباشيد،
شما را به بهشتي که وعده داده بودند بشارت است.


حجت الاسلام فرهنگیان فرمودند: کسانی که راه خدا را در پیش می گیرند و استقامت می ورزند و کم نمی آورند ،کسانی هستند که ملائکه دائما بر آنان نازل می شوند و ملائکه کارشان این است که به مومن که در راه خداوند استقامت می ورزد، می گویند أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ –نترسوغصهنداشتهباشکهبهزودیبهبهشترهنمونخواهیشد. پسطلابگرامیبایدبدانیدکهراهدینوراهخداهموارهباسختیوغصه همراه است اگر مقاومت و استقامت داشته باشید مصداق َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ- و به بهشت وعده داده شده رهنمون خواهید شد.
استاد فرمودند: طبق روایات آخرین نفری که وارد بهشت می شود وسعت بهشت او به اندازه دو برابر کره زمین خواهد بود که مومن هر چه بخواهد در آن بهشت به او داده خواهد شد.


حاج آقا فرهنگیان ضمن بیان نعمتهایی که به انسان داده شده فرمودند: اکثر افراد جامعه مصداق لایعقلون و لا یتفکرون و … هستند. در جامعه امروزی اکثر افراد از نظر مذهبی کامل نیستند و عده ی بسیاری از مردم مصداق- قلیل من عبادی شکور- هستند.جاده منتهی به خداوند بسیار خلوت است ولی جاده منتهی به شیطان بسیار شلوغ و پر سرو صداست و مومنین بسیار غریب هستند مومن واقعی کسی است گول اکثریت جامعه را نخورد و تمسخرو نگاه توهین آمیز و تحقیر کننده اکثریت مردم او را از راه حق باز ندارد اگر استقامت داشته باشد ملائکه به او آرامش می دهند. عرف جامعه ما دراکثر موارد خلاف دین و اسلام است از جمله مراسمات و عروسی های امروزی…

 نظر دهید »

برگزاری دوره ای به مدت چهار روز برای زوجین جوان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)

29 آذر 1394 توسط صالحی

در تاریخ 24/9/94لغلیت 28/9/94 خانم فاطمه زارعی معین فرهنگی حوزه ی علمیه فاطمه الزهرا (س) شهرستان کامیاران به مدت چهار روز برای زوجین جوان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کلاس برگزار کرد که به شرح ذیل می باشد :
*در جلسه ی اول به بیان وظائف مشترک زوجین پرداخت که عبارت است از :
- حفظ حریم و احترام و خوش رفتاری با هم
- تامین نیازهای جنسی ، روحی و روانی یکدیگر
- اجتناب از سوء زنهای بی مورد
- اجتناب از تمجید دیگران در مقابل هم
- تحقیر نکردن همدیگر و همین طور بستگان یکدیگر
- دروغ نگفتن در زندگی به هم
- با تمام توان از میهمانان یکدیگر پذیرایی کنید
-بازگو نکردن عیوب یکدیگر در نزد مردم و به رخ نکشیدن آن ها
- با مشکلات زندگی به طور منطقی برخورد کنید و کمتر احساساتی شوید
- ابراز علاقه به یکدیگر و هدیه گرفتن برای هم

*موضوع بحث روز دوم :
بیان وظائف شوهر در قبال همسر
-به نیکی با زن خود معاشرت و زندگی کند
- تهیه مسکن ، پوشاک ، خوراک و . . . برای خانواده
تاثیر شکر گذاری در زندگی
-تاثیر شکر گذاری در آغاز زندگی مشترک
- تاثیر شکر گذاری بر فرزندان
- تاثیر شکر گذاری در برکت خانه

*موضوع بحث روز سوم :
بیان وظائف خانم در قبال شوهر
-خانم بدون اجازه ی شوهر از خانه بیرون نرود
- بدون اجازه ی شوهر در مال او تصرف نکند
- توجه داشتن به مسائل محرم و نامحرم در نزد شوهر
- خود آرایی کردن برای شوهر
- بدرقه کردن شوهر هر زمانی که از خانه بیرون می رود
- هنگام ورود آقا با خوشرویی و خون سردی به استقبال وی برود
- هیچگاه از مردان دیگر نزد وی تعریف نکند
- اگر مشکلی در خانه بود در بدو ورود شوهر او را مطرح نکند

*موضوع بحث روز چهارم :
-بیان احکام اولیه ی زندگی از جمله هفت غسل واجب
-ذکر انواع غسل که عبارت است از ترتیبی و ارتماسی
-بیان شرایط غسل کردن
- بیان شرایط غسل جبیره ای
- بیان شرایط تیمم
- بیان احکام روابط زن و شوهر

 نظر دهید »

برخی از فعالیت های تبلیغی مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران

29 آذر 1394 توسط صالحی


گزارش کارهای تبلیغی انجام شده توسط مبلغین حوزه ی علمیه فاطمه الزهرا (س) شهرستان کامیاران از تاریخ 22/9/94الی 26/9/94 به مدت یک هفته که به شرح ذیلی می باشد

*برگزاری دوره ی چهار روزه ی همسر داری برای زوجین جوان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در کانون ولایت


*برگزاری کلاس مهدویت با موضوع نشانه های ظهور و وظیفه ی ما برای ظهور حضرت حجت (عج) در مدرسه ی راهنمایی شاهد


*برگزاری کلاس اخلاقی حجاب و عفاف برای دانش آموزان مدرسه مائده


*اعزام ائمه ی جماعات به مدارس سطح شهر


*جلسه ی آقای نبی ساعدی رئیس محترم آموزش و پرورش با مبلغین حوزه و بیان شرایط مدارس شهرستان کامیاران


*برگزاری مسابقات کتاب خوانی شهید مطهری ، نسیم


*بردن طلاب برای شرکت در مسابقات حفظ قران


*شرکت طلاب در مسابقات چهارمین جشنواره ی هنر های آسمانی

 نظر دهید »

دیدار صمیمی با نماینده معزز ولی فقیه در استان

29 آذر 1394 توسط صالحی

در این دیدار نماینده مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان  به همرا جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا امیری(زید عزه)رئیس مرکز مشاوره وخانواده،رئیس مرکز تهذیب قم ومعاون محترم تهذیب مرکز مدیریت جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای خانی(زید عزه) ضمن تشکر از حمایت های نماینده معزز ولی فقیه در استان وهمچنین خیر مقدم وتشکراز زحمات حاج آقای امیری ،ضمن ارائه گزارش از فعالیت های انجام شده در راستای دعوت نخبگان ومتقاضیان دوره تربیت مشاور ومصاحبه از آنان ؛با بیان این نکته که با توجه به تعداد کثیر فارغ التحضیلان این استان واشتیاق آنان به چنین دوره هایی وهمچنین لزوم واهمیت این حرکت افزودند:این مدیریت در زمینه معرفی طلاب نخبه واجد شرایط برای این دوره آمادگی هرگونه همکاری را با آن معاونت محترم دارد.

 

نماینده محترم ولی فقیه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شاهرودی(مد ظله العالی)ضمن تقدیر واستقبال از اجرائی شدن این طرح فرمودند:استان وبویژه حوزه های علمیه خواهران وبرادران نیازمند چنین دوره هایی هستند ومانیز حمایت های مالی را در راستایاجرای این طرح در استان خواهیم داشت.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه کمیته روحانیون ستاد گرامیداشت هفته وحدت در مرکز بزرگ غرب کشور

29 آذر 1394 توسط صالحی

در این جلسه که به مناسبت هفته وحدت برگزار گردید نماینده مدیریت حوزه های خواهران استان  جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای هادی صالحی با بیان این نکته که در راستای هرچه باشکوهتر برگزار شدن این همایش،این مدیریت آمادگی دعوت از فارغ التحصیلان ونخبگان علمی وتبلیغی خود را که در این استان در راستای تقریب، در مراکز مختلف علمی وفرهنگی استان مشغول به تبلیغ هستند را دارد.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه بهداشت با طلاب مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران

28 آذر 1394 توسط صالحی

در تاریخ 25/9/94 جناب آقای منصور کریمی کارشناس بهداشت شهرستان کامیاران پیرامون بیماری های فصلی من جمله آنفولانزا در حوزه ی علمیه ی فاطمه الزهرا (س) مطالبی را بیان کردند که به شرح ذیل می باشد :
ایشان در ادامه فرمودند آنفولانزا یک نوع ویروس تنفسی است و این ویروس به هیچ وجه با آنتی بیوتیک برطرف نمی شود بلکه بهترین درمان برای آن این است که پیشگیری کنید، از غذا های آبکی و گرم استفاده کنید و از افراد بیمار نیز تا حدود یک متر فاصله داشته باشید .
ایشان در ادامه اشاره ای نیز به علائم سرما خوردگی کردند و بیان کردند آبریزش بینی ، احساس خستگی و کوفتگی ، سرفه وداشتن درد در تمام اعضای بدن از جمله ی علائم آنفولانزا می باشد .


کارشناس محترم بهداشت در مورد علت ایجاد این بیماری فرمودند پاندمیک (جهانی بودن ) یکی از علل آن می باشدو بیشتر افرادی در معرض آن هستند که یک بیماری خاص داشته باشند ، البته این برای هر سنی ملاک نیست بلکه بیشتر در افراد بالای شصت سال و زیر ده سال تاثیر می گذارد ودر دیگر افراد نمی تواند باعث مرگ و میرشود.
ایشان در ادامه برای جلوگیری از راهها ی انتقال این بیماری خاطر نشان کردند جدا کردن وسائل شخصی ، شست و شوی مداوم دست با آب و صابون ، استفاده از دسمال کاغذی ، واکسن زدن و اموری ازاین قبیل در جلو گیری از این بیماری ها تاثیر گذار می باشد .
ایشان در پایان فرمودند این آنفولانزا را با آنفولانزا خوکی و ویروس ایدز اشتباه نگیرید

 نظر دهید »

دشمنی با شیعه تا به کی ؟؟!!!!!!!!!!!!

27 آذر 1394 توسط صالحی

مدرسه سقز

 نظر دهید »

خون های رنگین

27 آذر 1394 توسط صالحی

 نظر دهید »

گروه دهگانه امت پيامبر صلى الله عليه و آله در محشر

27 آذر 1394 توسط صالحی

گروه دهگانه امت پيامبر صلى الله عليه و آله در محشر

جمعى از ياران پيامبر صلى الله عليه و آله در منزل ابو ايوب انصارى بودند معاذبن جبل كه در كنار رسول خدا نشسته بود. از حضرت معناى آيه (يوم ينفخ فى الصور فتاءتون افواجا) را سؤال كرد.
حضرت فرمود:
اى معاذ! از مطلب بزرگى پرشس نمودى ، آنگاه اشك از ديدگان پيامبر صلى الله عليه و آله جارى شد و فرمود:
ده گروه از امت من در ده صفت گوناگون وارد صحراى محشر مى شوند كه از ساير مسلمانان جدا هستند:
بعضى به صورت ميمون ، برخى به صورت خوك ، بعضى پاها بالا و صورتشان پايين به سوى محشر كشيده مى شوند، برخى كور و لال ، بعضى زبانشان را مى جوند در حالى كه عفونت از دهانشان سرازير است و اهل محشر از كثافت دهان آنان ناراحت مى شوند، برخى دست و پابريده ، بعضى بر شاخه هاى آتش آويخته ، برخى بدبوتر از مردار گنديده و بعضى در پوشش آتشين وارد محشر مى شوند و آنها عبارتند از:
1. سخن چين ، به صورت ميمون .
2. حرامخواران ، به صورت خوك .
3. ربا خواران ، واژگون (پاها به طرف بالا و سرها به طرف زمين ).
4. ستمگران ، كور.
5. خود پسندها، كر و لال .
6. عالم بى عمل و قاضى ناحق ، در حال جويدن زبان خود…
7. آزار دهندگان همسايه ، دست و پا بريده .
8. خبر گزاران سلطان ظالم ، آويخته به شاخه هاى آتش .
9. شهوت پرستان و عياشان و آنان كه حقوق الهى را پرداخت نمى كنند، بدبوتر از مردار گنديده .
10. متكبران و مغروران ، در پوششى از آتش در روز قيامت محشور خواهند شد.(بحار الانوار: ج 7، ص 89.)

وبلاگ مدرسه سقز

 نظر دهید »

خدایا مادانمون رو زهرایی کن

27 آذر 1394 توسط صالحی

 نظر دهید »

برگزاری مسابقه حفظ ترتیبی قرآن کریم

27 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارشمعاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)بیجارمسابقه حفظ ترتیبی قرآن کریم از مسابقات جشنواره قرآنی با شرکت 16 نفر از داوطلبان مدارس استان به میزبانی حوزه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) بیجارامروز 25 آذر ماه 94 برگزار گردید.
شرکت کنندگان در این مسابقه حافظان ثلث قرآن کریم بودند که مسابقه به مدت 60دقیقه برگزار گردید.

برگزیدگان در این مرحله به مسابقات کشوری راه می یابند.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اخلاق عمومی با موضوع: گفتگو و تخاطب در سبک زندگی اسلامی

27 آذر 1394 توسط صالحی

ه گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد نشست اخلاقی با حضور سر کار خانم ثریا گوران مورخ 94/09/17در این مدرسه مبارکه برگزار شد.

سر کار خانم گوران با اشاره به نقش گفتگو و تخاطب در سبک زندگی اسلامی انواع گفتگو در حالات مختلف اشاره نمودند و فرمودند: گفتگو و سخن گفتن ما باید بر اساس سبک قرآن و زندگی اهل بیت(ع) باشد.
ایشان فرمودند: در هنگام عصبانی بودن اینطور نباشیم که به دنیا و زمین و زمان بد و بیراه بگوئیم. پیامبر اکرم(ص) فرمودند: بادها را فحش ندهید زیرا آنها مأمور هستند ونه ساعات و نه ایام و … زیرا به خودتان بر می گردد.


ایشان به گفتگوی قرآنی پرداختند و فرمودند: گفتگوی خداوند با فرشتگان که وقتی خداوند فرمود: می خواهم در زمین جانشینی قرار دهم سوال کردند: کسی را در زمین قرار می دهی که خونریزی و فساد کند؟ دقت کنید اینجا خداوند نفرمود به شما هیچ ربطی ندارد من خاتمم هر کاری دلم بخواهد می کنم بلکه فرمود: من چیزی می دانم که شما نمی دانید.
همچنین فرمودند: در گفتگوهای پیامبران الهی با اقوام خود، نهایت ادب، تواضع، شجاعت و سعه صدر به چشم می‌خورد.نمونه‌های متعددی از این برخوردها، در داستان‌ها و سرگذشت اقوام گذشته در قرآن، بیان شده است.
در پایان فرمودند: در گفتگوهایمان دقت کنیم اگر سرشار از حقیقت باشد پس گفتگوی رحمانی است اگر دروغ بود گفتگوی منافقین است.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اساتید با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای بیابانی امام جمعه محترم شهر سریش آباد در مدرسه علمیه حضرت زینب(س)

27 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد در روز پنجشنبه مورخ 26/09/94 در حوزه علمیه حضرت زینب(س) جلسه ی اساتید با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای بیابانی امام جمعه محترم شهر سریش آباد برگزار گردید.

در این جلسه ی اساتید که با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای بیابانی امام جمعه محترم شهر سریش آباد برگزار گردید در رابطه با موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ابتدای این جلسه با آیاتی از کلام الله مجید شروع شد سپس حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای بیابانی به تفسیر آیه 128 سوره توبه پرداختند.
در ادامه کادر و اساتید محترم نظرات مختلف در حیطه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مالی را بیان کردند.
در پایان این جلسه حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای بیابانی همه مسائل مطرح شده را پاسخ دادند که در واقع تبادل نظری بود و میزان رضایتمندی اساتید مکرم از حوزه لحاظ شد.

 نظر دهید »

برگزاری نشست سبک زندگی اسلامی با عنوان اهمیت وجایگاه علوم دینی در مدرسه فاطمه الزهرا(س)باحضور نماینده ی معززولی فقیه در استان کرمانشاه حضرت آیه الله العظمی علما (مد ظله العالی)

26 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران در تاریخ 26/8/94 نشست سبک زندگی اسلامی با عنوان اهمیت وجایگاه علوم دینی با همکاری حوزه ی علمیه امام باقر (ع) و با سخنرانی نماینده ی معززولی فقیه در استان کرمانشاه حضرت آیه الله العظمی علما (مد ظله العالی)برگزار شد .

 


نماينده ولي فقيه استان كرمانشاه آیت الله علماء سخنان خويش را با حمد و ثناي الهي و ذكر دعا آغاز نمودند وفرمودند خداوند تبارك و تعالي مي فرمايند: اي پيغمبر كساني كه عالمند، بصيرند، به علم فطرت، علم توحيد و علم بندگي آشنا هستند با كساني كه هيچ علمي ندارند مثل هم هستند… !؟!گاهي اوقات ما اصطلاحات خوب را مي دانيم ولي اينها به تنهايي كفايت نمي كند، آنچه كه به كار روح مي دهد همان روح الهي، روح تقوا، روح بندگي و … مي باشد. هنر اين است كه چاشنه ي اين اصطلاحات ايمان، تقوا و بندگي باشد. چنانکه حضرت امام با علم نافع اين انقلاب را بنياد نهاده و آن علم و اسلامي بود كه توانست شرق و غرب را به زانو درآورد. امام تربيت شده ي همين حوزه ها بودند، تربيت شده قرآن و حديث بودند اما رمز موفقيت ايشان كه توانستند در برابر دو ابر قدرت دنيا بايستند همان همت بي نظيرشان بود كه روي تقوا، بصيرت شناسي، علم و دانش و … نهادند.


نماينده ولي فقيه در استان كرمانشاه خاطر نشان كردند كه ما بايد دين را ذوب كنيم تا با گوشت و خونمان عجين شود تا بدين وسيله همچون امام گرديم. شما دقت نماييد كه امام با آن همه مشغله، روزي روزي 3- 10 جزء قرآن را تلاوت مي كردند. و اين يعني گوشت و پوست امام با دين يكي شده است.
ايشان در ادامه اشاره به روايت پيامبر نمودند كه مي فرمايند: «علم نور است و همين علم تنها با قواعد صرف، نحو، اصول، فقه و … درست نمي شود مگر اينكه يك مسير الهي و نوراني را در نظر بگيريم.» از سويي ديگر به تفسير زمخشري اشاره نموده و فرمودند به ايشان بار الله مي گويند و اين به خاطر كار بزرگي بود كه انجام داد و آن تفسير قرآن بود و افتخار همسايگي خدا را پيدا كرد. اگر چارچوب زندگي خويش را رنگ الهي بخشيم، نطق ما نيز الهي و نوراني مي گردد. رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) فرمودند: «قيمت يك انسان به اندازه علم و آگاهي و دانش اوست.» در اينجا منظور از علم توحيد، دين شناسي، خداشناسي و … است. امام علي (عليه السلام) نيز در اين رابطه مي فرمايند: «قيمت ما بهشت است و اين در صورتي براي انسان حاصل مي شود كه انسان خداجو و خداشناس باشد و اين انسان خودش را قبول داشته باشد.
ايشان بیان داشتند كه شما فكر نکنيد كه در زمان هاي گذشته گناه وجود نداشته و امروزه هست بلكه در همه ي زمان ها گناه و فساد بوده است وليكن در هر دوراني گناه با يك مدل خاصي نمايان مي گردد. در دوران ما نيز گناهان مختلف گوشي، ماهواره و اينترنت وجود دارد. از اين رو بايستي سعي كنيم لحظه به لحظه عمرمان بهبيشتر به خدا نذيك شويم و با همين سبك و سياق زندگي كنيم. امروز رئيس جمهور فرانسه بيان كرد كه اگر بخواهيم داعش را سركوب كنيم بدون كمك كشور ايران اين امر ميسر نمي گردد. كه اين نشان از اقتدار كشورمان است كه همه در سايه اسلام و علم الهي و به بركت خون شهدا به ايران داده است.

 نظر دهید »

برگزاری نشست مدیر با مادران طلاب در مدرسه فاطمه الزهرا(س)بیجار

26 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)بیجارنشستی توسط مشاور و مدیر مدرسه ی علمیه حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)بیجار با مادران طلاب برگزار گردید. در ابتدا مدیر این حوزه مبارکه عرض خیر مقدم و خوشآمد گویی به مادران طلاب داشتند.
و سپس مشاور مدرسه خانم زینب امیری بیاناتی را در رابطه با ارتباط خانواده ها با فرزندانشان مطرح داشتند.
خانم امیری در این جلسه تصریح داشتند خانواده مهمترین و اصلی ترین رکن یک اجتما ع و مقدس ترین رکن و نهاد در یک جامعه است و اگر خانواده سالم بماند جامعه نیز سالم می ماند
در این جلسه به هم اندیشی در خصوص مشکلات طلاب پرداخته شد و از نظرات و پیشنهادات این عزیزان استفاده گردید و مشاور محترم مدرسه خواستار تعامل هرچه بیشتر خانواده ها با مدرسه شدند.

 نظر دهید »

برگزاری همایش وقف و بانوان در مدرسه الزهرا(س)قروه

26 آذر 1394 توسط صالحی

همایش وقف و بانوان به مناسبت روز وقف با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه و حوزه علمیه خواهران قروه و سازمان تبلیغات اسلامی در جمع طلاب و دانش آموزان و عموم بانوان سطح شهر در سالن سازمان تبلیغات اسلامی برگزار گردید.
در این نشست ابتدای حجت الاسلام عباس ایزدی رئیس اداره اوقاف اسلامی و عضو هئیت امناء مدرسه علمیه الزهرا(س) قروه به ایراد سخن پرداختند و ضمن خیر مقدم به حاضرین در همایش ایام هفته را که به عناوین مختلف وقف نامگذاری گردیده بود را بیان نمودند و افزودند: وقف سنت حسنه ای است که همچون چشمه ای همیشه جاری است…
سخنران همایش حجت الاسلام جناب آقای سید محمدعلی رضایی استاد حوزه و دانشگاه از قم در باره وقف به ایراد سخن پرداختند و بیان داشتند: وقف سنت حسنه ای است که تمامی پیامبران گذشته آن را در جامعه دوران خود ترویج نمودند که پیامبر اسلام(ص) آن را به طور کامل با بیان احکام های مربوطه در جامعه ترویج نمودند.


استاد جناب آقای رضایی با استناد به حدیث نبوی فرمودند: هرچیزی نابود شدنی است ،وقتی انسان از دنیا می رود پرونده اعمال او بسته می شود الا سه چیز:1-فرزند صالح 2- کتابی که نگاشته شده باشد که بعد از مرگش خیرش به او برسد. 3- صدقه جاریه که اثرش باقی بماند و بعد از مرگش به او برسد. استاد در ادامه به فواید وقف در جامعه اشاره نمودند و افزودند: پدیده وقف دارای حیطه گسترده ای از فعالیت و اقدام می باشد، تا جایی که اگر به درستی هدایت شود، به بسیاری از نیازها پاسخ می دهد و هیچگاه جامعه انسانی با کمبودهای اقتصادی، اجتماعی، آموزشی و فرهنگی روبرو نخواهد شد.
در پایان اسامی بانوانی که در امور وقف سطح شهرستان فعالیتهایی داشتند توسط مسئولین اداره اوقاف بیان گردید تا شاید تشویقی باشد در جهت ترغیب سایر بانوان و اقشار جامعه در امور وقف که نهایتا منجر به برطرف شدن پاره ای از مسائل اقتصادی خواهد شد.

 نظر دهید »

برگزاری مسابقه کتابخوانی نهج البلاغه(خطبه متقین) در مدرسه الزهرا(س)قروه

26 آذر 1394 توسط صالحی

مسابقه کتابخوانی خطبه متقین که با هدف آشنایی با مباحث نهج البلاغه و الگو و جاری شدن امر کتابخوانی خصوصا کتابهای ارزشمندی همچون نهج البلاغه در میان طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) قروه برگزار گردید.


نحوه برگزاری این شیوه کتابخوانی بسیار متفاوت بود و هدف تشویق طلاب برای مطالعه بیشتر و مفید است. در ابتدا طلاب را به گروه های 6تا8نفره تقسیم نموده و به هر گروه یک سوال ارائه گردید و از طلاب خواسته شده در فاصله زمانی کوتاه سوال را طبق منبع که شامل کتابچه خطبه مورد نظر است و در اختیار طلاب قرار گرفت با مباحثه پاسخ دهند و از هر گروه یک نماینده انتخاب و به ارائه سوال مطرح شده پرداخته شد و در نهایت به گروهی که بهترین دریافت و ارائه از سوال مورد نظر را داشتند هدیه ای معنوی ارائه گردید که بسیار مورد استقبال و خرسندی طلاب قرار گرفت. هدیه معنوی شامل قرائت حدیث کسائ توسط همه طلاب مدرسه و هدیه به گروه برنده بود که بسیار مطلوب ارزیابی شد.

 نظر دهید »

برگزاری دهمین جشنواره سراسری مسابقات قرآنی سال 95-1394 در سقز

26 آذر 1394 توسط صالحی

طلاب مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز در دهمین جشنواره سراسری مسابقات قرآنی سال 95-1394 شرکت نمودند. این مسابقه که در مرحله مدرسه ای با استقبال اکثریت طلاب روبه رو شد، در بخش قرائت این مسابقه طلاب پایه اول و دوم مشمولین طرح بودند و با هم به رقابت پرداختند. در رشته نسیم قرآن طلاب پایه دوم، بخش مسابقات تبیان طلاب پایه سوم و اشراق طلاب پایه چهارم با هم به رقابت پرداختند.مسابقه کتابخوانی استاد مطهری مرحله مدرسه ای نیز برای کلیه پایه برگزار شد.به نفرات برتر از هر رشته جوایز نقدی و کسب کنندگان حد نصاب امتیاز به مرحله استانی راه خواهند یافت.

 نظر دهید »

بازدیدمعاون محترم فرهنگی مدیریت استان از خوابگاه حضرت زینب سریش آباد

26 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه حضرت زینب(س)، معاون محترم فرهنگی مدیریت استان روز دوشنبه مورخ 94/09/16 از خوابگاه این مدرسه مبارکه بازدید کردند، ایشان طی جلسات جداگانه با معاون فرهنگی مدرسه و طلاب خوابگاهی مسائل جاری خوابگاه را مورد بررسی قرار دادند.

 نظر دهید »

بیانیه مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان کردستان در محکومیت وقایع اخیر نیجریه

26 آذر 1394 توسط صالحی

متن بیانیه مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان کردستلن به این شرح است:

اینبار کانون پایمال کردن جان و مال و ناموس مسلمانان در مقابل چشمان مدعیان دفاع از حقوق بشر، شهر زاریا در شمال کشور یکصد و هفتاد میلیون نفری نیجریه بود، که طی سالیان گذشته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با محوریت شیخ مجاهد، حجت­الاسلام ابراهیم یعقوب زاکزاکی، به مرکز گرایش به اسلام و آشنایی با عقاید راستین این دین الهی، تبدیل شده است.

کشته شدن همسر شیخ ابراهیم، مجروح و دستگیر شدن خود ایشان، به آتش کشیدن منزل شیخ، کشتن چندین نفر از هم قطاران و مسؤولین حرکت اسلامی نیجریه و به خاک و خون کشانیدن صدها کودک ،زن و مرد جنایتی نیست که هیچ دولت و ملت آزاده‌ای در برابر آن سکوت کند

مدیریت حوزه های علمیه  خواهران استان کردستان ضمن محکوم کردن این اقدامات ددمنشانه خواستار رسیدگی سریع و شفاف به این موضوع و روشن کردن ابعاد این فاجعه در مرتبه اول توسط دولت نیجریه و پس از آن، دادگاه­ها و مجامع بین­ المللی مدافع حقوق بشر می باشد.

دولت نیجریه موظف است که عوامل خودسر نظامی را مجازت کند و آزادی و مداوای فوری عالم برجسته حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ زکزاکی و سایر مجروحان را فراهم کرده و حقوق آسیب‌دیدگان را اعاده کند.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اخلاق با عنوان وظایف طلاب وبا حضور رئیس هیات امناءحجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محمودصفی زاده در مدرسه ریحانه النبی(س)سنندج

23 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاون محترم فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی (س) سنندج جلسه اخلاق با عنوان وظایف طلاب وبا حضور رئیس هیات امناءحجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محمودصفی زاده مورخ 23/9/1394 در حوزه مبارکه برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صفی زاده درابتدابا اشاره به ویژگی فرد مسلمان وشیعه فرمودند: طلاب علاوه وظایف مسلمان وشیعه بودن وظیفه سنگین تر نیز دارندوهرآنچه که مانع انجام رسالت طلبگی گردد مذموم وخلاف ذی طلبگی می باشد.
ایشان در ادامه فرمودند:طلاب ازتبار پیامبروسلاله حضرت نوح،موسی ،ابراهیم واسماعیل می باشد واز دوستان انبیاءواولیاء می باشد ووظایف آنان که همان تبلیغ دین است برعهده طلاب می باشد ودر اصطلاح طلاب پیامبران تیلیغی می باشند.
دکتر صفی زاده بااشاره به نیازهای گوناگون انسان فرمودند:از وظایف مهم طلبه پاسخ گویی به نیاز بشریت به انسانیت هست که باید نیاز به معنویت ،هدایت ،آشنایی با حقیقت وهستی وآشنای با خداوند که اگر این نیاز تامین شود انسان آرام خواهد بود واگر این نیاز تامین نشود انسان پوچ گرا خواهد بود.
همچنین ایشان یاد آور شدند:طلبه امروز وعالم فردا است وعالم دین وارث انبیا است ،طلبه یک عاما فرهنگی ویک عنصر تعلیمی وتربیتی می باشد وباید سخنانش سخنان حکمت آمیزوباشد وعمل اودعوت کننده به دین باشد
ایشان با تاکید براینکه طلبه باید یک عنصر اقامه کننده دین باشد فرموند:طلبه ابتدا باید دین راعمیق ،جامع،درست واصیل بفهمدوبعد ازفهم دین بایدتبلیغ نمایدودر مرحله بعد بتواند از دین دفاع نماید
حاج آقا صفی زاده درپایان با تاکید بروظایف مهم بانوان ازقبیل خانه داری ،شوهر داری وفرزند پروری فرمودند:اگر خانمی برای این بخش ازخانواده کم بگذارد حتی اگر دین راعمیق فهمیده باشد وفعال باشد نمی تواند طلبه موفقی باشد امااگرخانمی به وظایف خانه داری خود اهمیت دهد حتما موفق خواهد بود.

 نظر دهید »

برگزاری نشستی با موضوع افزایش جمعیت روحانیون وطلاب با سخنرانی سرکار خانم زهرااعرابی استاد حوزه در مدرسه ریحانه النبی(س)سنندج

23 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه ریحانه النبی(س)سنندج نشستی با موضوع افزایش جمعیت روحانیون وطلاب با سخنرانی سرکار خانم زهرااعرابی استاد حوزه وبا حضورطلاب در حوزه مبارکه برگزار گردید.

 


سرکار خانم اعرابی طی سخنانی فرمودند:از مباحث مهم در جوامع بشری به خصوص در سالهای اخیر مساله موصوع جمعیت است، پیامبر اکرم (ص) در این خصوص می فرماید:اکثر الولد کاثر بکم الامم غذا: فرزندانتان را زیاد کنید ،که من فردا با فرزندان شما بردیگر امت ها افتخار می کنم
ایشان با اشاره به اینکه سیاست کنترل جمعیت ازسال1337زیر نظر هویدا شروع شده بیان کردند:در سال 1368طرح کنترل جمعیت اجراءگردید. مقام معظم رهبری(مدظله العالی)در سالهای اخیر بااین موضوع مخالفت کردند،چرا که این یک نسل کشی بدون حضور دشمن می باشد.
استاد حوزه تاکیدکردند:اصلی ترین مشکل در بحث کنترل، باور های اشتباهی است که بیش از 20سال به مردم تزریق گردیده وجمعیت کمتر تبدیل به ارزش گردیده ویک گفتمان شده به طوری که هرخانواده ای جمعیت کمتری داشته باشد فرهنگ بالاتر ومتمدن تر می باشد.
خانم اعرابی ریشه دغدغه جمعیت را چنین عنوان کردند:در جامعه ای که سالمند زیاد باشد، ،ناامنی ،بحران نیروی کار ومصرف کنتده زیادخواهد شد وباافزایش مهاجرت های بین المللی هویت وفرهنگ تغییر خواهد نمود وموجب کاهش جمعیت نخبه کشور می شود.
ایشان همچنین یادآور شدند:کنترل جمعیت نتیجه تغییر سبک زندگی می باشد،به طور طبیعی دوره مدرنیته زندگی ها بر اساس سبک زندگی وتمدغربی مدیریت می شود ، این سبک زندگی یک سری لوازم دارد مانندرفاه ،لذت،پول و فرزند کمتر می باشد.


خانم اعرابی با تصریح براین مطلب که استکبار برای انجام کنترل جمعیت هزینه می کند بیان کردند،کمک های بلاعوض وکمک های بین المللی ،صندق بین المللی جمعیت ،سازمان بهداشت وداروهای ضد بارداری باقیمت پایین همه برای کاهش جمعیت می باشد.

 نظر دهید »

شرکت طلاب مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران در تشیع پیکر مطهر شهید کیومرث باتمانی

23 آذر 1394 توسط صالحی

 به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیارن طلاب این مدرسه در تاریخ 5/9/94 درمراسم تشیع پیکر مطهر شهید کیومرث باتمانی که با حضور گرم مردم شهید پرور کامیاران به خاک سپرده شد شرکت نمودند.

 نظر دهید »

برگزاری نشستی با عنوان جهاد علمی و خود باوری و با حضورحجت الاسلام و المسلمین حاج آقا امجدیان نماینده ی ولی فقیه در سپاه پاسداران در مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران به مناسبت هفته بسیج

23 آذر 1394 توسط صالحی

سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا امجدیان نماینده ی ولی فقیه در سپاه پاسداران با موضوع جهاد علمی و خود باوری که به شرح ذیل می باشد :
ایشان در ابتدای بحث خود من سلام و وقت بخیر خدمت طلاب هفته ی بسیج را تبریک گفتند و خاطر نشان کردند جهاد به معنای تلاش و کوشش می باشد ، شما نگاه کنید مجتهد به کسی گفته می شود که تلاش وکوشش زیادی کرده تا توانسته صاحب نظر باشد .
ایشان در ادامه فرمودند جهاد فقط به این معنا نیست که در جنگ جهاد کنیم بلکه در امور مختلف می توان جهاد کرد مثل جهاد اقتصادی ، جهاد علمی و این جهاد علمی خود در زمینه های مختلفی باشد مثلا در زمینه ی پزشکی ، مهندسی ، هوا و فضا .
نماینده ی ولی فقیه در ادامه خاطر نشان کردند در هر موقعیت و زمانی باید بنا بر شرایط آن دوره جهاد کرد ، شما نگاه کنید در این زمانه دشمنان ما بیشتر از طریق جنگ نرم در صدد نابودی کشور مان هستند و سعی دارند با تحریم اقتصادی ، تحریم علمی، پخش یک سری برنامه های نامشروع در فضای مجازی و . . . ایران را از جهات مختلف عقب افتاده کنند ، که در اینجا باید ما جهاد کنیم البته هر کسی در هر زمینه ای که می تواند .؛ زمینه ی که ما طلاب می توانیم جهاد کنیم در عرصه ی فرهنگی و گسترش دین محمدی در بین مردم می باشد شما نگاه کنید اگر طلاب تبلیغ دینی نکنند بقیه دچار نا امیدی می شوند و شوق آنچنانی برای انجام فرائض دینی خود ندارند .
ایشان در ادامه روایتی از نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) نقل کردند که می فرماید :دنبال علم بروید ولو اینکه در چین باشد
ایشان در ادامه یاد آور شدند البته طلب علم در دنیای امروز نسبت به گذشته بسیار راحت تر شده ، شما نگاه کنید امروزه اینترنت ، ماهواره ، فضای مجازی و . . . دست یابی به علم ا بسیار راحت کرده است .
حاج آقا امجدیان در ادامه اشاره به خود باوری کردند و فرمودند ما باید به خود اطمینان داشته باشیم که ما نیز می توانیم کسب علم کنیم و مشکلات کشور را در زمینه ی علمی برطرف کنیم .
ایشان در ادامه فرمودند وظیفه ی ما اینکه تبلیغ دین اسلام کنیم و افراد را از نافرمانی خدا باز داریم و تشویق به قران خواندن و نماز خواندن کنیم ولو اینکه نتوانیم افراد زیادی را جذب کنیم و این نباید در ما ناامیدی ایجاد کند بلکه باید پشتکار خود را زیاد تر کنیم تا بتوانیم تاثیر گذار باشیم ، البته سخنی که حق باشد ناخودآگاه تاثیرات خود ر می گذارد .
ایشان بیان داشتند: ما طلاب باید در انجام تبلیغات دینی پیامبران را الگوی خود کنیم شما نگاه کنید یکی مثل حضرت نوح 950 سال تبلیغ کرد ولی کسانی که به او ایمان آوردند به بیست نفر هم نرسیدند ، پیامبران دیگر هم بنا بر شرایط زمان خو سختی های خاص خود را داشتند و ما نیز باید مشکلات زمان خود را بشناسیم و راهی برای حل آن پیدا کنیم چون طبق روایاتدر زمان ما فتنه ها زیاد می شوند ولی ما باید آگاه وهوشیار باشیم و بصیرت دینی خود را حفظ کنیم تا بی راهه نرویم
ایشان در پایان توصیه کردند برای عمری که می گذارید حتما حساب باز کنید ، نماز ها را اول وقت بخوانید ، هر روز مطالعه ی قران داشته باشید ، نهج البلاغه ی امام علی (ع) را حتما بخوانید شما نگاه کنید شخصی مثل جرجرداق مسیحی می گوید من دویست مرتبه نهج البلاغه را خواندم اما هر بار که می خواندم برایم تازگی داشت

 نظر دهید »

دیدار مدیر ومعاون فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران با خانواده های شهدا

23 آذر 1394 توسط صالحی

به مناسبت هفته ی بسیج سرکار خانم کهریزی پورمدیر محترم حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س) و همچنین سرکارخانم باتمانی معاون تربیتی و فرهنگی حوزه با تعدادی از خواهران بسیجی سپاه پاسداران من جمله معاون پایگاه شهیده سمیه خانم شیدا باتمانی ، کارشناس مسئول کمیته امداد امام خمینی (ره) ، رئیس بانوان فرهیخته ، همسر امام جمعه  به دیدار خانواده های شهدای زرینه به نام های و با صحبت کردن و ابراز هم دردی و نشستن پای درد دلهای مادران ، خواهران و همسران این شهدای عزیز تسکینی بود بر دل های غمگین داغ داران این شهدای عزیز و انشا الله که بتوانیم با رفتار خوب و عفت و پاک دامنی هایمان خون شهدا را گرامی بداریم

 نظر دهید »

سخنرانی سرهنگ ساعدی جانشین فرمانده سپاه پاسداران کامیاران در مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران به مناسبت هفته بسیج

23 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)به مناسبت هفته بسیج جلسه با حضور سرهنگ ساعدی جانشین فرمانده سپاه پاسداران کامیاران در این حوزه مبارکه برگزار گردید.
ایشان در ابتدا عرض سلام خسته نباشید داشتند خدمت اساتید و طلاب و هفته ی مبارک بسیج را تبریک گفتند و فرمودند بسیج در سال 1358به دستور امام راحل تاسیس شد و فقط کشور خودمان داری همچین طرحی بود اما امروزه بسیج در سرتاسر دنیا وجود دارد و اینها همه به برکت امام راحل می باشد .
ایشان در ادامه اشاره به بیانات امام کردند و فرمودند امام در آن زمان دستور دادند کشوری که بیست میلیون جوان دارد باید بیست میلیون تفنگ دار نیز داشته باشد . همچنین امام در آن زمان به گورواچف رئیس جمهور روسیه گفتند من صدای شکستن کمونیست را می شنوم ولی گورواچف درکشان در حدی نبود که سخن امام را بفهمند و وقتی شوروی فروپاشی شد گفت الان به حرف امام خمینی رسیدم . ایشان در زمان جنگ به کشور های حاشیه ی خلیج فارس فرمودند به صدام کمک نکنید چون این یک روزی خود شما را گاز می گیرد و همین طور هم شد ، صدام بعد از جنگ هشت ساله ی ایران و عراق به کویت حمله کرد و خسارات زیادی به کشورهای حاشیه ی خلیج فارس وارد کرد .
ایشان در ادامه فرمودند بسیج در ابتدا فقط در امور نظامی کاریرد داشت ، و بعد از جنگ همه فکر می کردند بسیج بعد از جنگ تمام می شود اما امام راحل فرمودند اگر مسئولین نظام کشور از بسیج و بسیجیان غافل شوند در آتش قهر الهی خواهند سوخت و همان زمان امام دستور داد باید به فکر جهان اسلام باشیم و همین امر هم صورت گرفت .
ایشان در ادامه خاطر نشان کردند ما در زمان جنگ ، در زمان پاک سازی مناطق جنگی ، در بحث فرهنگی و سازندگی و . . . همیشه بسیج بوده و هست و این نشان از آن دارد که بسیج همیشه هست .
سرهنگ ساعدی  همچنین فرمودند امروز دو بحث اصلی مطرح است یکی مسئله ی اقتصادی و دیگری تهاجم فرهنگی و اگر دشمن امروز پای میز مذاکره آمده به خاطر این بود که راه دیگری نداشت و گرنه از راههای دیگر می رفتند و دشمن می خواهد از این طریق نفوذ کند که متاسفانه مسئولین ما بعضی ها خوابند ، شما نگاه کنید امسال در عزاداری سید و شهدا یک خانم با پوشش نامناسب با استفاده از ستار ، دمبک و . . . برای سید الشهدا مداحی می کند و متاسفانه بعضی از مسئولین ما نیز در این مراسم نشسته اند و بعد از اتمام مراسم برای تشکر کف می زنند ،خوب وقتی مسئول ما در اینجا کف می زند با همین دید در امور کاری خود تصمیم گیری می کند .

 نظر دهید »

برگزاری نشست اخلاقی ویژه کادر واساتید مدرسه ریحانه النبی(س) با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی

22 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاون محترم فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی (س) سنندج جلسه اخلاق ویژه کادر واساتید محترم حوزه با سخنرانی مدیر محترم حوزههای علمیه خواهران حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی مورخ 15/9/1394 در حوزه مبارکه برگزار گردید.


حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی درابتدا ضمن تشکر از زحمات اساتید محترم در خدمت به حوزه های علمیه وطلاب محترم فرمودند : با اشاره به اینکه سرنوشت وهدایت طلاب وابسته به رفتار وکردار مسئولین واساتید محترم حوزه می باشد جهت تربیت صحیح طلاب بایستی علاوه برتلاش وافر ضوابط نیز رعایت شود ، علی الخصوص اساتید محترم که بیشترین ارتباط را با طلاب دارند به اصل مهم تربیت اهمیت ویژه ای داده ودراین راستا نیروی کمکی مسئولین مدرسه باشند.
ایشان در ادامه فرمودند : هر زمانی که همدلی وهماهنگی بین مدیر، کادر ،اساتید،باشد باهم همفکر می شوند واین همدلی وهماهنگی وهمفکری به طلبه ها نیز سرایت می نماید.
مدیر حوزه علمیه تصریح کردند: اگر اساتید محترم همیشه همراه با طلبه باشند می توانند تاثیرات فراوانی بر روح وروان طلاب بگذارندامااگرارتباطاساتید با طلاب کمرنگ باشد نمی تواند طلبه را آنطور که میخواهد تربیت نماید،عنایت داشته باشید در امر تربیت کارهای دستوری کمتر به دل می چسبد وتاثیرات معنوی کمتری خواهد داشت.
همچنین ایشان یاد آور شدند:درست است مجموعه طلبه ها کمتر با مشکلات اخلاقی مواجهه می شود اما مراقب باشیم این امر موجب غفلت مان نشود و شیطان از این غفلت استفاده نماید ؛ لذاهمیشه ودر همه حال مواظب اعمال ورفتار خود باشیم که در ورطه گناه نیفتیم.

 نظر دهید »

بازدید جامع از حوزه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) بیجار

16 آذر 1394 توسط صالحی

در تاریخ 14 آذر ماه مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان کردستان حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای صالحی به همراه معاونین خود از حوزه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) بیجار بازدید نمودند .
در این دیدار آقای صالحی با کادر و اساتید نشست صمیمانه ای داشتند و به مسائل آموزشی و فرهنگی این حوزه مبارکه پرداختند.

 


در این نشست ایشان به تشویق و ترغیب طلاب جهت فراگیری بهتر دروس اشاره نمودند و اظهار داشتند که نیروی محرک طلبه استاد است و با روش های متنوع باید طلاب را برسر ذوق آورد.
آقای صالحی به روش های نوین تدریس اشاره داشتند و فرمودند سعی شود اساتید با استفاده از ابزار هایی مثل پاورپوینت دروس را به مخاطبین عرضه دارند تا برای طلاب تازگی داشته و فراگیری آن ها بالا رود.
آقای صالحی بعد از این جلسه به صورت خصوصی با طلاب دیدار داشتند و به مشکلات آنها رسیدگی نمودند.
پس از اقامه نماز جماعت با حضور آقای صالحی ایشان در جلسه شورای علمی پژوهشی که در همین محل و با حضور شوری برگزار شده بود حضور یافتند .

 

 


در این روز نشست مدیران شهرستان ها نیز با حضور مدارس سریش آباد و قروه و کامیاران و سقز و بیجار راس ساعت 15 برگزار گردید.
لازم به ذکر است که سرکار خانم به لسان معاون آموزش و پژو هش و خانم پوررحمانی معاون فرهنگی استان نیز به صورت خصوصی با طلاب نشستی داشتند که به مسائل آنها در این زمینه ها رسیدگی نمودند.

 

 نظر دهید »

بازدید از نمایشگاه کتاب

16 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا (س)بیجار مدرسه قرآنی معراج از نمایشگاه کتاب حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) دیدن نمودند.
در این بازدید دانش آموزان این مدرسه از غرفه کودک استفاده نمودندو از کتب موجود در این زمینه خریداری نمودند.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اخلاق عمومی با موضوع: تکبر

15 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد جلسه اخلاقی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای چراغعلی عربیان استاد اخلاق در این مدرسه مبارکه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عربیان با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) فرمودند: کسی که نظرش این است که بر دیگری برتری دارد، جزء مستکبرین است.

ایشان فرمودند: روایات در باب تکبر و آثار شوم آن بسیار زیاد است. به عنوان نمونه، امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: زشت‌ترین اخلاق‌ها، تکبر است؛ أَقْبَحُ‏ الْخُلُقِ‏ التَّکَبُّر یعنی در بین همۀ خُلق‌ها تکبر از همه زشت‌تر است امیرالمؤمنین(ع)در روایت دیگری می‌فرماید: إِیَّاکَ وَ الْکِبْرَ فَإِنَّهُ أَعْظَمُ الذُّنُوبِ وَ أَلْأَمُ الْعُیُوبِ وَ هُوَ حِلْیَةُ إِبْلِیس از کبر بپرهیز، چون کبر بزرگترین گناهان است و دردناکترین عیب‌ها است و حیله ابلیس است.

ایشان در ادامه افزودند: نشانه های تکبر بسیار است، از جمله اینکه متکبر انتظاراتی از مردم دارد؛ انتظار دارد که دیگران به او سلام کنند، در ورود به مجلس از او پیشی نگیرند، همیشه در صدر مجلس جای گیرد، مردم در برابر او کوچکی کنند، کسی از او انتقاد نکند و حتی پند و اندرز نگوید، همه برای او امتیازی قائل شوند و حریمی نگه دارند، مردم در برابر او دست به سینه باشند و همیشه از عظمت او سخن بگویند.
در پایان فرمودند: علماى اخلاق تكبر را به سه بخش تقسيم كرده‏اند:
1-تكبر در برابر خدا! 2- تكبر در برابر پيامبران.3- تكبر در مقابل خلق خدا قسم سوم، تكبر در برابر بندگان خداست‏ به گونه‏اى كه خود را بزرگ بشمارد و ديگران را كوچك و خوار و بى مقدار، زير بار هيچ كس نرود، خود را از همه برتر ببيند و حق هيچ صاحب حقى را محترم نشمارد و دائما منتظر باشد كه ديگران براى او عظمت قائل شوند.

 نظر دهید »

برگزاری نشست با محوریت و مبانی استکبار ستیزی

15 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد نشست با محوریت و مبانی استکبار ستیزی به مناسبت هفته بسیج با حضور سر کار خانم انتظاری معاون آموزش حوزه ی علمیه خواهران حضرت زینب(س) سریش آباد در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.

در ابتدا سر کار خانم انتظاری به بیان معنا و مفهوم استکبار ستیزی پرداختند و اشاره نمودند که الگوی بارز استکبار ستیزی همان قیام امام حسین(ع) می باشد که در مقابل استکبار و طاغوت زمانه به مبارزه برخواست و به همه مسلمانان برنامه استکبار ستیزی را آموختند.
ایشان در ادامه افزودند: از جمله راهکارهای مبارزه با استکبار شکیبایی در مبارزه و اعتماد به وعد های الهی می باشد طبق آیات قرآنی و نیز رویدادهای تاریخی، خودباوری و اعتماد به نفس، تحقیر مستکبران و شکستن شکوه دروغین آنان، ارائه فرهنگ توحیدی و حیات بخش اسلام، شناسایی و ابطال فرهنگ استکبار، برخورد تهاجمی با استکبار و وجود رهبری صالح و یاران وفادارمی باشد.

ایشان با بیان اینکه استکبار ستیزی از ابعاد مهم دین اسلام است که وظیفه همه انبیاء الهی هم بوده چرا که استکبار همه نوع بهره کشی از جمله اقتصادی، فرهنگی و سیاسی را در پی دارد.
وی در پایان این نشست به برنامه هسته ای برجام اشاره نمودند که باید طبق فرموده مقام معظم رهبری مسیر قانونی تأیید آن طی شود.

 نظر دهید »

برگزاری نشست با موضوع: ماهواره و مضرات آن به مناسبت هفته بسیج

15 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد نشست با موضوع ماهواره و مضرات آن به مناسبت هفته بسیج با حضور سر کار خانم انتظاری در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.

سر کار خانم انتظاری با بیان اینکه ماهواره برنامه هاي تخريبي و نابهنجاري دارد و از حربه های دشمنان می باشد بیان داشتند که تماشاي تصويرها و فيلمهاي مبتذل به مرور زمان انسان به آن عادت می کند به گونه اي كه اگر فرد روزي به سراغ ماهواره و عكس‌هاي مبتذل آن نرود، در زندگي خود احساس كمبود مي‌كند و حالت كسالت به او دست مي دهد. تماشاي صحنه‌هاي مبتذل، ذهن و انديشه انسان را تسخير مي كند. فردي كه خود را به ديدن اينگونه تصويرها عادت داده است، به كار و فعاليت سازنده اقتصادي، سیاسی و فرهنگی بی رغبت می شود.

ایشان افزودند: یکی از کارکردهای رسانه های غربی ارائه تصویرهای مبتذل و خلاف عفت عمومی از طریق ماهواره و نمایش آنها، یکی از عوامل گسترش بی بند و باری و به فحشا کشاندن جوانان از نوع جرایم جنسی است.


ایشان بیان داشتند: دشمن که همواره اشاعه فرهنگ دینی و اعتقاد به خداوند و معنویات را مانع اصلی هدف های خود می بیند، برای کم رنگ کردن این اعتقادات با ایجاد خلل در اعتقادات قشر جوان، در به انحراف کشاندن و بی هویت کردن آنان می کوشد. شبکه های ماهواره ای در قالب میان برنامه ها و آگهی ها، مظاهر ضداخلاقی را تبلیغ می کنند همچنین بیشترین خدمت ماهواره در ایجاد و رواج فساد و فحشا در میان جوانان است.
وی در پایان مضرّات ماهواره را بیان کردند و فرمودند: که ماهواره موجب از بين رفتن حجاب‌هاي اخلاقي و ديني مي شود.

 نظر دهید »

حوزه حضرت زینب(س) در اربعین حسینی غرق در ماتم وعزا شد

15 آذر 1394 توسط صالحی

همزمان با اربعین سرور و سالار شهیدان، حوزه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد همچون دیگر شهرها ی کشورغرق در ماتم و عزا شد و بانوان سطح شهر با حضور در مراسم اربعین اباعبدالله الحسین(ع) سوگواری کردند

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اخلاق عمومی با موضوع: عاقبت بخیری

15 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد نشست اخلاقی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای شاه ملکی در این مدرسه مبارکه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای شاه ملکی فرمودند: یکی از مسائلی که در اسلام مهم است و از دغدغه های انسان مومن می باشد مسأله عاقبت بخیری می باشد و نیز بیان داشتند بزرگترین عامل عاقبت به خیری این است که انسان ضعف های خود را جبران کند و جلو گناهان را در زندگی خویش بگیرد چرا که اصلی ترین عامل بدبختی و عاقبت به شرّی گناهان است.
ایشان افزودند: در روایاتی از مولای متقیان امام علی(ع) آمده که سعادت حقیقی این است که انسان پایان عمل خود را به خیر کند، و همچنین در خطبه شعبانیه زمانیکه توسط پیامبر (ص) خوانده می شد امام علی (ع) افضل کار را پرسیدند: پیامبر(ص) اشاره به ترک محرمات کردند.
وی بیان داشتندکه : وقتی انسان به تاریخ نگاه می کند می بیند کسانی بودند که با وجود مومن بودنشان عاقبت بخیر نشدن و بر عکس آن نیز دیده می شود پس مراقبت به تنهایی کافی نیست باید از خدا خواست و توسل کرد این جریان در تاریخ معاصر ما هم دیده می شود

 

از جمله این عاقبت بخیری و عاقبت به شری ما در جریان عاشورا به فراوانی دیده می شود: مثل حرّ اوّلین کسی بود که با چهارهزار نفر راه را بر امام حسین(ع) گرفت ولی همین شخص روز عاشورا توبه کرد و آمد خدمت امام حسین(ع) عرض کرد: آمدم توبه کنم و در مقابل شما جانم را فدا کنم، آیا توبه من پذیرفته است. حضرت فرمود: آری، خداوند متعال توبه تو را می پذیرد و گذشته تو را می بخشد و سرانجام در راه امام حسین(ع) به شهادت رسید و عاقبت به خیر شد.
در پایان با ذکر مصیبتی بر امام حسین(ع) جلسه را به اتمام رساندند.

 نظر دهید »

نشست صمیمی طلاب و روحانیون با حضرت آیت الله نوری همدانی(دامت برکاته)

15 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب (س) طلاب این مدرسه مبارکه نشستی صمیمی با آیت الله نوری همدانی روز دوشنبه مورخ:94/09/09 در حسینیه آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه استان کردستان داشتند.

حضرت آیت الله نوری همدانی با اشاره به نقش و جایگاه علما و روحانیون در جامعه اسلامی فرمودند: علماء چراغ همیشه روشن هدایت مردم هستند و باید این نقش خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

 

حضرت آیت الله نوری همدانی بعد از ظهر دوشنبه در نشست با علمای شیعه و سنی استان کردستان در سنندج اظهار داشت: علما در آموزه های دین مبین اسلام دارای جایگاهی ویژه هستند و به همین دلیل شما عزیزانی که قدم در این مسیر گذاشته اید باید به بهترین شکل ممکن رسالت خود را به انجام برسانید.
وی ابتدا به بیان مهمترین ویژگی های طلاب برای رسیدن به موفقیت اشاره کردند و افزودند: شما عزیزان باید چند مورد مهم را سرلوحه فعالیت ها و کارهای خود قرار دهید که یکی از آنها، اخلاص و تلاش است.
وی با بیان اینکه داشتن اخلاص، همت و پیشتکار یکی از نیازهای اصلی برای شما عزیزان طلبه است، افزود: شما باید خیلی تلاش کنید و به علم کم و اندک بسنده نکنید و با تلاش و جدیت بیشتر به قله های رفیع علمی و دینی دست پیدا کنید.
حضرت آیت الله نوری همدانی داشتن نظم و انضباط را از دیگر نیازهای طلاب برای رسیدن به موفقیت عنوان کردند و فرمودند: شما عزیزان طلبه باید با برنامه ریزی پیش بروید و تمامی برنامه های شما دارای نظم باشد تا از زمان و وقت خود به بهترین شکل استفاده کنید.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از نیازهای مورد توجه شما عزیزان باید عنایت ویژه به ادبیات در حوزه کلام و بیان باشد، بیان کردند: داشتن توانایی در حوزه های معارف سیاسی، اقتصادی، علمی، قضایی و حتی اجتماعی ضروری است.
این مرجع تقلید اظها داشت: وقتی شما این ویژگی ها را داشته باشد در نتیجه بهتر می توانید قله های پیشرفت و ترقی را طی کنید و در آینده بتوانید به عنوان یک عالم نقش و رسالت خود را در جامعه انجام دهید.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار به ویژگی های علما و روحانیون اشاره کردند و فرمودند: علما و روحانیون چراغ هدایت هستند و به همین دلیل باید این رسالت و نقش خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.
حضرت آیت الله نوری همدانی افزود: اولین رسالت و نقش علمای جامعه توجه به تعلیم و تربیت است و در همین راستا وقتی که فردی به درجه علماء می رسد باید این رسالت آموزشی و تربیتی خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.
وی ارشاد و هدایت مردم را دومین رسالت مهم و حیاتی علمای جامعه اسلامی عنوان کرد و گفت: مردم همواره تابع روحانیت در جامعه هستند و به همین دلیل روحانی باید همواره با مردم ارتباط داشته باشد و این ارتباط نیز می تواند زمینه را برای ترویج هر چه بهتر آموزه های دینی فراهم کند.
حضرت آیت الله نوری همدانی سومین رسالت علما در جامعه را آگاهی و بصیرت در مقابل توطئه های دشمن عنوان کرد و یادآور شد: امروز دشمنان اسلام از تمامی ابزارهای در اختیار خود برای مقابله با نظام اسلامی استفاده می کنند و عالم جامعه اسلامی ما باید در مقابل این توطئه ها هوشیار و آگاه باشد.
وی داشتن بصیرت و دشمن شناسی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: دشمن هر روز در یک قالب به مقابله با دین مبین اسلام می پردازد و در حالی که تا دیروز گروه های تکفیری و داعش بود امروز با بوکوحرام و فردا نیز شیوه ای دیگر را در دستور کار قرار می دهد که شناخت توطئه های دشمن در این زمینه ها ضروری است.
این مرجع تقلید با بیان اینکه حضرت امام خمینی (ره) با شهامت، شجاعت و اخلاص خود در مقابل دشمن ایستاده و استکبار جهانی را از کشور بیرون کردند، ادامه داد: امروز همه وظیفه داریم که در راستای اقتدار بیشتر نظام اسلامی تلاش کرده و در صحنه حضور داشته باشیم.
وی در پایان از حضور علماء روحانیون شیعه و سنی استان کردستان در این مراسم تقدیر کرد و گفت: انتظار می رود که در سایه فعالیت ها و اقدامات شما عزیزان شاهد ترویج هر چه بهتر آموزه های دینی در جامعه باشیم و روز به روز بر گسترش مدارس علوم دینی در سراسر کشور نیز افزوده شود.

 نظر دهید »

پیاده روی اربعین موجب وحدت است

08 آذر 1394 توسط صالحی

امام خامنه ای(مدظله العالی)

من همین‌جا مناسب میدانم و لازم میدانم به‌مناسبت یاد از آن اجتماع عظیم، از دولت عراق، ملّت عراق، عشایر عراق که در این آزمون بسیار مهم فداکاری کردند، خدمت کردند، کَرم و بزرگواری نشان دادند، تشکّر کنم.

این راه را دشمنان اسلام و دشمنان اهل‌بیت به خیال خود مسدود کرده بودند. ببینید چه حرکت عظیمی اتّفاق افتاد! وقتی حتّی جسمها در کنار هم قرار میگیرد، این‌جور انعکاس پیدا میکند. اگر ما با هم باشیم، کشورهای اسلامی، ملّتهای مسلمان - سنّی و شیعه و فِرَق مختلف تسنّن و تشیّع - با یکدیگر دلهایشان صاف باشد، نسبت به یکدیگر سوءظن نداشته باشند، سوءنیّت نداشته باشند، به یکدیگر اهانت نکنند، ببینید در دنیا چه اتّفاقی خواهد افتاد؛ چه عزّتی برای اسلام درست خواهد شد! وحدت؛ وحدت.

 نظر دهید »

راهپیمایی عظیم اربعین، دعوت بشریت به اسلام و دعوت مسلمین به اسلام و قرآن است

08 آذر 1394 توسط صالحی

حسن رحیم‌پور ازغدی در بخش پایانی همایش ملی اربعین؛ ظرفیت‌های فرهنگی و تمدنی کنگره عظیم اربعین حسینی که لحظاتی قبل در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد، گفت: راهپیمایی میلیونی اربعین یکی از اولین تجربه‌ها در کار هیأتی آکادمیک است که به شیوه محققانه دارای برجستگی‌های کم‌نظیر، بلکه بی‌نظیر است که در فرهنگ اسلامی ـ شیعی حضور دارد.

وی اظهار داشت: نمونه‌ای شبیه راهپیمایی اربعین در هیچ مکتب دیگری وجود ندارد و ما باید قدر این واقعیت‌های مملو از حقیقت را بیش‌تر بدانیم و حوزه و دانشگاه به شیوه‌ای آکادمیک راهپیمایی را مطالعه و بررسی کرده، آن را مبنای نظریه‌پردازی و سکوی عمل‌گرایی قرار دهند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: مهم‌ترین رویکرد عمل‌گرایانه در این شرایط مسئله تمدن‌سازی معاصر است. از این رو عنوانی که دوستان برای این همایش انتخاب کرده‌اند از چند جهت تهدیدکننده است برای کسانی که در ابعاد گوناگون راجع به یک مسئله اجتماعی دین بیندیشند.

وی با بیان اینکه بُعد تمدن‌سازانه راهپیمایی اربعین به چند ذره‌بین با هم نیاز دارد، گفت: در سخنان  خود به ۴-۵ بُعدی که در اربعین حسینی وجود دارد و به‌نحوی می‌تواند در حوزه نظریه‌پردازی تمدن‌سازانه مورد توجه قرار گیرد، اشاره می‌کنم.

* حضور ۲ هزار نفری کشورهای اروپایی در پیاده‌روی اربعین

رحیم‌پورازغدی ابراز داشت: در سفری که اخیراً به سه کشور اروپایی داشتم، مشاهده کردم که آنها نیز برای حضور در راهپیمایی اربعین ثبت‌نام می‌کنند؛ در لاهه هلند جمعیت هزار نفری مسلمانان شیعه و غیرشیعه، در آلمان صدها نفر همچنین در ایتالیا نیز که جمعاً بیش از ۲ هزار نفر برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین ثبت‌نام کردند.

وی افزود: اکنون درباره پدیده‌ای صحبت می‌کنیم که در درجه اول یک پدیده شیعی تعریف می‌شود، اما وقتی که با مقیاس‌های فراشیعی و فرادینی به آن نگاه می‌کنیم، راهپیمایی اربعین یک حادثه استثنایی در جهان به‌شمار می‌رود.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به بیان تضادهای اصلی در حوزه تاریخ و حوزه علوم اجتماعی با راهپیمایی اربعین پرداخت و گفت: راهپیمایی اربعین، سیاسی‌ترین راهپیمایی جهان است، اگر سیاسی نبود، بایکوت نمی‌شد. به طور مثال یک جمع یک میلیونی که یک بیستم جمعیت ۲۰ میلیونی اربعین را در نظر بگیریم که تنها ۲۰ کیلومتر در هر جای دنیا راه بیفتد، تمام رسانه‌های دنیا ۲۴ ساعته حرکت این جمعیت اندک را پوشش می‌دهند، اما در خصوص راهپیمایی اربعین سکوت کرده و گزارشی را اعلام نمی‌کنند.

وی عدالت و اختیار، عدالت و آزادی، جنسیت و عفت، عزا و بهجت، ریسک‌پذیری، رقابت بر سر ایثار، برنامه‌ریزی عاشقانه، ریاضت و سازندگی، فایده‌گرایی و عقلانیت را از جمله تضادهای مکاتب جهان برشمرد که تمامی این ویژگی‌ها در پیاده‌روی اربعین وجود دارد.

رحیم‌پور ازغدی تصریح کرد: وقتی از بُعد مادی و علمی به راهپیمایی اربعین می‌نگریم، این حرکت یک امت است و یک امت از حالت سکون به حرکت درمی‌آید که مفاهیم بسیاری به لحاظ انسانی در آن تغییر می‌کنند، مانند مفهوم مالکیت و ایثار؛ در این جمع ۲۰ میلیونی هیچ‌کس خودش را مالک چیزی نمی‌داند.

وی ادامه داد: در راهپیمایی اربعین قطع همه وابستگی‌های اعتباری و حقیقی اتفاق می‌افتد و مفهوم ریسک‌پذیری، خطرپذیری در ابعاد ۲۰ میلیونی در جهان سابقه ندارد و رقابت بر سر ایثار را مشاهده می‌کنیم، به‌طوری‌که حتی افراد فقیری که در طول سال بیش از ۲-۳ مرتبه توان تهیه یک غذا را ندارند، اما همه داروندار خود را به زائران حسینی می‌بخشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه التماس معکوس در این راهپیمایی مشاهده می‌شود، اظهار داشت: همه جای دنیا گدایی می‌کنند تا چیزی به‌دست آورند، اما در راهپیمایی اربعین التماس می‌کنند تا همه چیز خود را به زائران حسینی بدهند و این می‌تواند مبنای تمدن جدیدی باشد.

وی ابراز داشت: یکی از ویژگی‌های کسانی که در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند، داشتن برنامه‌ریزی عاشقانه است و با وجود اینکه جنسیت‌های مختلف در این راهپیمایی شرکت می‌کنند، اما عفت در جای جای این تجمع موج می‌زند، به‌طوری‌که انسان‌های مختلف صدها کیلومتر پا به پای هم، همراه هم حرکت می‌کنند، به دور از یک نگاه غیرانسانی و جنسیتی.

* راهپیمایی اربعین، نوعی پلورالیزم حسینی از نوع تسامح و برادری

رحیم‌پور ازغدی تأکید کرد: جمع شرکت‌کننده در راهپیمایی میلیونی اربعین با وجود اینکه عزادارند و در عزای حسین(ع) حرکت می‌کنند، اما غم و غصه‌ای که انسان را خُرد کند، نمی‌بینیم. عزاداران مسرور و مبتهج دارای انرژی، اراده، انسجام بوده و آماده انجام کاری سخت و خطرپذیر هستند و ما اقسام این دوگانه‌ها را در میان عزاداران حسینی مشاهده می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مذاهب و ادیان مختلف اما در عین وحدت در پیاده‌روی اربعین حضور دارند و فقط شیعه اثنی عشری نیست بلکه افرادی از اهل تسنن از مذاهب گوناگون، سلفی‌ها(کسانی که با شیعه مشکل دارند) از باب اینکه امام حسین(ع) را به عنوان محبوب پیامبر اکرم(ص) قبول دارند به راهپیمایی می‌آیند و در واقع راهپیمایی اربعین، نوعی پلورالیزم حسینی از نوع تسامح و برادری و به رسمیت شناختن تفاهم و برادری است.

وی با اشاره به جریان اجازه یکی از افراد در ظهر عاشورا از امام حسین(ع) برای ترک کربلا، گفت: یکی از افراد دقیقاً هنگام ظهر عاشورا نزد حضرت سیدالشهدا(ع) آمده و گفت: آیا اگر به جای ۷۲ نفر، ۷۳ نفر شهید شوند، تفاوتی می‌کند یا خیر و آیا می‌ارزد که بنده در کنار اصحاب شما به شهادت برسم؟ امام حسین(ع) فرمودند: می‌توانی بروی و او به شهر خویش بازگشت.

* تفاوت عقلانیت در حوزه نظر و عقلانیت در حوزه عمل

رحیم‌پور ازغدی ابراز داشت: باید در سنجیدن چیزی چرتکه انداخت و ببینیم با کدام مقیاس می‌سنجیم. ارزیدن و ارزش، ملاک‌اش چیست. با ملاک‌های مادی، خیر نمی‌ارزد. سؤال آن فرد در ظهر عاشورا یک سؤال زیباست که هم‌اکنون هم قابل طرح است.

وی به بیان تفاوت عقلانیت در حوزه نظر و عقلانیت در حوزه عمل پرداخت و گفت: عقلانیت در حوزه نظر، یعنی معیار برای مطابقت با واقع، کشف حقیقت و عقلانی دیدن جهان، یعنی توصیف غلط نداشتن از جهان، اما در حوزه عمل، عقلانیت همان عقل عملی است. اینکه ما درست محاسبه کنیم چه چیزی به چه می‌ارزد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: برخی نفسانیت را با عقلانیت اشتباه می‌گیرند. آیا کسی که می‌گوید دنیا را بر آخرت ترجیح بده، عاقل است؟ ما تعریف مادی عقلانیت را قبول داریم، اما سنگ ترازوی ما فرق می‌کند، با این تفاوت که سود و ضرر انسان را در چه لحاظ کنیم.

وی یادآور شد: حرکت امام حسین(ع) در ‌ظهر عاشورا عین عقلانیت است، کسی که در کربلا ماند، سود کرد و عاقل است و کسی که فرار کرد، سفیه است؛ چراکه خداوند متعال می‌فرماید: کسی که خدا را از محاسباتش کنار می‌گذارد، عاقل نیست.

* چه نوع تمدن و تمدن‌سازی‌ای عاقلانه و مفید است

رحیم‌پور ازغدی در پایان در بخشی از سخنان خود به این سؤال پاسخ داد که «چه نوع تمدن و تمدن‌سازی‌ای عاقلانه و مفید است» و ادامه داد: یک منطقی است که هدف را مطلق فرض می‌کند؛ در منطق مادی، هدف منطق ندارد و اهداف به‌طور کلی نفسانی‌اند و عقل فقط در حوزه ابزار به کار می‌رود.

وی اظهار داشت: بزرگ‌ترین فیلسوفان جهان معتقدند اینکه عقل حاکم است بر غریزه، دروغ است و عقل را خادم غریزه می‌دانند و اینجا این سؤال مطرح می‌شود که آیا وسایل و ابزاری که برای رسیدن به هدف تعریف می‌کنیم، ‌عقلانی است؟ آنها معتقدند ابزار باید عقلانی باشد و خیلی هم دقیق به آن می‌نگرند، اما عقلانیتی برای هدف قائل نیستند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: در منطق اسلامی، اهداف و ابزار قابل عقلانی و واجد عقلانی شدن هستند و ما در مسائل مختلف باید حداقل برای خود، حجت داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سؤال که بعضی‌ از افراد معتقدند، حرکت امام حسین(ع) و هدف ایشان عقلانی نبود و البته ابزارش هم عقلانی نبود، گفت: وقتی هدف غیرعقلانی فرض شد، فاقد اطلاعات مفید و لازم حق برای رفتار خود در ریسک‌پذیری خواهد بود و هرچه درجه ریسک‌پذیری بالا و پایین رود، می‌توان گفت که چرا می‌ارزد یا نمی‌ارزد، بنابراین حرکت امام حسین(ع) و هدفش هر دو عقلانی هستند.

رحیم‌پور ازغدی ابراز داشت: راهپیمایی عظیم اربعین، دعوت بشریت به اسلام و دعوت مسلمین به اسلام و قرآن است، همچنین تفکیک حق و باطل و نه حتی تحمیل حق که امام حسین(ع) نیز حق انتخاب را به همه افراد در ماندن یا رفتن داد.

 نظر دهید »

سلام بر بسیج

08 آذر 1394 توسط صالحی

سلام بر بسیج ،

این كوچك های بزرگ !…

و این بزرگ های كوچك!

بسیج ، فقط كلمه ای بود، ساده وسطحی،بسیج,هفته بسیج,نیروی مقاومت بسیج,نیروی مقاومت,5 آذر,بسیج مستضعفین,عشق,مدرسه عشق,سلام بر بسیج,بسیجی

نوشته در قاموس ها و فرهنگنامه ها،

خفته درخاطره ها و زاویه ذهن ها .

ناگهان،

” بسیج ” ، معنایی یافت، عمیق و ژرف،

مفهومی به خود گرفت، زنده و درمتن زندگی .

بسیج ، مدرسه عشق شد، دانشگاه شهادت گشت، معبد “عارفان مسلح ” شد. و… بسیجی ، شیر روز و زاهد شب و دیده بیدار، در شبهای خوف و خطر، در شهرها ، و جبهه ها .

 

می خواستیم بسیج را درك كنیم و بسیجی را بشناسیم . سراغ آدرس مدرسه ای را می گرفتیم كه اینان، در كلاسهایشان عشق را آموخته اند، عشق را تفسیر و معنی كرده اند.

گفتند:

- بروید جبهه!

پرسیدیم : كجای جبهه ؟ جبهه وسیع است ، به كدام نشانی ؟

گفتند : نشانی نمی خواهد. جبهه، خودش نشانی است. آدرسی روشن تر از ” جبهه ” نمی توان داد. و اصلاً آدرسهای دیگر را هم با نشانی جبهه پیدا می كنند. اگر بروید جبهه ، بسیجیان همه جا هستند. حضوری سرخ و حماسی ، حضوری سرشار ازایمان و عرفان ، بالای هر ارتفاع ، در شیار هر كوه، در سینه هر صحرا، در پنهه هر دشت ، دركناره هر رود خانه، در موج های ملایم هر جزیره و ساحل، حول و حوش هر میدان مین، پشت هر خاكریز، درون هر سنگر، … از غرب تا جنوب، در خشكی و آب ،

كوچك و بزرگ ،

پیر و جوان ،

شهری و روستایی ، و … چه می دانیم ، خودتان بروید از نزدیك ببیینید و بشناسید.

بیشترشان اهل كاغذ و قلم و كتاب و دفتر و كلاس و امتحان اند … ولی نه همه .

ازجاهای دیگر هم آمده اند:

از روستاها ، زراعت را رها كرده و آمده اند،

از پشت نیمكت های كلاس درس،

از لابلای دستگاههای تولیدی كارخانجات،

از اطاق های ادارت و نهادها،

از پشت ترازو و پیشخوان كسب و كار،

از حجره های مدارس علمیه و حوزه های دینی،

از پادگان ها، كلانتری ها، مراكز ژاندارمری ،

خلاصه… همه هستند، از هرجا، از هر صنف ، از هرقشر، از هر شهر، …

گفتیم :

مگر اینها كار و زندگی و زن و بچه و پدر و مادر ندارند؟

گفتند: چرا … چرا … ولی ، خوب، جهاد در راه خدا هم كار است ، بلكه بالاترین كارها. زندگی واقعی هم درجبهه است. زن و بچه هم فدای اسلام .

پدرو مادر هم كه … چرا، دارند ، ولی خود آنان بچه هایشان را برای همین تربیت كرده اند. خودشان می فرستند، افتخارهم می كنند.

پرسیدیم : بسیجی ها توی جبهه چه می كنند؟

گفتند : همه كار،… از رانندگی و آبرسانی گرفته تا خط شكنی در شب حمله ، از آشپزی گرفته تا سنگر كنی،

از دژبانی گرفته تا شناسایی،

از كارهای مربوط به اورژانس گرفته ، تا كار درستاد معراج – تخلیه شهدا – از خیاطی و تعمیر كاری و بنایی ونجاری گرفته، تا دیده بانی وآرپی جی زنی ،

از كارهای آموزشی و تبلیغی گرفته تا تخلیه اسرا، به پشت جبهه،

گفتیم : مهمترین كارشان چیست؟

گفتند : حرف حساب دوكلمه بیشتر نیست . كار مهمشان ” جهاد ” است و ” شهادت “.

پرسیدیم : اینهمه بسیجی ، با این خصوصیات، با این آمادگی ، با این شوق ، كجا درس خوانده اند؟ كجا تربیت شده اند؟

گفتند : اینها محصول تربیت های پاك مادرانند . اینان، نمك خورده سفره امام حسین (ع) اند. اینان، عمری داستان كربلا را شنیده اند و بر قهرمانان كربلا درود فرستاده اند و برمظلومیت شهدای عاشورا گریه كرده اند . اینها همه از بركت آن مجالس و جلسات و برنامه هاست. از…

 نظر دهید »

برگزاری نشست سبک زندگی فرهنگی – تربیتی با عنوان آرامش در سایه دینداری با سخنرانی مدیرحوزه های علمیه خواهران استان حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی در مدرسه ریحانه النبی(س)سنندج

07 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه ریحانه النبی(س)سنندج نشست سبک زندگی فرهنگی – تربیتی با عنوان آرامش در سایه دینداری با سخنرانی مدیرحوزه های علمیه خواهران حاج آقا صالحی و با حضور کادر ،اساتیدوطلاب حوزه مبارکه دراین مدرسه مبارکه برگزار گردید.


حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی طی سخنانی فرمودند:مفهوم آرامش را می فهمیم اما از سه مطلب غافل هستیم:
1- اهمیت وجایگاه آرامش در تعالیم دینی
2- چقدر نیاز به آرامش داریم
3- چقدر آرامش می خواهیم
ایشان همچنین افزودند:طلبه باید منبع آرامش باشند،اگر طلبه آرامش نداشته باشداز جامعه هیچ توقعی نباید داشت،اگر در سایه دینداری آرامش نباشددنیای پر تلاطم خواهیم داشت.
مدیر محترم حوزه های خواهران یادآور شدند: تمامی بزرگان ما هرکدام که به جای رسیدن همه در سایه آرامش بوده است،محبت ومعرفت هدیه ویژه خداست به بندگان است ،شخصی که آرامش داردغیر از خوبی انجام نمی دهد.وقرآن می فرمایدولاکن الله حبب علیکم ایمان وزین فی قلوبکم ….این ایمان را قرار است خدا در قلبهای شما قرار دهد،محبت کسی در دل افتادن با زور نیست.
حاج آقا صالحی با تاکید براینکه عمل صالح در بستر ایمان است بیان کردند:عمل صالح در بستر ایمان است وایمان هم در بستر آرامش می باشداحتیاج به آرامش بیشتر از احتیاج به نفس کشیدن است چرا در صورت نبودن آرامش دچار خود کشی تدریجی روحی می شویم.

 

 


ایشان با اشاره به اینکه پدر ومادر مهمترین نقش در حفظ آرامش فرزاندان دارند بیان کردند:تا 7سال اول آرامش فرزند را حفظ کنند،ترساندن کودک از محیط ودادزند سر کودک باعث می گرددآرامش ایشان ازبین برود.
وی در ادامه بااشاره به زندگی نامه ابو علی سینا بیان کردند:ایشان هرزمانی که به مشکلی برخورد می کردند دو رکعت نماز می خوانندومسئله راحل می کردند چراکه نماز آرامش می آورد واندیشه در آرامش به جریان می افتد،پیامبرخدا هم وقتی با مشکل برخورد می کرددو رکعت نماز می خوانند ،پیامبر خدا این نیاز را داشتند حال مااین نیاز رانداریم.
ایشان افزودند:اهل دنیا برای تامین دنیای خودآرامش می خواهند ،اهل دین هم برای ارتقای دین خود آرامش می خواهند.

 

بعد از سخنان حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی نماز جماعت ظهر باحضورایشان برگزار گردید.

 نظر دهید »

برگزاری نشست فرهنگی پژوهشی سبک زندگی اسلامی با عنوان سبک زندگی حضرت زینب (س)در اسارت با حضورحجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آزادی خواه مدیر کل سازمان تبلیغات در مدرسه ریحانه النبی (س)سنندج

02 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه ریحانه النبی(س)سنندج نشست فرهنگی پژوهشی سبک زندگی اسلامی با عنوان سبک زندگی حضرت زینب (س)در اسارت مورخ 26/8/1394همراه با اقامه نماز جماعت به امامت حجت الاوالمسلمین حاج آقا درویشی وبا سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آزادی خواه مدیر کل سازمان تبلیغات با حضوراعضاءهیات امناء،کادر،اساتید،طلاب وخانواده های ایشان در حوزه مبارکه برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آزادی خواه طی سخنانی فرمودند:جهت حفظ شعار الله باید همیشه ابتکار عمل داشته باشیم وهمیشه منتظرآن نباشیم که دشمن حمله کند بعد ما دفاع کنیم.


ایشان تاکید کردند امروزه موج اسلام خواهی بسیار زیاد شده طبق فرموده رهبری (مد ظله العالی)ما باید به دشمن هجوم و حمله کنیم نه آنکه دشمن بر ما حمله کند ومافقط دفاع کنیم،چنانکه پیامبراسلام(ص)مدینه را بدون جنگ وخونریزی تنها با کمک قرآن فتح نمودند.
مدیر کل سازمان تبلیغات با اشاره به سوالاتی ازقبیل دین گریزی جوانان بیان کردند:این سوالات؛سوال اشتباهی است چراکه دین جزء سلولهای مااست وانسان ذاتا طالب دین است ،علت آن است که ما دین رادرست به مردم نرساندیم امکان ندارد مردم حرف پیامبر را بشنود وازآن فرار کند.
ایشان همچنین یاد آور شدند:تفکر طلبه باید تفکر قرآنی باشد،حضرت نوح بعد از دعوت مستمرشبانه روز ی تنها عده معدودی به دین گرویدندوحال وظیفه مااین است سربازانی پیام رسان شویم دین راتبلیغ کنیم واسلام راکامل به مردم نشان دهیم وتنها دربین گروههای مذهبی خود نباشیم چرا که نیازامروزبه حد قرمزرسیده وجبهه فرهنگی امروزدر دست طلبه هااست باید مسائل پاک فرهنگی را تزریق کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا آزادی خواه در ادامه با اشاره به سبک زندگی حضرت زینب (س)دراسارت فرمودند:ازمهمترین اقدامات حضرت زینب (س):
1-بردباری وصبرایشان بودکه اسارت را تبدیل به پیروزی کردند.به نحوی که در اوج مصیبت می گویید «مارایت الا جمیلا»
2-حضرت با آنکه کوچه به کوچه مورد تماشا واقع شداماتحت هیچ شرایطی حجاب وعفت وپاکدامنی ایشان لطمه واردنشد.
3-مبانی دین دراسارت خدشه وارد نشد به نحوی که حتی درشام شهادت برادر عزیزش نماز شب راهم خواند.


ایشان همچنین خاطر نشان ساختند که حضرت زینب در کوفه وشام کمردشمن را شکست ،درکوفه به گونه ای سخنرانی نمودکه همه مردم فکر کردند علی (ع) سخنرانی می کنندواین چنین زینب(س) سفیر امام حسین(ع) بودند .
حاج آقا آزادی خواه به طلاب توصیه نمودند:از موضوعات قرآنی برای سبک زندگی اسلامی استفاده نمایندومطالعات غیر درسی کمک بزرگی برای آماده شدن طلاب برای تبلیغ در سطح شهر می باشد.
پس از سخنرانی حجت الاسلام وامسلمین آزادی خواه مداح اهل بیت(ع)آقای یوسفی مداحی نمودندوبعد محبان اهل بیت برسرسفره کریمانه اهل بیت(ع)متنعم شدند.

 


شایان ذکر است که نمایشگاه حجاب وعفاف دراین نشست برپا گردید.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اخلاقی با عنوان مشخصه های قلب سلیم در مدرسه الزهرا(س)قروه با حضور حجت الاسلاموالمسلمین حاج آقا اسدی استاد حوزه ودانشگاه

02 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا(س)قروه دومین جلسه اخلاق ماهانه مدرسه علمیه الزهرا(س) در سال تحصیلی 95-94 با حضور استاد اخلاق و مدرس حوزه ودانشگاه حجت الاسلام جناب آقای مسلم اسدی در تاریخ 25/8/94 در جمع طلاب و کادر و اساتید برگزار گردید.


حجت الاسلام اسدی فرمودند: خدا رحمت کند کسی را که سخن حکمت آمیزی را بشنوند و باور کند. استاد بیان داشتند که قوه عقل می فهمد اما قلب باور می کند،خداوند در قرآن عقل را موجود بینار نیم داند پس عقل یا هست یا نیست،عقل هیچگاه مریض نمی شود، اما این قلب است که خداوند اشاره فرموده که مریض است و مریض می شود. در قران بیان شده که خداوند می فرماید ما جهنم را آماده کرده ایم برای کثیر از جن و انس،جن وانسی که ما به اینها قلب دادیم که باور کنند ام باور نکردند،کار قلب باور است. بین باور کردن و دانستن فرق است و باور امری قلبی است، حاج آقا اسدی افزودند: همه ما میدانیم که دروغ و غیبت بد است ولی باورمان نشده که انجام می دهیم. خداوند به ما قلب سلیم دادهکه با این قلب همه چیز را در قلبش بباورند. معاویه بهتر از هر کس دیگر می دانست که امام علی (ع) حق است ولی باورش نشده بود،اما چه چیزی باعث می شودکه انسان باور نکند گناه است.
امام صادق علیه السلام می فرمایند: انساناگر یک گناه می کند در قلبش یک نقطه سیاهی پدیدار می شود،اگر بعد گناه توبه کرد قلبش صیقل می یابد.اما اگر گناه روی گناه کرد این سیاهی زیاد می شود و قلبش را از دست داده که دیگر چیزی را درک نمی کند.
استاد اظهار داشتند: مهم است که انسان خدادار شود در وجودش حس کند در همه زوایای زندگانیش خدا را ببیند. انسانی که به مرحله باور نرسد مطالبش جنبه ضبط صوت دارد،کسی که به مرحله باور برسد تمام گفته هایش به قلب می نشیند و اهل عمل می شود، استاد تاکید داشتند باید بدانیم که باور ربطی به سواد ندارد، تنها چیزی که مانع باور است گناه است. انسن همین که گناه نکند مقدس می شود نیازی نیست ادا در بیاورد و ظاهر سازی نماید.قلب باید پاک از گناه و آلودگی باشد، قلب آلولده قلب کینه دار است والبته رفع آلودگیها زمان می برد.


حجت الاسلام اسدی افزودند: همانطور که صفت بد آرام آرام در وجود انسان می نشیند پاک کردن آن با دشواری همراه است. پیامبر اکرم(ص) از شر حسود به خدا پناه می بردند. پس باید مراقب بود و با تلاش صفات بد را از خود دور کنیم و در مواجهه با این موارد نسبت به عمنوعان خوش بین باشیم،ادم بد بین همیشه مریض است سعی کنید در برابر برادر دینی خود آیینه باشید مومن آیینه تمام نمای خداست، اما معنای ساده مومن برای مومن آیینه است اینکه آیینه عیب انسانرا فقط به خود شخص نشان می دهد نه دیگران پس ما باید عیب دوستمان را فقط به خودش بگوئیم و خودمان را کامل ندانیم. استاد تاکید داشتند آبروی مومن بالاتر از کعبه است. امام صادق علیه السلام فرمودند: اگر از مومنی خطا دیدی تا 70 نحو آن را توجیه کنید…..
استاد در پایان افزودند: پس سعی کنیم خوش بین باشیم و اگر می خواهی حسود نباشی نسبت به رفقیت بی خیال باش.
در پایان این نشست که مقارن بود با اذان ظهر نماز جماعت به امامت حجت الاسلام جناب آقای اسدی برپاگردید.

 نظر دهید »

برگزاری مراسم عزاداری حضرت رقیه(س)در سقز

02 آذر 1394 توسط صالحی

مراسم عزاداری روز پنجم ماه صفر در مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز برگزار شد. در این مراسم که به مناسبت گرامیداشت سالروز وفات دردانه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) رقیه خاتون(س) بپا شده بود طلاب به همراه کادر و اساتید خود و با دعوت از عموم به اقامه عزا پرداختند.حجت الاسلام و المسلمین علی اسفندیاری از مسئولان عقیدتی سپاه پاسداران سقز و امام جماعت این مدرسه مبارکه با تسلیت این روز عزیز در خصوص زندگانی حضرت رقیه(س) و قیام کربلا به سخنرانی پرداخت.
ایشان در ادامه چنین گفت: حیات اسلام به عاشورا وابسته است. اگر سیدالشهدا(ع) نبود و اگر عاشورا نبود، اگر آن مجاهدتها نبود خبری از اسلام نبود. خود حضرت(ع) نیز فرمودند که کار اسلام تمام است و نفس های آخر را می کشد. دین اسلام نیاز به یک احیا داشت که این احیا و شوک توسط حضرت اباعبدالله الحسین(ع) وارد شد. این سفارش را خیلی از مراجع معظم تأکید داشته اند که وقتی که می خواهید نماز بخوانید اذان تمام شد؛اقامه نیز تمام شد، همین که خواستید اقامه ببندید دست را روی سینه بگذارید و سه مرتبه بگویید: السلام علیک یا اباعبدالله (ع). یعنی حسین جان ما این نمازی که داریم می خوانیم از تو داریم. این حق شناسی است اگر امام حسین(ع) را یاد کنیم. اگر حسین(ع) نبود شب قدری هم نبود، نیمه شعبانی هم نبود. لذا این قدر شناسی است که ائمه دین(علیهم السلام) به ما یاد داده اند.
همچنین ختم جمعی قرآن کریم از سوی حاضرین، قرائت زیارت عاشورا، ذکر مصیبت و اقامه نماز جماعت توسط حجت الاسلام و المسلمین لطیفی و پخش نذری از جمله برنامه های فرهنگی این مراسم معنوی بود.

 

 نظر دهید »

برگزاری نشستی با عنوان حجاب وعفاف در کامیاران با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا دهقان

02 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران  تاریخ 20/8/94 دومین نشست سال تحصیلی 95-94 با عنوان حجاب و عفاف در سالن اجتماعات سپاه پاسداران شهرستان  با حضور طلاب،خانواده ی شهدا ی زرینه ،بنیاد شهید و جانبازان، مسئولین ادارات از جمله کمیته امداد حضرت امام راحل ، بهزیستی ، آموزش و پرورش ، مجموعه ی بانوان فرهیخته ، کادر و کارکنان بسیج خواهران ، مسئولین مراکز اهل سنت و سایر اقشار بسیجیان توسط حوزه ی علمیه فاطمه الزهرا (س) شهرستان کامیاران برگزار شد:
*سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا عباس قلی دهقان مسئول عقیدتی سپاه استان کرمانشاه با موضوع حجاب وعفاف که به شرح ذیل می باشد :
ایشان در ابتدای بحث خود اشاره به شخص ماهاتما گاندی کردند و عرض کردند شخص گاندی امام حسین ما را الگوی خود قرار داده بود وتوانست پیروز شود البته دانشمندان دیگری در ادیان مختلف هستند که می گویند امام حسین (ع) را الگوی خود قرار دادیم و این یعنی واقعه ی عاشورا مختص یک زمان و یا یک دین خاص نیست .
ایشان در ادامه فرمودند ما نیزاگر بخواهیم از واقعه ی عاشورا خوب درس بگیریم باید پازل های آن را به طور کامل کنار هم قرار دهیم ، یکی از مهمترین قطعات این پازل جایگاه خانواده است یعنی ما شخصیت زنان عاشورا را بشناسیم و آنها را الگو قرار دهیم ، شما زنان می توانید با نگاه کردن به زندگی رقیه ، رباب ، لیلا ، سکینه و دیگر زنان عاشورا از هر کدام یک الگوی خوب برای خانواده ی خود قرار دهید .


دهقان در ادامه بیان داشتند: خانواده یک جایگاه مهم در زندگی ما مسلمانان است و ما باید آن را به بهترین وجه تشکیل دهیم چون دامن پاک مادر می تواند فرزندان خود را به صراط مستقیم هدایت کند و حتی اگر فرزندشان بی راهه رفته باشد مادر می تواند مادر این توان را دارد که او را برگرداند مانند حر در حماسه ی عاشورا .
البته این را بدانیم که هر کدام از اعضای خانواده ستون خانه هستند و اگر یکی از آنها بلنگد دیگر اعضا ی خانواده نیز دچار مشکل می شوند و متاسفانه دشمنان ما امروز از این حربه استفاده می کنند و بیشتر ستون اصلی خانواده یعنی مادر را نشانه رفته اند چون اگر مادر دچار مشکل شود راحت تر می توانند دیگر ستون ها را از پای در بیاورند . و ما برای حفظ این ستون باید تمام تلاش خود را بکنیم یعنی فرزندان حق مادر را به خوبی ادا کنند و شوهر حق همسر داری را با محبت کردن و احترام به همسر به خوبی اداء کند تا بتوانند زندگی خوش و سالمی را برای خود رقم بزنند البته خانم ها نیز باید وظیفه ی خود را که دلبری برای شوهر است رابه نحو احسن انجام دهند .
ایشان در ادامه فرمودند دشمن از یک طرف دیگر نیز ضربه ی سنگین و مهلکی به خانواده ها زده و آن اینکه با تبلیغات سوء خود جای زن و مرد را عوض کرده اند در حالی که نبی مکرم اسلام می فرماید زن ریحانه است نه قهرمان

حجاب یعنی:
بی نیازم از هر نگاهی جزنگاه خداوند

 نظر دهید »

برگزاری نشست اخلاقی با عنوان ذی طلبگی با حضور امام جمعه محترم شهر قروه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسن بابائیان در قروه

02 آذر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا(س)قروه نشست اخلاقی طلاب با عنوان ذی طلبگی با حضور امام جمعه محترم شهر قروه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسن بابائیان در مورخ 18/8/94 برگزار گردید وایشان بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به ایراد سخن پرداختند و خطاب به طلاب فرمودند: قرائت سوره یس تاثیر بسیار شگفتی بر قلب و روح انسان دارد کسی که روح بزرگ و پرورش یافته نداشته باشد.نمی تواند زندگی خوبی داشته باشد. استاد در ادامه افزودند: بهار عمر هر شخصی کوتاه است و باید از آن بهره مفید ببرد، شخص پیر بینایی و شنوایی و قدرتکلم و و قدرت جسمانی او ضعیف است و همه متوجه شکست او می شوند و بهار و نشاط عمر برای همیشه نیست.
حجت الاسلام بابائیان افزودند: حالا که طلبه شدید باید دل را از اغیار جلا داده و دل را مختص خدا کرد. البته نباید افراط و تفریط در میان باشد،هردو ممنوع است چون در این دنیا زندگی می کنیم باید خوب زندگی کنیم طبق آیه قران که می فرمایند: ربنا آتنا فی الدنیا حسنه و ….. حسنه به نیکی و خوب زندگی کردن تعبیر شده است. برای دنیا آباد باید تلاش کرد ولی نباید فراموش کنیم که دنیا دار مکافات و فانی است و آخرت دار قرار و جایگاه ابدی ماست.

 


استاد در ادامه به حدیث نبوی اشاره نموده و افزودند: ما خلقتم للبقاء بل خلقتم للفناء … شما برای بقا آفریده نشده اید بلکه برای فنا آفریده شده شما از این خانه به خانه دیگری منتقل می شوید پس باید خود را برای آباد کردن دنیای دیگر(آخرت) آماده کنید.
حاج آقا بابائیان اظهار نمودند: تا سختی ها نباشد زیبائیها جلوه نمی کند. اگر نیت خوب نباشد حتی نماز هایی که می خوانیم و سجده هایی که داریم اثر نخواهد داشت و سجده کردن و عبودیت معنایی نخواهد داشت. ما بایداز خودمان شروع کنیم اگر چشم از خود فرو ببندیم و و به روی دیگران باز کنیم و عیب های آنان را ببنیم راه به جایی نمی بریم ما باید ابتدا به عیب ها و نواقص و درون خود نگاه کنیم و سپس به عیب اطرافیان خود توجه کنیم.
بابائیان در ادامه افزودند: از نشانه های شیعه پیشانی به خاک ساییدن و درهر شبانه روز 50 رکعت نماز خواندن و زیارت اربعین خواندن وهمچنین انگشتری به دست کردن وبسم الله الرحمن الرحیم را بلند گفتن است.
در ادامه حضور حجت الاسلام بابائیان جلسه با مدیر مدرسه سرکار خانم عبدی داشتند که خانم عبدی گزارشی اجمالی از فعالیتهای حوزه علمیه به حضور ایشان عرض نمودند.

 نظر دهید »

برگزاری کلاس های حفظ قر ان کریم در سقز

02 آذر 1394 توسط صالحی

با توفیقات خداوند متعال و عنایات ویژه حضرت ولی عصر(عج) مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) موفق به برگزاری دوره تدریجی طرح حفظ قرآن کریم برای کلیه طلاب این مدرسه مبارکه شد. در این طرح عظیم که به همت اساتید، کادر و همکاری کامل اعضای مجموعه و طلاب ایجاد شده است اولین گام خود را روز دوشنبه مورخ 25/8/94 همزمان با سالروز وفات دردانه حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) حضرت رقیه(س) رسما آغاز نمود. شیوه این کار استفاده از خود اساتید محترم مدرسه علمیه میباشد که دوره حفظ را گذرانده و دارای مجوز از مراکز قرآنی میباشند.به همین منظور روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه به اجرای این برنامه در ساعات آموزشی طول هفته اختصاص داده شده است و هر استاد با یک پایه روش حفظ قرآن کار می کنند. طرح از جزء سی ام قرآن کریم آغاز و همزمان کلیه کلاس ها به تدریج پیش میروند .

 نظر دهید »

برگزاری جلسات طرح صالحین در سقز

02 آذر 1394 توسط صالحی

طلاب بسیجی مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز طی این هفته نشست هایی در قالب حلقه های صالحین برگزار نمودند. این مدرسه مبارکه دارای سه حلقه صالحین: حلقه شهید احمدی روشن طلاب پایه اول، حلقه شهید باکری طلاب پایه های سوم، چهارم و پنجم و حلقه شهیدهمت طلاب پایه دوم می باشد که در هر ماه یک الی دو جلسه برگزار می نمایند و موضوعات سیاسی، اجتماعی کشور و جهان و نیز موضوعات اخلاقی وخانوادگی، تربیتی و دینی را بین اعضای گروه به بحث و تبادل نظر گذاشته وتجزیه و تحلیل می نمایند و در پایان به نتیجه گیری می پردازند. مقرر شده است طی مذاکرات و جلسات مسئولان بسیج طلاب با فرمانده پایگاه حضرت فاطمه(س) مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز و مدیر محترم سرکارخانم خدیجه عبدی، با ایجاد اتاقی اختصاصی به بخش بسیج طلاب در مدرسه مبارکه امکانات مورد نیاز این اتاق جهت تهیه و تجهیز، به اطلاع متولیان امر بسیج طلاب برسانند و همکاریها و تعاملات دوجانبه بیشتری بین بسیج طلاب منطقه و مدرسه علمیه صورت پذیرد.ناگفته نماند که مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز سال گذشته دو حلقه صاحین داشت و در سال تحصیای جدید با عنایات خاصه حضرت ولی عصر(عج) با توجه به پذیرش طلاب ورودی؛ تعداد طلاب بسیجی به حد نصاب رسید و پایگاه توانست یک حلقه صالحین به اسم حلقه شهید احمدی روشن اضافه نماید و فعالیت خود را رسما آغاز کند.

 

 

 نظر دهید »

برگزاری نشست اخلاقی با عنوان راه های کسب توفیقات الهی در مدرسه الزهرا(س)قروه

27 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا(س)قروه جلسه اخلاقی با عنوان راه های کسب توفیقات الهی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای مسلم اسدی استاد حوزه و دانشگاه از شهرستان همدان  مورخ 4/8/94 برگزار گردید.


در این جلسه که اساتید و کادر و طلاب این حوزه مبارکه حضور داشتند استاد بر عوامل کسب توفیق و تلاش در کسب معنویات تاکید داشتند.
حجت الاسلام اسدی فرمودند: 5عامل مهم در کسب توفیقات تاثیر گذار است:اولین عامل کسب توفیقات خود شناسی است . افلاطون می گوید:انسان دو گمگشته دارد تا آنها را پیدا نکند در لجن زندگی می کند. این دو گمگشته یکی خویشتن خویش است ودیگری خدای خویش است استاد در ادامه به دومین عامل انجام واجبات وترک محرمات می باشد اشاره نمودند و افزودند:سومین عامل در کسب توفیقات انجام مستحبات است از جمله تلاوت قرآن حداقل 50 آیه بعد نماز صبح ،خواندن نماز شب وعامل چهارم احترام به پدر ومادر،اگر شیخ انصاری شیخ انصاری شد از احترام به والدینش بود. استاد تاکید نمودند احترام به والدین در هر حالی واجب است ولو والدین مشرک مگر در صورتی که فرزند را دعوت به شرک نمایند وعامل دیگر مطالعه کردن است. مطالعه طلبه باید در تمام زمینه ها و به روز باشد استاد اسدی افزودند: طلبه باید حداقل هر روز 2 صفحه از کتابهای شهید مطهری را مطالعه نماید و فرمودند:طلبه ای که درس نخواند حرام است که در مدرسه بماند.
در پایان نشست که مقارن بود با اذان ظهر، نماز جماعت به امامت حجت الاسلام اسدی با حضور طلاب و کادر و اساتید برگزار گردید.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه همکاری مدیر محترم مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان کردستان با معاونت فرهنگی -تبلیغی حوزه های علمیه برادرای استان

26 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان کردستان شنبه مورخ 94/8/23در جلسه ای که بین حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان کردستان ومعاون فرهنگی -تبلیغی حوزه های علمیه برادرای استان کردستان جناب آقای کرانی برگزار گردید ؛جناب آقای کرانی ضمن تشکر وقدر دانی از فعالیت های مبلغات حوزه های علمیه خواهران  استان وبیان اینکه این مدیریت تعاملات وهمکاری های خوبی را در راستای تحقق امر تبلیغ در استان داشته است، بیان داشتند که همچنان از فعالیت هرچه بیشتر طلاب در زمینه های تبلیغی استقبال می نمایند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی  با اشاره به ظرفیت های موجود آمادگی این مدیریت را برای فعالیت هرچه بیشتر طلاب در زمینه های فرهنگی وتبلیغی  اعلام نمودند وبرای تسهیل در انجام امور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا هادی صالحی را به عنوان را بط بین این دو مدیریت معرفی نمودند.

 نظر دهید »

برگزاری جلسه اخلاق با موضوع ذی طلبگی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محمود صفی زاده استاد حوزه ودانشگاه ورئیس هیات امنای مدرسه ریحانه النبی(س) در این مدرسه

25 آبان 1394 توسط صالحی

جلسه اخلاق با موضوع ذی طلبگی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محمود صفی زاده استاد حوزه ودانشگاه ورئیس هیات امنای مدرسه ریحانه النبی(س)وبا حضور طلاب واساتید مورخ18/8/94در حوزه مبارکه برگزارگردید.


حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صفی زاده طی سخنانی فرمودند:طلبه علاوه بر گفتارباید رفتار واخلاق طلبگی داشته باشدودر رفتار واعمال او طلبگی تبلور داشته باشد،به گونه ای که رفتار آن نشان از طلبه بودن اوباشد چرا که طلبه بودن صرف یک لباس خاص نیست.
ایشان با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) بیان کردند:هر کار خیری خوب است اما از یک شیعه بهتر است واگر طلبه باشد این کار بهتر است، وکار زشت از هرکسی بدازیک شیعه به خصوص طلبه بسیار بد است چرا تمامی کارهای شما به اسم ما نوشته می شود چنانکه در قرآن خطاب به زنان پیامبرمی فرماید از شما انتظار بیشتری می رودودر مقابل هرکاری که انجام می دهید عذاب وپاداش شما بیشتر است.
دکتر صفی زاده در ادامه با تاکید براینکه جوهره طلبه تقوا ومعنویت وسلوک است تنها کسی که لباس روحانی به تن می کند روحانی نیست ،کسی که دارایآن مقامات باشدعنوان طلبه به آن صدق می کند.
ایشان افزودند فرد طلبه باید سه ویژگی مهم داشته باشند تا عنوان طلبه بر آن صدق کند:
1-طلبه باید باسواد باشد.
2-طلبه باید اهل تزکیه باشد .
3-طلبه باید در کنارعلم وتزکیه باید نقش سازنده ای در جامعه داشته باشد.

 نظر دهید »

بازدید جامع مدیریت استانی از مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران

25 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدیریت حوزه های علمیه  استان کردستان، یکشنبه مورخ 94/8/24بازدید جامعی از مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران به عمل آمد در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین محمد صالحی مدیر استان به همراه معاونین خود از بخشهای مختلف این مدرسه مبارکه بازدید نمودند.

جناب حجت الاسلام ومحمد صالحی در بین طلاب ضمن خسته نباشید وخدا قوت آنان را به تحصیل هرچه بیشتر ومؤثرتر علوم دینی ،اکرام فراوان پدر ومادروتلاش در جهت رشد اخلاقی واعتقادی فراخواند ایشان همچنین به پرسش هایی که از طرف طلاب مطرح شد پاسخگو بوده واز نزدیک در جریان مسائل ومشکلات طلاب واساتید وکادر این مدرسه مبارکه قرار گرفتند.

معاونین محترم استانی در ابتدا در دیداری صمیمی با طلاب ضمن بررسی ،پاسخگویی به مشکلات طلاب وراهنمایی آنان،برگه های نظر سنجی را بین طلاب توزیع نمودند.

هریک از معاونین آموزش،فرهنگی وپژوهش این مدرسه نیز بخشهای مربوطه را به معاونین مدیریت استانی ارائه نموده وبه پرسش های آنان در این زمینه پاسخگو بودند.





 

 نظر دهید »

دیدارطلاب پایه اول استان کردستان با حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسینی بوشهری مدیر مرکز مدیریت حوزه های برادران کل کشور

25 آبان 1394 توسط صالحی

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا عبدی گزارشی اجمالی از فعالیت های فرهنگی ،پژوهشی ، آموزشی کل حوزه های استان کردستان دادند.

در ادامه ی این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسینی بوشهری برای طلاب سخنرانی فرمودند و ایشان در ابتدای بیانات خود به ارزش علم اشاره کردند و حدیثی از امام علی (ع) نقل کردند که می فرماید : علم حاصل نمی شود مگر از رهگذر چند چیز یک با پرسیدن سوال زیاد دو با کار و تلاش زیاد در کسب علم سه کاری که انجام می دهید در هر بعدی با اخلاص تمام کار خود را انجام دهند .


ایشان در ادامه ابراز خرسندی کردند از پیشرفت زیاد حوزه های کردستان و فرمودند در سالهای گذشته ما آرزوی فقط یک حوزه در استان کردستان داشتیم اما خوشبختانه امروزه شاهد یک پیشرفت عظیم در یک استان محروم هستیم .

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسینی بوشهری در پایان چند نکته ی اخلاقی برای طلاب بیان کردند و فرمودند شما طلاب قدر این مکان مقدسی که برای کسب علم آمدید بدانید چون شما افتخار سربازی امام زمان (عج) را دارید و همچنین بدانید که ارزش علم فقط به این نیست که چند نکته صرف و نحو یاد بگیرد چون هدف الهی بالاتر از این مراتب است

 نظر دهید »

دیدارطلاب پایه اول استان کردستان با مرجع عالیقدر جهان اسلام حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی(حفظه الله)

25 آبان 1394 توسط صالحی

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا عبدی، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های حوزه‌های علمیه خواهران استان کردستان فرمودند: 200 نفر از طلاب خواهر جدید الورود استان کردستان برای شنیدن نصایح و رهنمودهای مراجع تقلید و علما به شهر قم سفر کرده‌اندوبا اشتیاق فراوان منتظر شنیدن رهنمودهای حضرتعالی می باشند.

آیت الله العظمی مکارم شیرازی(دامت برکاته) در ابتدای بیانات خود به اساتید و طلاب استان خوش آمد گفتند و از توانمندی ها و پیشرفت های گسترده ای که استان کردستان در امور مختلف داشتند ابراز خوشحالی کردند و فرمودند این چنین کارهای تبلیغی گسترده در یک استانی که اکثر جمعیت آن اهل تسنن هستند بسیار خوشحال کننده است
ایشان در ادامه فرمودند اسلام در ابتدا از یک محیط جاهل و به دور از فرهنگ بلند شد اما با این وجود بیشترین پشتیبانی را از علم و کسب دانش کردند .چرا آدم مسجود ملائکه شد ؟ قران در این باره می فرماید : علت سجده ملائکه در مقابل انسان به خاطرعلم آنها می باشد و این به این معنا است که انسان در سایه ی علم و دانش می تواند از ملائکه بالاتر برود .

اولین آیاتی که بر پیغمبر اسلام وحی شد آیات علم ودانش می باشد . البته تنها علم آموزی نبود بلکه به اهمیت نوشتن علم و جمع آوری آن نیز اشاره می کند
آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی از موفقیت هاو پیشرفت های حوزه های کردستان ابراز خرسندی کردند و فرمودند شما طلاب عزیز چند نکته را فرموش نکنید :
درس را با اخلاص تمام بخوانید
مسلط به سلاح بیان و قلم باشید
برنامه های شما باید براساس نظم و برنامه ریزی دقیق باشد
از مجالس آلوده که در سطح شهر هستند پرهیز کنید
از دوست ناباب پرهیز کنید
نماز های خود را اول وقت بخوانید حتی نماز صبح

 نظر دهید »

حضورجناب آقای خالقی معاون محترم آموزش حوزه های علمیه خواهران سراسر کشوراستاد در همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود استان کردستان

23 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان جناب آقای خالقی معاون محترم آموزش حوزه های علمیه خواهران سراسر کشوراستاد  در همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود استان کردستان که در مجتمع فرهنگی-آموزشی حضرت نرجس خاتون(س)قم برگزار گردید حضور یافتند.

جناب آقای خالقی معاون محترم آموزش حوزه های علمیه خواهران سراسر کشوراستاد  در ابتدای سخنان خود داستان آقای محمد جعفر مهر جردی یزدی را بیان کردندوبیان داشتند که اگر به انسان عمر با برکت دهد ؛انسان به مراتب بالایی میرسد.
ایشان در ادامه دو تقاوت عمده حوزه با مراکز علمی دیگر را بیان نمودند؛ اول اینکه در حوزه ها علاوه به بحث های آموزشی به مسائل تربیتی نیز پرداخته می شود.
دوم:در دانشگاه ها فرد بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه فاصله می گیرد در حالی که فرد از زمان ورود به حوزه تا آخر عمر به عنوان طلبه محسوب می گردد.
استاد در ادامه به پرسش های طلاب درخصوص امور آموزشی پاسخ دادند .

 نظر دهید »

بیان آداب ،اهداف ومبانی طلبگی با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حمید محمدی استاد حوزه ودانشگاه

21 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محمدی استاد حوزه ودانشگاه ونویسنده ی تعدای از کتب درسی حوزه در همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود استان کردستان که در مجتمع فرهنگی-آموزشی حضرت نرجس خاتون(س)قم برگزار گردید حضور یافتند.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محمدی  در ابتدا بحث خود را با خود شناسی و خداشناسی شروع کردند و فرمودند اگر انسان خود را و ماهیت درونی خود را به درستی بشناسد می تواند پی به وجود باری تعالی ببرد چرا که انسان یکسره از خود می پرسد که چرا ما خلق شده ایم از این بحث نباید غافل شد که آمدن ما برای رفتن است نه برای ماندن .

ایشان در بین سخنان خود اشاراتی داشتند به تفسیر آیاتی از سوره مومنون و سوره تین که وقتی موجود کامل می شود به خود می گوید تبارک الله احسن الخالقین ، خداییکه خالق کل کهکشانهای عالم می باشد وقتی مارا آفرید خودش را تحسین کرد و با قرائت سوره ی تین می فهمیم که قسم های خدا حساب شده است و این قسمی که می خوریم موضوعیت دارد و خدا بدون دلیل قسم نمی خورد و تین و زیتون دو گیاهی هستندکه در خاک ریشه دارند و از این ها ما باید بفهمیم که چه ارتباطی بین این دو اصطلاح و آفرینش انسان وجود دارد وی در ادامه فرمودند ما باید چه کار کنیم که حرکت خدا پسندانه ای انجام دهیم که به معرفت کامل برسیم و اشاره ای داشتند به روایتی از امام علی (ع) که در نهج البلاغه فرموده اند ای کمیل هیچ حرکتی از تو صادر نمی شود مگر آنکه تو در آن حرکت نیازمند شناخت باشید و این را بدانید هر حرکتی که باید وابسته به معرفت باشد نیازمند چند چیز است از جمله به نظر ما هدف حوزه های علمیه که ترویج عبودیت است این همان فلسفه ی وجود و معرفت انسان است دوابلاغ دین توسط افراد لایق و شایسته ای که معرفت بالایی دارند سه ترویج دین و آن هم تا کسی به معرفت واقعی دست پیدا نکرده باشد نمی تواند در این زمینه فعالیت کند.

ایشان بیان داشتند که زندگی انسان دارای ابعادی است:
 طول:مدت زمانی  است که انسان  در این دنیازندکی می کند.
عرض:ظرفیت وامکاناتی که ما از آن استفاده می کنیم برای پیمودن طول وزمان ماندن ما در این دنیا
 ارتفاع :انسان می تواند به بالا سعود کند در اینجا جایی برای حیوانات نیست،تفاوت انسانها با انسانهای دیگر در ارتفاع است .وارتفاع درجه قرب ونزدیکی با خدا را نشان می دهد. موقعیت وجایگاه انسان در بهشت را همین ارتفاع نشان می دهد.
بهشت به تعداد آیات قرآن رتبه ودرجه داردخداوند در مورد صبر تأکید های فراوانی کرده است یک نمونه بارز آن خطاب به بانوانی است که وارد زندگی شده اند می فرماید:ای بانوان اگر وارد زندگی شدی وبرکج خلقی وبدزبانی و…همسرمقاومت واستفامت کردی من به شما اجر آسیه همسرفرعون را عنایت می کنم وبا ایشان محشور می گردانم .
ونسبت به مردان در مورد صبر پیشه کردن حضرت ایوب را مثال زده است.
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محمدی بیان داشتند که خداوند برای تحقق هدف خلقت که همان عبودیت است امری به نام دین را آورده است وبرای پیمودن این مسیر فرد به سه چیز نیاز دارد:
 الف.فهم دین :فرد باید در ابتدا فهم صحیحی از دین داشته باشد که این امر با تحقیق در دین ممکن می شود
ب.ابلاغ دین (تبلیغ در دین )
ج.اجرای دین (تحقق در دین)یعنی فهم کامل از تمام مسائل فقهی تا به درجه اجتهادی رسد.
حجت الاسلام والمسلمین بیان داشتند که مطالعه و بار علمی ما باید در هر سه زمینه بیشتر باشد.
1.صالح پروری
2.مصلح پروری
3.اهتمام هدف وآرمان حوزه لبیک یا حسین یعنی فهم مکتب حسینی است وپیمودن راه دفاع از دین

ایشان بیان داشتند برای موفقیت باید از سه چیز عبور کرد البته تمام افراد موفق نیز این مراحل را طی نموده اند
1. مدرسه
2. کتاب درسی
3. استاد

ایشان در ادامه به بیان موانعی که در این راه وجود دارد پرداختند وفرمودند:
1. به گونه ای رفتار کنیم که باعث ایجاد حسادت در دیگران نشویم مثلا فخر فروشی نکنیم در برابر دیگران اظهار فضل کمتری کنیم
2. باید دارای اراده وتصیم ونگاه مستقیم ویک همراه خوب باشیم.
3. ازنفرین مادر به دور باشیم .(کسی در زندگی موفق می شود که دعای مادر پشت سر او باشد؛اگر  مادر او را نفرین کند فرد در زندگی موفق نمیشود وبه مشکلات وموانع فراوانی بر می خوردولبخن رضایت مادر عالم را به نفع بشر بسیج می کند.فرد باید خستگی های خود را به محیط خانه وخانواده نیاور؛دبهترین را رفع خستگی فکری رساندن دست به است.
4. موانع الهی دربی توفقی وبی اخلاقی خلاصه میشود مهمترین رمز در از بین رفتن بی توفیقی این است که گناه نکنیم.
گناه نکنیم خصوصا"گناهان پنهانی که فقط خودمان می دانیم (سلب توفیق)
5. روشمند حرکت کردن یکی از اصول اساسی برای موفقیت است ونداشتن روش یکی از موانعبزرگ است وبه معنای ناکامی می باشد .فرد در همه چیز باید روشمند عمل کند مثلا در بحث پدر ومادر قران می فرماید اگر پدر ومادر مشرک شما را شرک دعوت کردند ازآنان پیروی نکن اما صاحبهما فی الدنیا معروفا:با آنان در دنیا به خوبی همراهی کن(15 سوره لقمان).

ایشان برای خوب درس خواندن 7 مرحله را بیان فرمودند:
مرحله اول :پیش مطالعه.

داشتن سوال در کلاس از عوامل موفقیت فرد است.«حسنُ السؤالنصف العلم.خوب سؤال کردن نصف علم است. »

مرحلۀ دوم تدرس:حضور در کلاس

مرحله سوم :پس مطالعه : بلا فاصله بعد از کلاس فرد باید به مطالعه دروس تدرسی شده در کلاس بپردازد.

مرحله چهارم تحیقیق :مراجعه در زمینه های مختلف .تحقیق باید جامع و کامل باشد . در کنار درس بهتر است که تحقیق هم کرد

مرحله پنجم :حل تمارین (خلاصه نویسی)

مرحله ششم: مباحثه (سنت های عالی شیعه که امروزه در همۀ جهان پیدا می کنیم )

مر حلۀ هفتم تدریس یک درس
نکته :ملاک اینکه تدریس کنیم این است که شش مرحله قبل را درک کرده ویاد گرفته وآنرا نشر کنیم یکی از رموز موفقیت بزرگان تدریس است تدریس موجب رشد معلم متعلم وعلم میشود.یعنی هر سه با هم رشد می کنند .

 

 

 نظر دهید »

سخنرانی سرکار خانم فخر روحانی با عنوان انس با قران واهل بیت(علیهم السلام)

21 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان سرکار خانم فخر روحانی استاد حوزه ودانشگاه در همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود استان کردستان که در مجتمع فرهنگی-آموزشی حضرت نرجس خاتون(س)قم برگزار گردید حضور یافتند.

ایشان بعد از سلام و خوش آمد گویی به طلاب ؛ بیانات خودرا با ذکر داستانی از مردم ری آغاز نمودند و فرمودند در زمان امام صادق (ع) گروهی از مردم ری خدمت ایشان رفتند وفرمودند یا ابن رسو الله ما از ری آمده ایم امام فرمود مرحبا به مردم قم، آنها گفتند ما از ری آمده ایم و این تا سه مرتبه تکرار شد بعد امام در جواب فرمودند در آیند یکی از نوادگان من در این شهر دفن می شوند و محبان زیادی را در آن مکان مقدس فعالیت می کنند .

سرکار خانم فخر روحانی در ادامه روایتی از امام رضا (ع) نقل کردند که می فرماید : هر کس فاطمه معصومه را زیارت کند و حق آن ها را بشناسد بهشت مال او می شود.
ایشان در ادامه فرمودند پاداش زیارت امام رضا (ع) بیشتر از دیگر ائمه است چون در یک دوره ای شیعه دچار یک سری انحرافات شد و به شیعه ی سه امامی و شش امامی تقسیم شد اما کسانی که امامت امام رضا (ع) را قبول دارند دیگر ائمه را نیز قبول دارند یعنی شیعه ی دوازده امامی شدند .

ایشان در ادامه اشاره به ارزش مسجد مقدس جمکران کردند و فرمودند ارزش نماز امام زمان (عج) در مسجد جمکران برابر با خواندن نماز در مسجد الحرام است و ارزش این نماز از نماز خواندن در مسجد النبی نیز بسیار بالاتر است چون شما فقط 200 دویست مرتبه می گویید ایاک نعبدوا و ایاک نستعین یعنی فقط شما را عبادت می کنم و فقط از شما یاری می جویم .
ایشان در ادامه اشاره به ارزش طلبگی کردند و خاطر نشان کردند این توفیق بزرگ را قدر بدانید و سعی کنید ارزش سربازی آقا امام زمان (عج) را قدر بدانید و تا آخر عمر با خود داشته باشید چون همه توان رفتن این راه را ندارند همه توان این را ندارند که امام خمینی ، شهید بهشتی ، شهید مطهری و دیگر بزرگان شوند . بنا براین هرروز صبح که از خواب بیدار می شوید با امام زمان (عج) تجدید عهد کنید .

 نظر دهید »

حضور معاون محترم فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور در برنامه طلیعه حضور سال95-94 استان کردستان در قم

21 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای اسکندری معاون محترم فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران سراسر کشوردر همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود استان کردستان که در مجتمع فرهنگی-آموزشی حضرت نرجس خاتون(س)قم برگزار گردید حضور یافتند.

ایشان در ابتدا به حضار محترم ، به طلاب تازه وارد خوش آمد گفتند.سپس در ادامه ارزش کسب معارف دینی را بیان نمودند .

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای اسکندری خطاب به طلاب محترم فرمودند شما الان موظفید که معارف دینی و معنوی دین خود را بفهمید و معانی دقیق و عمیقی را از کلام قران ، احادیث ائمه ی اطهار علیهم السلام را بفهمید تا بتوانید مثمر ثمر باشید چون فهم دین موجب سعادت انسان می شود .
ایشان در ادامه فرمودند یک طلبه وقتی به مراتب بالایی از فهم دین می رسد دیگر دلبسته به دنیا و مادیات نیست و نگاه وی به دنیا یک نگاه اصل و دائمی نیست و مال و دنیا برای او ارزش ندارد بلکه همه ی آنها را وسیله و ابزاری برای سعادت اخروی خود می بیند .
وی در ادامه فرمودند مومن دنبال این است که عیب دیگران را بر طرف کند نه اینکه عیوب آنها را پخش کند ، مومن دنبال خود سازی نفس خودش است نه خودنمایی کردن در بین دیگران و دنبال این است که عیب های نفسانی خود را دور کند .

معاون محترم فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور روایتی از نبی مکرم اسلام نقل کردند که می فرماید : اگر خدا اراده کند به خانواده ایی و آنها را در مسیر دین قرار دهد ، آنها را در مسیر فهم و درک دین نیز قرار می دهد . حالا اگر شما در این مسیر هستید موظفید دیگر اعضای خانواده را نیز در مسیر دین قرار دهید . اما شما بدانید فهم دین به این نیست که به مراتب بالایی برسند بلکه اگر بتوانید آنها را مشتاق به قران خواندن ، احادیث خواندن ،انجام واجبات و . . . کنید این نیز از ارزش بالایی برخوردار است و همین باعث رعایت احترام در بین اعضای خانواده می شود .
ایشان روایتی در مورد ارزش علم بیان کردند که می فرماید : علم رأس همه ی خیرات است و جهل در راس تمام شرها می باشد . ایشان همچنین فرمودند اگر انسان علم خدا شناسی ، پیامبر شناسی و امام شناسی را به طور کامل بفهمد ناخود آگاه دیگر علوم مثل فیزیک ، ریاضی ، شیمی و . . . را نیز یاد می گیرد

وی در ادامه فرمودند درد بزرگ جامعه ی ما این است که امروزه دنیا دنبال پستی ها است که همه ی اینها از جهل نشات می گیرد چون خدای خود ، پیامبر و امامانشان را نمی شناسند و این علمی که می فرماید در راس تمام خوبی ها است همین علم خدا شناسی و . . . است . و اگر می بینید که راحت دنبال پستی ها می روند به خاطر این است که جاهل اند به ارزش خود و چون نمی داند وجود انسان چقدر ارزش دارد با چیزهای بی ارزش خود را معامله می کند .
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای اسکندریدر پایان روایتی از نبی مکرم اسلام نقل کردند که می فرماید : قیمت انسان به قیمت علمی است که یاد می گیرد ، یعنی هرچه علم انسان بیشتر باشد ارزش آن ها نیز بیشتر می شود و این را بدانید امام علی (ع) می فرماید : گنجی بالاتر از علم وجود ندارد چون علم روح بشریت است .

 نظر دهید »

برگزاری کارگاه اخلاق و تهذیب نفس طلبگی توسط استاد حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا تهرانی

21 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا تهرانی  استاد حوزه ودانشگاه در همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود استان کردستان که در مجتمع فرهنگی-آموزشی حضرت نرجس خاتون(س)قم برگزار گردید حضور یافتند.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا تهرانی بیانات خود را با ارائه مطالبی درباره ارزش طلبگی آغاز نمودند وبیان داشتند: ما اگر بدانیم طلبگی چقدر ارزش دارد آن را با کل دنیا عوض نمی کنیم . چون طلبه یعنی ابزار خداوند متعال در دنیا .

ایشان اشاره ای به ماموران مخفی خدا کردند و فرمودند خدا گاهی اوقات اشیاء را مامور هدایت ما انسان ها قرار می دهد مثل شن های طبس.حالا شما طلاب عزیز نیز جزء کار گزاران باری تعالی و ماموران هدایت خداوند در نزد مردم هستید.
استاد حوزه در ادامه برخی وظائف طلبگی را بیان نمودند :
1. سجده کردن در برابر باری تعالی به خاطر نعمت بزرگی که به ما ارزانی داشته و ما را جزء سربازان امام زمان (عج) قرار داده .
2. در دستگاه طلبگی هیچ وقت فراموش نکنیم که همه چیز برای خداست .
3. دیگر وظیفه طلبگی داشتن اخلاص در عمل است و نشانه های اخلاص این است که درس بخوانیم تاخود را هدایت کنیم نه اینکه نمره ی بالا بگیریم ، رتبه بیاریم تا جانشین فلان سخنران و مداح شویم
4. توسل به امام زمان (عج) در تمام مراحل زندگی

 نظر دهید »

برگزاری کارگاه سبک زندگی اسلامی توسط استاد سرکارخانم معین الاسلام

21 آبان 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی -تبلیغی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان سرکارخانم معین الاسلام استاد حوزه ودانشگاه در همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود استان کردستان که در مجتمع فرهنگی-آموزشی حضرت نرجس خاتون(س)قم برگزار گردید حضور یافتند.

سرکار خانم معین الاسلام در ابتدای بحث خود ایام سوگواری سرور وسالار شهیدان حضرت ابا عبد الله الحسین را تسلیت گفتند و فرمودند حضرت سید الشهدا برای حفظ دین اسلام جان خود را فدا کردند ، بنابراین یکی از وظائف ما حوزویان این است که به سبک زندگی اسلامی اهمیت ویژه بدهیم.

ایشان در ادامه اشاره ای به بیانات حضرت آقا کردند که می فرمایند سبک زندگی دو بخش دارد یک بخش حقیقی و بخش دیگر ابزاری است.دنیای امروز جنگ بین تمدن و فرهنگ است ؛ طبق بیانات محققین آمریکایی تمدن غرب در حال فروپاشی است و تنها تمدنی که ظرفیت و پتانسیل این را دارد که جای تمدن غرب را بگیرد تمدن اسلامی است آنان دو چیز را عامل گسترش اسلام می دانند یک عاشورا دو انتظار ظهور وگفته اند که باید مانع هر دوی آنها شویم . بنابراین طبق فرمایشات آقا برای بقاء اسلام باید متن زندگی خود را به سبک اسلامی قرار دهیم..

وی در ادامه اشاره ای به وظائف زنان کردند و فرمودند زنان باید به وظائف مادری وهمسری خود اهمیت بیشتریدهند.یکی از درد های جامعه ی ما این است که شخصیت های غربی با افکار و اعتقادات غرب را الگو ی خود قرار می دهیم این فرهنگ غلط با تبلیغات گسترده ی غرب تا حدود زیادی گسترش پیدا کرده و الگوهای الهی ما مثل حضرت زهرا (س) را در زندگی مسلمانان کم رنگ کرده اند .ما زنان امروزه به شدت در خطر هستیم چون غربی ها به این نتیجه رسیده اندکه برای از بین بردن اسلام ابتدا باید زنان مسلمان را استحاله کنند وشما بدانید تنها راه نجات ما در برابر نقشه های شوم دشمن اعتصام به حضرت زهرا (س) می باشد .

ایشان در پایان بیانات خود دو مولفه حضرت زهرا را نام بردند
1.توجه به رضای خدا
2.تبدیل توحید ذهنی به توحید عملی : یعنی خدا در تمام مراحل زندگی ما حضور داشته باشد.حضرت در انجام هر کاری ابتدا علم به رضایت خدا پیدا می کرد بعد کار را انجام می داد

 نظر دهید »

برگزاری همایش طلیعه حضورطلاب ورودی95-94 استان کردستان با حضور نماینده معزز ولی فقیه در استان کردستان در شهر مقدس قم

21 آبان 1394 توسط صالحی

به حول وقوه الهی وعنایات خدای متعال وتوجهات حضرت ولی عصر(ارواحنا له الفدا)مدیریت استان کردستان از تاریخ 9/8/94 لغایت11/8/94 همایش طلیعه حضور ویژه طلاب خود را درجوار بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) ومسجد مقدس جمکران برگزار نمود.
اردوی طلیعه حضور با حضور 200 نفر از طلاب جدید الورود همچون سال های گذشته در اردوگاه حضرت نرجس خاتون(سلام الله علیها)واقع در جمکران-خیابان ظهور-جنب مسجد مقدس جمکران برگزار گردید.

خیر مقدم گویی توسط حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان کردستان

حجت الاسلام والمسلمین صالحی مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان کردستان در ابتدای سخنان خود ضمن خیر مقدم وخوش آمد گویی حضور نماینده مکرم ولی فقیه در استان کردستان حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شاهرودی (زید عزه العالی) ،میهمانان واساتید معزز وطلاب گرامی استان کردستان از حضور یکایک این بزرگواران تقدیر وتشکر نمودند.

در ادامه نماینده معزز ولی فقیه در استان کردستان حضرت حجت الاسلام والمسلمین حسینی شاهرودی(زید عزه العالی) در ابتدای سخنان خود ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبد الله الحسین علیه السلام وهفتادو دو یار با وفای ایشان را تسلیت گفتند . و بیان داشتند که خون شهدای کربلا هرگز از جوشش نمی افتد و همین از نشانه های ایمان است.این را بدانید انتخاب راه امام حسین (ع) یعنی انتخاب یک زندگی سالم چه در دنیا و چه در آخرت . قیام عاشورا می تواند یک زندگی سالم و سعادتمند را برای ما رقم بزند.

ایشان با اشاره به نکاتی حضرت زینب (س)را یک الگوی کامل دانستند وبیان داشتند که اگر حضرت زینب اسیر نمی شدند و آن خطبه های کوبنده را در کاخ یزید و ابن زیاد نمی خواندند حقانیت عاشورا در همان کربلا می ماند.
حضرت حجت الاسلام والمسلمین حسینی شاهرودی(زید عزه العالی)در ادامه بیان داشتند: همان طور که یزیدیان آن زمان نسبت به حقانیت دین خود جاهل بودند یزیدیان امروز ه نیز نسبت به خود و حقانیت خودشان جاهل هستند . و امام حسین (ع) در آن زمان این را فهمیده بود و فرمود باید قیام کنم تا اسلام زنده بماند و مسلمانان این دوره نیز باید با الگو گرفتن از این امام والا مقام چراغ اسلام را روشن نگه داریم .

وی خطاب به طلاب خواهر فرمودند :فرد نباید در کسب علم محدودیت قائل شود و از هر شخصی که علم دارد ولو کافر هم باشد علم یاد بگیرد ولی افکار اشتباه او را در زندگی خود پیاده نکند و شما این را بدانید این مسیری که شما برای کسب علم انتخاب کردید همان راه انبیاء ماست .

 

 

 نظر دهید »

شب هفتم محرم: یادآور حضرت علی اصغر

30 مهر 1394 توسط صالحی

در شب هفتم محرم امام حسین علیه السلام با ابن سعد ملاقات و گفتگو کردند. خولی بن یزید اصبحی چون عداوت شدیدی با امام حسین علیه السلام داشت ماجرا را به عبید اللّه‏ بن زیاد گزارش داد و آن ملعون نامه ای برای عمر سعد نوشت و او را از این ملاقات ها بر حذر داشت و دستور منع آب را صادر کرد.

روز هفتم ماه محرّم الحرام:

1- در روز هفتم محرم عمر بن سعد با سپاهیان خود بین امام حسین و یاران، و آب فرات فاصله ایجاد کرده و اجازه نوشیدن آب به آنها نداد.

زمانیکه نامه ابن زیاد بدین مضمون رسید که نگذارید حتی یک قطره آب هم به آنها برسد. عمر بن سعد نیز بدون فاصله “عمرو بن حجاج زبیدی” را با چهار هزار تیرانداز مامور منع آب فرات کرد، که به هیچ وجه آبی به خیمه گاه پسر پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم برده نشود.

بدین ترتیب در این روز آب را بر اهل بیت سید الشهداء علیه السلام بستند.

2- در این روز مردی به نام “عبداللّه‏ بن حصین ازدی” که از قبیله “بجیله” بود فریاد برآورد: ای حسین! این آب را دیگر بسان رنگ آسمانی نخواهی دید! به خدا سوگند که قطره‏ای از آن را نخواهی آشامید، تا از عطش جان دهی!

امام علیه‏السلام فرمودند: خدایا! او را از تشنگی بکش و هرگز او را مشمول رحمت خود قرار نده.

حمید بن مسلم می گوید: به خدا سوگند که پس از این گفتگو به دیدار او رفتم در حالی که بیمار بود، قسم به آن خدایی که جز او پروردگاری نیست، دیدم که عبداللّه‏ بن حصین آنقدر آب می آشامید تا شکمش بالا می آمد و آن را بالا می آورد و باز فریاد می زد: العطش! باز آب می خورد، ولی سیراب نمی شد. چنین بود تا به هلاکت رسید.

حضرت علی اصغر:

این شب یادآور کوچکترین کودک واقعه کربلا است، شیرخوار دلبندی که جان خود را با بی رحمی لشکریان عمر بن سعد از دست داد

حسین بن علی در روز عاشورا علی اصغر را که از تشنگی بی تاب شده بود به میدان جنگ برد و او را بر دو دستان خود قرار داد و فرمود:

” از یاران و فرزندانم، کسی جز این کودک نمانده‌است. نمی‏بینید که چگونه از تشنگی بی تاب است؟ اگر مرا رحم نمی‌کنید حداقل به این کودک رحم کنید “

در این حال در بین سپاهیان عمر سعد تشکیک ایجاد شد که ما برای جنگیدن با کودکان نیامده‌ایم در این حال عمر سعد به حرمله دستور داد که با تیر سه شعبه کودک را بکشد و در این حین که حسین بن علی در حال گفتگو بود تیری از کمان حرمله آمد و گوش تا گوش حلقوم علی اصغر را درید. حسین بن علی خون گلوی او را گرفت و به آسمان پاشید.

 1 نظر

"قول می‌دهیم راه شهدا را ادامه دهیم".

23 مهر 1394 توسط صالحی

تروریست‌های تکفیری تلاش می‌کنند تا راه ایستادگی را از ملت‌های محور مقاومت بگیرند؛ حال آنکه امثال “مختاربند ها"، “حسونی زاده ها” و “همدانی ها ” راه شهادت و ایستادگی را به ملت‌های منطقه می‌آموزند و این مسیر ادامه خواهد داشت، زیرا راه آزادگی و مقاومت ادامه دارد.


در حالی ملت بزرگ ایران هنوز در سوگ “سردار سرلشکر شهید حسین همدانی ” بودند که دو شهید اخیر به سوگ ملت افزود، اما شهادت این دو شهید بزرگوار نشان داد که راه شهادت و ایستادگی ادامه دارد و محور مقاومت با قدرت به کار خود ادامه می‌دهد.

ملت بزرگ ایران در تشییع پیکر “سردار سرلشکر شهید حسین همدانی” آنچنان حماسه‌ای آفریدند که نشان دادند به راه شهدا پایبندند و تاکید کردند که “قول می‌دهیم راه شهدا را ادامه دهیم".

 نظر دهید »

امر به معروف و نهی از منکر؛ کارسازترین تعامل اجتماعی

23 مهر 1394 توسط صالحی

۱) نامگذاری هفته اول ماه محرم‌الحرام به عنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر، یک نامگذاری با مسما و دارای آثار ماندگاری در عرصه اجتماعی است. چرا که این اقدام فی‌الواقع از این حقیقت ناشی می‌شود که در تفکر شیعی، قیام عاشورا و نهضت خونین حسینی با دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر به گونه‌ای عجین شده که هرکدام دیگری را در اذهان تداعی می‌کنند. امر به معروف و نهی از منکر روش پیامبران و شیوه صالحان و فریضه بزرگ الهی است که سایر فرایض به وسیله آن به پا داشته می‌شود و در پرتو آن راهها امن، کسب‌ها حلال، حقوق افراد تامین و زمین‌ها آباد می‌گردد، از دشمنان انتقام گرفته می‌شود و کارها در مسیر صحیح قرار می‌گیرد. هدف خلقت، رسیدن به کمال در سایه سار عبودیت و عروج از نردبان معرفت در راستای لقای خالق هستی است، اما این طی طریق بدان معنا نیست که خداوند سبحان رفع موانع و هموار ساختن راه بندگان به سوی او را وظیفه سالکان طریق حق برنشمارد.

۲) امر به معروف و نهی از منکر از زاویه دیگر ارزشمندی خود را به ظهور می‌رساند، آنجا که وجوب، دیگر شرایط خاص خود را داراست، بلوغ، استطاعت، نصاب، توانایی؛ اما امر به معروف و نهی از منکر نه محصور در مکانی خاص است و نه در زمان خاص و در اجرای آن سن و استطاعت شرط نیست. نه فقر، نه سن، نه مریضی، هیچ‌یک او را به تعطیلی نمی‌کشاند و قضا شدنی نیست. شاید اهمیت امر به معروف و نهی از منکر بدان جهت است که منکر هر روز در هیئت و شکلی خاص با لباس نو، در کلام و سخنی بدیع جلوه می‌کند.
تاکید به امر به معروف بر این اساس است که منکری، معروف جلوه می‌کند. تاکید به امر به معروف بر این اساس است که منکری معروف جلوه نکند. از این‌رو امر به معروف، تکرار نیست، دور نگه داشتن معروف از هرگونه تحریف و تصحیف است.
معروف و منکر هریک نسبت به مخاطب خود درجات و شدت و ضعف دارد همان‌گونه که معروف به انواع فردی و اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی تقسیم می‌شود، منکر نیز به فردی، اجتماعی و… تقسیم‌شدنی است.

۳) بی‌شک کارآمدی هر نهاد اجتماعی و هر نهاد دینی به این مسئله منوط است که به نهادی قانونمند تبدیل شود. بحث قانون در مورد امر به معروف و نهی از منکر اولین سابقه‌اش به بعد از انقلاب اسلامی هنگام تدوین قانون اساسی برمی‌گردد. اصل هشتم قانون اساسی نهاد جدیدی تاسیس کرد که در تاریخ کشور در بعد قانونگذاری بی‌سابقه است.
این اصل مقرر کرد که «در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر و امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‌ای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت.» تعیین کیفیت امر به معروف و نهی از منکر در این اصل یعنی اینکه سازمان و نهادی متکفل این دو فریضه بشود. در بین قوانین موجود در کشور جز این اصل قانون اساسی هیچ بحث تصریح‌شده‌ای راجع به نهاد متولی این دو فریضه وجود ندارد که لازم است برای آن چاره‌اندیشی شود.

۴) در نهضت امام حسین (ع) و قیام عاشورا عوامل متعددی دخالت داشته است که مهمترین آنها اقامه دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر می‌باشد. یعنی اگر مردم کوفه امام حسین (ع) را به کوفه دعوت نمی‌کردند و بایزید بر بیعت امام با خود اصرار نمی‌کردند، باز امام حسین (ع) نهضت و قیام خود را دنبال می‌کرد. امام حسین (ع) برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد. این نص کلام خود امام است: «این ما خرجت اشرا و لا بطلا و لا مفسدا و لا ظالما انما خرجت بطلب الاصلاح فی امه جدی اریدان امر به بالمعروف وانهی عن المنکر و اسیر بسیره جدی و ابی علی بن ابی طالب علیه‌السلام» (مقتل خوارزمی- ۱۸۸/۱.) امام حسین (ع) یک شخص مصلح بود، روح اصلاح و امر به معروف و نهی از منکر تا لحظه آخر در وجود ایشان متجلی بود. به قول خودش امر به معروف و نهی از منکر جزء خون و حیاتش شده بود و امکان نداشت از حسین (ع) جدا شود. بنابراین عنصر امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک اصل مستقل و یک عامل اساسی در نهضت امام حسین (ع) مطرح می‌باشد.
برای درک بهتر هدف امام حسین (ع) در اجرا و احیای عنصر امر به معروف و نهی از منکر باید به شرایط و اوضاع واحوال آن دوران اشاره شود. شرایط با توجه به سخن امام حسین (ع) در اصلاح امت جدش به نظر می‌رسد که به گونه‌ای جامعه از اسلام راستین فاصله گرفته بود که صرفا از اسلام جز نام چیز دیگری باقی نمانده بود. حکومت معاویه و یزید یک حکومت جابرانه و ستمگر بود. خشونت در آن به حد اعلی رسیده بود و لحن علی (ع) بر روی منابر به عنوان یک عمل عبادی محسوب می‌شد… آری!
در این شرایط بود که امام حسین (ع) ندا در می‌دهد که اگر دین اسلام و دین جدم به جز با کشته‌شدن من برپا نمی‌ماند پس ای شمشیرها مرا دریابید. در حالی که رواج بیش از حد منکرات در عهد خلافت امویان، احیای سنن و ارزش‌های جاهلی، مهجور ماندن اسلام و در یک کلام استحاله دین رسول‌الله (ص) به دست خاندان اموی عامل زمینه‌ساز شکل‌گیری نهضت عاشورا بود، امام حسین(ع) با هدف وانگیزه اصلاح امت و امر به معروف و نهی از منکر و زنده نگه‌داشتن و پاسداری از سیره رسول‌الله برای مقابله با ستم و استبداد یزید بپا خاست.
براین اساس ماهیت نهضت عاشورا احیای اسلام و خط‌مشی امام‌حسین(ع) برای تحقق دین واصلاح است، شهادت بود. چرا که خون امام حسین(ع) و یارانش استمرار و تداوم و بقای اسلام را موجب گردید. آثار انقلاب بزرگ امام حسین(ع) فقط محدود به زمین کربلا و مختص به روز عاشورا نشد بلکه اسوه و الگویی برای تمام حرکت‌های حق‌طلبانه در تمام اعصار و برای تمام نسل‌ها گردید و به عنوان میزان، عذر و بهانه را از همه ساقط نمود. امام حسین(ع) نه فقط قیام کرد بلکه چگونه رفتن و زیستن را نیز آموخت، نهضت مردم انقلابی و مسلمان ایران نیز در شرایطی آغاز شد که زمینه‌های تزلزل در ساختار نظام سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی فراهم گردیده بود.

۵) حرکت سید الشهدا یک اقدام کاملا سیاسی بود که حضرت(ع) شرعا خود را مکلف به آن می‌دانست. هدف نهایی وفلسفه وجود این قیام، تلاش برای تشکیل حکومت اسلامی بود و فهم این فلسفه و درک علل قیام، دور از دسترس و خارج از توان ما نیست. این حرکت، یک اقدام کاملا انتخابی و به تشخیص خود امام(ره) بود و عملا راه برای سازش با دشمن نیز برای او باز بود. سید الشهدا(ع) در هر حال خود را پیروزی می‌دانست چرا که ملاک پیروزی، انجام تکلیف، مبارزه با ظلم و تلاش برای برپایی حکومت عدل بود.

۶) به دلیل عدم شناخت معروفها و منکرها در جامعه، مثلا تا وقتی از امر به معروف و نهی از منکر سخن به میان می‌آید، بیشتر ذهن‌ها فقط به سمت این منکر می‌رود که باید نسبت به افرادی که شئون اسلامی را در اماکن عمومی رعایت نمی‌کنند واکنش تند نشان داد!!
واقعیت این است که باید افکار عمومی و جامعه دینی و اخلاقی‌مان را نسبت به تمام مظاهر معروف و منکر آشنا سازیم و حقیقت و حکمت این دو فریضه الهی را به نحوی موثر به همگان آموزش دهیم. در این بین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مهمترین کارکردش باید حول این مسئله متمرکز شود که به نسل‌های جوان و سایر مومنین و مومنات تفهیم نماید که سیمای فریضه امر به معروف و نهی از منکر چیزی جز تعهد و علاقه اشخاص به سلامتی جامعه نیست. بدیهی است که هدف والای سلامتی جامعه تحقق نمی‌یابد مگر با اقدام فایده‌مند، سنجیده، منطقی و منطبق با حقایق شریعت اسلام.
فریضه امر به معروف و نهی از منکر نه به دنبال خشونت‌ورزی است و نه خواهان تذکری است که موجب رنجش خاطر و کینه‌ورزی اشخاص نسبت به یکدیگر شود. امر به معروف و نهی از منکر نشانه عشق انسان به همنوع است. واضح است که عشق، خشونت و زد و خورد و ضرب و جرح و… دایر نمی‌تابد. بنابراین همه موظفند حقیقت شرعی و مطلوب این دو زمینه را با فرهنگسازی و جریان سازی به جامعه منتقل کنند. واقعیت آن است که امر به معروف سبب دلگرمی و تقویت افرادکم اراده می‌شود و در برابر نهی از منکر جبران کننده کمبود تقوای برخی از افراد جامعه است. امر به معروف حافظ مرزها و حقوق افراد است و نشانه غیر دینی، احساس مسئولیت و مشکلات مردم را مشکلات خویش دانستن است.
امر به معروف و نهی از منکر نوعی قرنطینه، روحی در برابر عیب‌ها و گناهان سرایت کننده است. امر به معروف و نهی از منکر نوعی انضباط اجتماعی است یعنی محدود به تمایلات اشخاص در برابر مصالح جامعه، با منکراتی چون غیبت کردن تا دروغ‌پردازی و بدرفتاری با دیگران که همگی جزو منکرات بسیار مذموم هستند گرفته تا سوءظن به دیگران و پارتی بازی و گرانفروشی و … باید مبارزه کرد. همه ما موظفیم که در مقابل چنین منکراتی با رعایت اصول، وارد عمل شویم.

۷) هرچند امر به معروف و نهی از منکر به عنوان هفتمین و هشتمین فرع از فروع دین مطرح شده است، اما وقتی به روایات مراجعه می‌کنیم، میزان وسیع روایت‌های اهل بیت پیرامون آثار آن، ما را به شگفتی وا می‌دارد گویی امر به معروف و نهی از منکر نسبت به واجبات دیگر، ویژگی‌های منحصر به فردی دارد.
حقیقت نیز همین است و این دو فریضه به دلیل نوع کارکرد و تاثیرات شگرفی که از خود بر جای می‌گذارند، از مقام ممتازی نسبت به دیگر فرایض بر خوردارند و از این رو امر مومنان علی(ع) از آن به عنوان «افضل الاسال» یاد می‌کنند. فریضه امر به معروف و نهی از منکر در واقع راهکاری برای تضمین اجرای قوانین و فرایض است لذا پیامبر اکرم که قوانین واحکام جدیدی برای بشر آورد، در کنار آن موظف به امر به معروف و نهی از منکر شد و در برابر کسانی که در پی تخلف از این قوانین یا تحریف آن بر می‌آمدند، با ابزار امر و نهی ظاهر شد.
همین‌طور معصومان تمام همت خود را صرف اجرای این دو کرده‌اند. بنا به تعبیر ائمه معصومین(ع) هدف اصلی از اجرای امر به معروف و نهی از منکر برپایی واجبات است که در سایه دعوت به اسلام با کمک برگرداندن حقوق از دست رفته و… ممکن می‌شود. انتظار می‌رود در هفته احیای امر به معروف ونهی از منکر و به برکت و حرمت ایام ماه محرم الحرام بتوانیم در ریشه‌کنی مظاهر فساد و آسیب‌های اخلاقی اقداماتی موثر به انجام رسانیم.

 نظر دهید »

برگزاری مراسم استقبال از زائر بیت الله الحرام حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا دوست محمدی در مدرسه الزهرا(س)قروه

23 مهر 1394 توسط صالحی

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا(س)قروه مراسم استقبال اززائربیت الله الحرام حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای هادی دوست محمدی ازاساتید حوزه مبارکه الزهرا(سلام الله علیها)قروه مورخ 21/7/94در مکان حوزه برگزارگردید.
کادروطلاب سطح3 مدرسه الزهرا(سلام الله علیها)باحضوردرمکان حوزه بازگشت این استاد بزرگوار،راازسفرمعنوی حج گرامی داشتند
طی نشتی که استاد با طلاب سطح3 این مدسه مبارکه داشتن به تشریح فلسفه حج ،آثار وبرکات این سفر،واعمال حج وهمچنین حوادث اتفاق افتاده درحج امسال خصوصا فاجعه تلخ منا که منجربه جان باختن تعدادکثیری از مسلمانان گردید،پرداختنایشان اظهار داشتند که جان باختن مسلمانان در حج امسال علاوه بر عدم کفایت رژیم آل سعود مربوط به بی تفاوتی متوالیان مراسم نسبت به امدادرسانی به مصدومان بود..
این استادبزرگواربیان داشتن باتمام این اتفاقات تلخ باید مراسم هرساله حج باشکوه بیشتری برگزار گردد چراکه تمام هدف طراحی شده دشمن این است که این مراسم را تضعیف کرده وسپس تعطیل کند چراکه حج ازستون های دین اسلام واز ارکان آن میباشد.

 نظر دهید »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • ...
  • 7
  • 8
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مدیریت استانی کردستان

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • فرهنگی
  • عرفه
  • دل نوشته
  • مناسبتی
  • خبر فرهنگی
  • خبر آموزشی
  • مقدمه
  • آخر زمان و مهدویت
  • قرآن
  • احادیث
  • مسائل شرعی
  • داستان
  • شعر
  • توصیه های بزرگان
  • پیامبران الهی
  • پاسخ به شبهات دینی و اعتقادی
  • دعا
  • خبر پژوهشی
  • پزشکی
  • تحقیق
  • مسابقه
  • متفرقه
  • ولایت مداری
  • حدیث

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

امام زمان

مهدویت امام زمان (عج)

سوره قرآن
ذکر روزهای هفته

آمارگیر وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس