برگزاری جلسه اخلاقی با عنوان مشخصه های قلب سلیم در مدرسه الزهرا(س)قروه با حضور حجت الاسلاموالمسلمین حاج آقا اسدی استاد حوزه ودانشگاه
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا(س)قروه دومین جلسه اخلاق ماهانه مدرسه علمیه الزهرا(س) در سال تحصیلی 95-94 با حضور استاد اخلاق و مدرس حوزه ودانشگاه حجت الاسلام جناب آقای مسلم اسدی در تاریخ 25/8/94 در جمع طلاب و کادر و اساتید برگزار گردید.
حجت الاسلام اسدی فرمودند: خدا رحمت کند کسی را که سخن حکمت آمیزی را بشنوند و باور کند. استاد بیان داشتند که قوه عقل می فهمد اما قلب باور می کند،خداوند در قرآن عقل را موجود بینار نیم داند پس عقل یا هست یا نیست،عقل هیچگاه مریض نمی شود، اما این قلب است که خداوند اشاره فرموده که مریض است و مریض می شود. در قران بیان شده که خداوند می فرماید ما جهنم را آماده کرده ایم برای کثیر از جن و انس،جن وانسی که ما به اینها قلب دادیم که باور کنند ام باور نکردند،کار قلب باور است. بین باور کردن و دانستن فرق است و باور امری قلبی است، حاج آقا اسدی افزودند: همه ما میدانیم که دروغ و غیبت بد است ولی باورمان نشده که انجام می دهیم. خداوند به ما قلب سلیم دادهکه با این قلب همه چیز را در قلبش بباورند. معاویه بهتر از هر کس دیگر می دانست که امام علی (ع) حق است ولی باورش نشده بود،اما چه چیزی باعث می شودکه انسان باور نکند گناه است.
امام صادق علیه السلام می فرمایند: انساناگر یک گناه می کند در قلبش یک نقطه سیاهی پدیدار می شود،اگر بعد گناه توبه کرد قلبش صیقل می یابد.اما اگر گناه روی گناه کرد این سیاهی زیاد می شود و قلبش را از دست داده که دیگر چیزی را درک نمی کند.
استاد اظهار داشتند: مهم است که انسان خدادار شود در وجودش حس کند در همه زوایای زندگانیش خدا را ببیند. انسانی که به مرحله باور نرسد مطالبش جنبه ضبط صوت دارد،کسی که به مرحله باور برسد تمام گفته هایش به قلب می نشیند و اهل عمل می شود، استاد تاکید داشتند باید بدانیم که باور ربطی به سواد ندارد، تنها چیزی که مانع باور است گناه است. انسن همین که گناه نکند مقدس می شود نیازی نیست ادا در بیاورد و ظاهر سازی نماید.قلب باید پاک از گناه و آلودگی باشد، قلب آلولده قلب کینه دار است والبته رفع آلودگیها زمان می برد.
حجت الاسلام اسدی افزودند: همانطور که صفت بد آرام آرام در وجود انسان می نشیند پاک کردن آن با دشواری همراه است. پیامبر اکرم(ص) از شر حسود به خدا پناه می بردند. پس باید مراقب بود و با تلاش صفات بد را از خود دور کنیم و در مواجهه با این موارد نسبت به عمنوعان خوش بین باشیم،ادم بد بین همیشه مریض است سعی کنید در برابر برادر دینی خود آیینه باشید مومن آیینه تمام نمای خداست، اما معنای ساده مومن برای مومن آیینه است اینکه آیینه عیب انسانرا فقط به خود شخص نشان می دهد نه دیگران پس ما باید عیب دوستمان را فقط به خودش بگوئیم و خودمان را کامل ندانیم. استاد تاکید داشتند آبروی مومن بالاتر از کعبه است. امام صادق علیه السلام فرمودند: اگر از مومنی خطا دیدی تا 70 نحو آن را توجیه کنید…..
استاد در پایان افزودند: پس سعی کنیم خوش بین باشیم و اگر می خواهی حسود نباشی نسبت به رفقیت بی خیال باش.
در پایان این نشست که مقارن بود با اذان ظهر نماز جماعت به امامت حجت الاسلام جناب آقای اسدی برپاگردید.