برگزاری نشست سبک زندگی اسلامی با عنوان اهمیت وجایگاه علوم دینی در مدرسه فاطمه الزهرا(س)باحضور نماینده ی معززولی فقیه در استان کرمانشاه حضرت آیه الله العظمی علما (مد ظله العالی)
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران در تاریخ 26/8/94 نشست سبک زندگی اسلامی با عنوان اهمیت وجایگاه علوم دینی با همکاری حوزه ی علمیه امام باقر (ع) و با سخنرانی نماینده ی معززولی فقیه در استان کرمانشاه حضرت آیه الله العظمی علما (مد ظله العالی)برگزار شد .
نماينده ولي فقيه استان كرمانشاه آیت الله علماء سخنان خويش را با حمد و ثناي الهي و ذكر دعا آغاز نمودند وفرمودند خداوند تبارك و تعالي مي فرمايند: اي پيغمبر كساني كه عالمند، بصيرند، به علم فطرت، علم توحيد و علم بندگي آشنا هستند با كساني كه هيچ علمي ندارند مثل هم هستند… !؟!گاهي اوقات ما اصطلاحات خوب را مي دانيم ولي اينها به تنهايي كفايت نمي كند، آنچه كه به كار روح مي دهد همان روح الهي، روح تقوا، روح بندگي و … مي باشد. هنر اين است كه چاشنه ي اين اصطلاحات ايمان، تقوا و بندگي باشد. چنانکه حضرت امام با علم نافع اين انقلاب را بنياد نهاده و آن علم و اسلامي بود كه توانست شرق و غرب را به زانو درآورد. امام تربيت شده ي همين حوزه ها بودند، تربيت شده قرآن و حديث بودند اما رمز موفقيت ايشان كه توانستند در برابر دو ابر قدرت دنيا بايستند همان همت بي نظيرشان بود كه روي تقوا، بصيرت شناسي، علم و دانش و … نهادند.
نماينده ولي فقيه در استان كرمانشاه خاطر نشان كردند كه ما بايد دين را ذوب كنيم تا با گوشت و خونمان عجين شود تا بدين وسيله همچون امام گرديم. شما دقت نماييد كه امام با آن همه مشغله، روزي روزي 3- 10 جزء قرآن را تلاوت مي كردند. و اين يعني گوشت و پوست امام با دين يكي شده است.
ايشان در ادامه اشاره به روايت پيامبر نمودند كه مي فرمايند: «علم نور است و همين علم تنها با قواعد صرف، نحو، اصول، فقه و … درست نمي شود مگر اينكه يك مسير الهي و نوراني را در نظر بگيريم.» از سويي ديگر به تفسير زمخشري اشاره نموده و فرمودند به ايشان بار الله مي گويند و اين به خاطر كار بزرگي بود كه انجام داد و آن تفسير قرآن بود و افتخار همسايگي خدا را پيدا كرد. اگر چارچوب زندگي خويش را رنگ الهي بخشيم، نطق ما نيز الهي و نوراني مي گردد. رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) فرمودند: «قيمت يك انسان به اندازه علم و آگاهي و دانش اوست.» در اينجا منظور از علم توحيد، دين شناسي، خداشناسي و … است. امام علي (عليه السلام) نيز در اين رابطه مي فرمايند: «قيمت ما بهشت است و اين در صورتي براي انسان حاصل مي شود كه انسان خداجو و خداشناس باشد و اين انسان خودش را قبول داشته باشد.
ايشان بیان داشتند كه شما فكر نکنيد كه در زمان هاي گذشته گناه وجود نداشته و امروزه هست بلكه در همه ي زمان ها گناه و فساد بوده است وليكن در هر دوراني گناه با يك مدل خاصي نمايان مي گردد. در دوران ما نيز گناهان مختلف گوشي، ماهواره و اينترنت وجود دارد. از اين رو بايستي سعي كنيم لحظه به لحظه عمرمان بهبيشتر به خدا نذيك شويم و با همين سبك و سياق زندگي كنيم. امروز رئيس جمهور فرانسه بيان كرد كه اگر بخواهيم داعش را سركوب كنيم بدون كمك كشور ايران اين امر ميسر نمي گردد. كه اين نشان از اقتدار كشورمان است كه همه در سايه اسلام و علم الهي و به بركت خون شهدا به ايران داده است.