آخرین روز از هفته پژوهش تحت عنوان هم افزایی پژوهشی
هر تحقیقی که از سوی محققین انجام می شود، طبعا” باید باعث کمال پژوهش های اندیشمندان و پژوهشگران قبل باشد، تا دم به دم بر اندوخته های دانشی و معرفتی جامعه افزوده شود. البته مفهوم کمال هم به معنای اصلاح، هم به معنای تکمیل و هم به معنای ارتقاء و توسعه می تواند باشد. بنابراین شناخت محقق از محیط های پژوهشی سبب می شود که تحقیق او در جهت هم افزائی علمی قرار بگیرد .
جنبۀ دیگر هم افزائی، توجه به پژوهش گروهی است؛ چه در این صورت از یک سو تقسیم کار علمی- تخصصی در گروه صورت می گیرد و طبعا” هریک از اعضاء گروه با فراغت و آرامش بهتر و به شیوه ای عمیق تر به تحقیق و تتبع می پردازد و از سوی دیگر با تضارب آرائی که به طور طبیعی در گروه اتفاق می افتد، قطعا” نتیجۀ دقیق تر و با رهیافت های بیشتر و عمیق تر حاصل می شود.
جنبۀ دیگر هم افزائی در تعامل و تبادل علمی بین پژوهشگر با سایر اندیشمندان و محققان و مراکز و نهادهای علمی - پژوهشی به دست می آید. انجام همفکری و اخذ و استماع نظرات و گزارش های تحقیق سایر محققان و بهره گیری از راهنمائی ها و مشورت های محققان خصوصا” پیشکسوتان و متقابلا” ارائۀ گزارش از روند تحقیق به مجامع علمی مرتبط و یا محققان علاقمند به موضوع مورد تحقیق، سبب هم افزائی و غنا بخشی به تحقیق پژوهشگر و رونق هرچه بیشتر تحقیقات علمی در مراکز و مجامع پژوهشی می شود.