برگزاری مراسم افتتاحیه سال تحصیلی 94-93 در مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س)سقز با حضور مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س)سقز مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران در این مدرسه علمیه برگزار گردید.
خدیجه عبدی مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س)شهرستان سقز با اشاره به برگزاری مراسم افتتاحیه سال تحصیلی 94-93 در این مدرسه علمیه خاطر نشان ساخت :در مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س)سقز مراسم افتتاحیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین صالحی مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان،حجت الاسلام والمسلمین فلسفی استاد بزرگوار اخلاق ومدرس حوزه،حجت الاسلام والمسلمین وحیدی رئیس محترم هیأت امناء ورئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان سقز،اعضای محترم هیأت امناء،طلاب و اساتیدبرگزار گردید.
وی افزود:در ابتدای مراسم میهمانان از دو نمایشگاه که یکی به مناسبت هفته دفاع مقدس و نمایشگاه دیگری از آثار پژوهشی طلاب این مدرسه در سالن اجتماعات برپا شده است بازدید نمودند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین فلسفی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه؛ به بیان اهداف طلبگی پرداخته و افزود: هر شخصی چه خواهر و چه برادری که وارد عرصه علوم حوزوی می شود و طلبه شدن را انتخاب نموده ابتدا باید هدفش را از این انتخاب مشخص نماید که چرا از اجتماع جدا شده و این مسیر را برگزیده برای ادامه تحصیل در صورتی که استعدادش را دارد و می تواند دکتر و مهندس موفقی هم بشود.
وی ادامه داد:طالب دین در حقیقت آمده در حوزه خودش را تربیت کند و باید به این نیت درس نخواندکه فقط و فقط شخص عالم یا فقیهی شود برای مردم بلکه باید بداند هدفش از درس خواندن، ابتدا تربیت ربوبی خود و سپس تربیت جامعه اش باشد.
ایشان همچنین خطاب به طلاب این مدرسه افزود:طلبه ای که با این اوضاع اجتماع امروز از جامعه جدا شده و در بین برادران و خواهران اهل سنت این شهر و با تبلیغات سوئی که ماهواره و رسانه های غربی برای ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی راه انداخته اند با چنین اوصافی به تحصیل علوم حوزوی روی آورده است پس بدانیم که همگی در قبال این عناصر ضد دین و فرقه های بیگانه با اسلام که تصمیم بر خدشه وارد کردن به چهره اسلام را دارند مسئولیت سنگینی به دوش داریم. پس یک طلبه باید با درس و اخلاق و منش طلبگی خود تحولی مثبت و موثری در جامعه ایجاد کند.
حجت الاسلام والمسلمین فلسفی خاطر نشان ساخت:پیامبر اکرم(ص) فرموده اند: دانشمندان دین جانشینان انبیاء الهی هستند و وظیفه جمیع انبیاء از آدم تا خاتم و اولین جانشین پیامبر(ص) حضرت علی(ع) تا خاتم جانشینان که حضرت مهدی(عج) می باشد هدف همگیشان تربیت انسانها بوده است.
وی افزود: طالب علم کسی است که بفهمد علم معبر است نه پناهگاه. پشت علم سنگر نگیرد و مخفی شود بلکه علم باید نور الهی شود و مایه هدایت و تربیت او. پس باید اول خود را تربیت کند بعد به تربیت اجتماعش بپردازد.