نشست مدیر،معاون واساتید پژوهشی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران با معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران با حضور امام جمعه این شهرستان:
به گزارش معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران مدیر،معاون واساتید پژوهشی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران نشستی با محمود خالقی معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران با حضور حجت الاسلام علیمحمدی امام جمعه این شهرستان در این مدرسه برگزار نمودند.
در این نشست سیران کهریزی پور مدیرمدرسه علمیه فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) گزارش از وضعیت پژوهش در این مدرسه ارائه دادند واشاره نمودند: مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سال 1376 تاسیس شده است در ابتدای تاسیس ورودی ها مقطع دیپلم بودند تعداد آنها 40 نفر بود در تاریخ 83-84 تغییر مقطع دادند و ورودی های ما سیکل هستند در دوره اول 4 نفر تحقیقات پایانی و در دوره دوم 5 نفر و در دوره سوم یکی از طلاب بنابه پیشنهاد مدیر مدرسه با توجه به این که سطح 3 قبول شدند تحقیقات پایانی ارائه دادند و در حال حاضر 6 نفر از طلاب مشغول ارائه پایان نامه می باشند.
وی در ادامه افزود: برای هفته کتاب و کتاب خوانی نمایشگاه کتابی در سالن اجتماعات مدرسه در نظر گرفته شد که بر گرفته از کتاب های مذهبی،اخلاقی، اجتماعی و هنری، نکات خانه داری و … بود.
مدیر مدرسه علمیه کامیاران افزود: در کنار این نمایشگاه ، طلاب موفق شدند به مناسبت هفته بسیج غرفه هایی در زمینه ی فرهنگی و بسیج ودستاوردهای خود دراین زمینه با کمترین امکاناتی که در اختیار داشتند به نمایش بگذارند.
آقای خالقی معاون پوهش حوزه های علمیه خواهران در جمع اساتید با اشاره به برخی از آیین نامه های پژوهشی وبازنگری درخصوص واحدهای درسی طلاب تصریح کرد: با توجه به برنامه های گسترده آموزشی طلاب ،سعی ما بر این است که با در نظر گرفتن یک حداقل وحداکثر ،کف وحداقل را برای طلاب در زمینه پژوهشی الزام کنیم تا طلاب ما با حداقل های پژوهشی آشنا باشند ومابقی را برای طلابی که انگیزه وفرصت دارند فراهم نماییم وبدون الزام زمینه را فراهم نماییم ومشوق آنها باشیم ودر این زمینه ایجاد انگیزه نماییم.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران افزود:باید زمینه طوری فراهم شود که طلبه خود به خود با پژوهش آشنا شود وهدف این است که وقتی طلبه فارغ التحصیل شود یک پژوهشگر تمام عیار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین علیمحمدی امام جمعه محترم کامیاران که در این نشست حضور داشت با اشاره به حضور معاون پژوهش حوزه های خواهران در سطح ارتقاءکیفی حوزه های علمیه استان خاطر نشان کرد:با توجه به این که طلاب مدرسه کامیاران مقطع سیکل هستند بیشتر از طلاب مقطع دیپلم تأثیر پذیرند ودر زمینه تربیتی وتبلیغی وتحقیقی بیشتر میتوان بر روی آنها تأثیر گذاشت
وی در ادامه افزود:چه خوب است در حوزه های علمیه به جایی برسیم که ورودی های اکثر حوزه های علمیه مقطع سیکل باشند وبه نتیجه اصلی حوزه که تربیت انسان کامل است برسیم.
امام جمعه کامیاران با اشاره به موضوع مسابقه رشد3افزود:ما با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری نیاز ضروری داریم که سبک زندگی اسلامی را ترویج دهیم وطلاب خود را طوری تربیت کنیم که بر روی افراد جامعه تأثیر گذار باشند.