نشست صمیمانه طلاب،اساتید،کادر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)سقز وخانواده های ایشان با مدیر مکرم حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور:
به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان در سفر حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی مدیر مکرم حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور هیأت همراه به استان کردستان،مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) شهرستان سقز پذیرای حضور سبزحجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جمشیدی مدیرمحترم حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور وهیأت همراه ایشان در جمع صمیمی طلاب،اساتید ،کادر مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) و خانواده هایشان بود.
مهمانان در بدو ورود به حوزه علمیه حضرت فاطمه(س)سقز همزمان از سه نمایشگاهی که با سه موضوع مرتبط به هم؛ پیروزی انقلاب اسلامی،دفاع مقدس و جنگ نرم در سالن مدرسه برپا شده بود بازدید نمودند.
مراسم در مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س)سقز با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و قرائت حدیث شریف کساء آغاز گردید.
بعد از قرائت حدیث کساء حجت الاسلام و المسلمین وحیدی رییس تبلیغات اسلامی سقز و رییس هیأت امنای این مدرسه مبارکه ضمن عرض خیر مقدم خدمت میهمانان ، گزارشی اجمالی از عملکرد حوزه علمیه حضرت فاطمه(س) در طی سال های متمادی به اطلاع حاضرین رسانید.
پس از صحبت های ایشان جناب آقای ورمقانی فرماندار محترم شهرستان سقز و عضو هیأت امنای مدرسه در ایراد سخنانی بیان داشتند: شهر سقز از بزرگترین شهر های استان کردستان می باشد و به فرمایش بزرگان انقلاب خدمت در کردستان اجر مضاعف دارد و این مایه افتخار کسانی است که در کردستان و در شهرستان سقز خدمت می کنند.امید است که خداوند توفیق دهد به همه کسانی که در سقز خدمتگزاری می کنند، نماینده شایسته ای برای نظام جمهوری اسلامی -نظام مقدسی که شهیدان بسیاری تقدیم این مرز و بوم کرده است- باشند.
سپس حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد : دهه فجر برای همه مبارک است همه مردم ایران به دهه فجر تعلق دارند اما برای طلبه ها یک تعلق ویژه دارد. نظام مقدس جمهوری اسلامی به فرموده مقام معظم رهبری، مولود حوزه های علمیه است. روحانیت شیعه و حوزه های علمیه به کمک مردم؛ یکی از آرزوهای بلندی که داشتند پیدا کردن تمکنی بود برای اجرای احکام الهی. 1400 سال از بعثت نبی مکرم اسلام تا امروز خیلی ها تلاش کردند چه در زمان حضور معصومین(علیهم اسلام) چه در عصر غیبت که این تمکن به وسعته فاسد شود.
وی افزود:اگر چه در گوشه هایی این تمکن پیدا شد اما نه دوام داشت و نه وسعت و نه عمق. و به سرعت هم از بین رفت. خیلی کار مشکلی بود اما خدا به برکت خون شهدا و رهبری امام و حضور مردم این فرصت را به ما و شما عنایت کرد. همه انبیا آمده اند برای اقامه توحید. حوزه های علمیه نیز به حق و نص معصومین(علیهم السلام) وارثان انبیا هستند. العلماء ورثه الانبیاء. پا جای پیغمبران می گذارند.
وی در ادامه با مقایسه از باب حوزه و دانشگاه ابراز داشتند: دانشگاه با همه فضیلت هایش که در نزد ما محترم و شریف و واجب است؛ رسالت های خود را دارد اما ارتباط مردم با مصدر وحی، ارتباط با کتاب و سنت رسول الله(ص)، ارتباط با آن سرچشمه های زلال جز از این مسیر میسور نخواهد بود.و در توقیع شریف حضرت مهدی(عج) که فرمودند:«من حوادث الواقعه فرجع فیها إلی رواة احادیثنا…… در حوادث واقعه به روات احادیث ما مراجعه کنید.آنها حجت من هستند بر شما و من حجت خدا هستم بر ایشان از آن علما» و این نظام تمکنی بود که خدا به حوزه های علمیه داد. لذا نظام مقدس جمهوری اسلامی هم هدف است با روحانیت شیعه و روحانیت حوزه های علمیه و همة روحانیت اسلام ناب. و هدف چیزی نیست جز احیای ارزش ها. اعتلای کلمه توحید خواست همه مسلمانان در سراسر دنیاست همان که همه انبیاء عظام از آدم تا خاتم برای تحقق این شعار آمده اند.
مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران در ادامه فرمایشات خود افزود: همانطور که همه انبیای الهی مشکلات و سختی های زیادی را در امر تبلیغ رسالت خود و امتهایشان متحمل شدند و چه دردها و امتحان های سختی را که تحمل کردند و تمام شیطان های جنی و انسی افرادشان را جمع کردند تا به مبارزه با پیامبران بپردازند؛ جمهوری اسلامی نیز که پا جای حرکت انبیای الهی می گذارد حمل بر استثنا نیست از این امر. اما از اول پیروزی انقلاب تا امروز یکسره دشمنان اسلام استکبار جهانی که شیطان اکبر است، چه نقشه هایی کشیدند. همین استان کردستان که خود زخم خورده دشمنان مردم است. ضد انقلاب چه مشکلاتی را برای مردم استان و جمهوری اسلامی به وجود آوردند. از جنگ گرفته تا تحریم های اقتصادی، تهاجم فرهنگی و سیاسی دشمن، همگی طراحی های دشمن علیه این نظام است؛ اما یک نکته وجود دارد و آن نکته سند روشن پیروزی جمهوری اسلامی است.چون مسیری که برای حرکت جمهوری اسلامی به فرموده امام و مقام معظم رهبری انتخاب کرده ایم به نص قانون اساسی، تحقق ارزش های اسلامی، تأمین کرامت و شرافت انسانها و تعالی ارزش هاست. امروزه چهره کشور دگرگون است علیرغم تمامی مشکلات فردی و اجتماعی و کشوری که با آن مواجه هستیم. اما اگر هدف این است و ما در آن مسیری حرکت می کنیم که امت های شایسته انبیاء سلف و امت محمدی(ص) در آن مسیر حرکت می کنند یک مقصد روشن و یک نوید و آینده روشن در انتظار ماست.
مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران با اشاره به نقشه شوم استکبار جهانی که امروزه فشار خود را مضاعف کرده اند و همزمان پازل های یک توطئه بزرگ را طراحی کرده اند و قطعات این پازل را در کنار هم قطعه قطعه چیده اند، عنوان داشت: از یک طرف افکار باطل و منحرفی را تأمین می کند بر علیه همه مذاهب اسلامی که باعث شده یک گروه و یک فرقه خود را قیم همه مذاهب اسلامی بداند و به خود اجازه دهد که به همه مذاهب اسلامی جسارت کند و آنها را مورد تحقیر قرار دهد. و از جمله این فرقه ها سلفی های نوین و وهابیها افرادی هستند به عنوان اینکه می خواهند اسلام راستین را از منظر خودشان پیاده کنند، توسط دولتمردان غربی تربیت و مسلح شده اند. این اندیشه اسلحه به دست گرفت و شد نماد یک چهره خونریز و سفاک از اسلام. این پروژه اسلام هراسی که این روزها رقم خورد مقدمه ای بود که دنیا را آماده کنند که بگویند اسلام و مسلمانان و مذاهب اسلامی یعنی یک چهره خشن، خونریز و بی منطق که در خونریزی رحم به هیچ دین و مسلکی نمی کند. چنان که شاهد کشتار و جنایات این عده در کشورهای سوریه و عراق هستیم و این حرکت زشت را به وسیله ابزار رسانه ای به سراسر جهان انتقال می دهند و در رسیدن به مقاصد پلیدشان از هیچ تلاشی فروگذار نیستند تا جایی که به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) با کشیدن کاریکاتور موهن در نشریه های خارجی توهین می کنند. و این پروژه نه تنها نتیجه ندادکه برعکس هم نتیجه داد تا جایی که طبق آخرین اطلاعات نشان داده آمار خرید و فروش قرآن در کشورهای اروپایی افزایش یافته تا جایی که در بعضی نقاط نایاب شده است چرا که این چهره(اسلام) چهره ای نیست که به آن غبار بنشیند. و همه ما به عنوان حوزه های علمیه رسالتمان نسبت به دستاوردهای اسلام و انقلاب مضاعف است. اگر هر مسلمان غیرتمندی در هر جای دنیا نسبت به این عمل ننگین به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) اظهار انزجار و تنفر می نماید، حوزه های علمیه نسبت به این کار احساس مسئولیت دارد.
وی همچنین خواهران طلبه را مخاطب قرار داده و بیان داشتند: امروز خدا به برکت جمهوری اسلامی فرصت گرانی را در اختیار ما قرار داده؛ حوزه های علمیه خواهران تا قبل از پیروزی انقلاب به اندازه عدد انگشتان یک یا دو دست هم در سراسر کشور نمی رسید. امروز ما 457 واحد آموزشی در سراسر کشور، قریب به 70 هزار شاغل به تحصیل و قریب به 90 هزار فارغ التحصیل داریم. که از این تعداد هزار نفر طلبه خواهر شاغل به تحصیل و فارغ التحصیل در استان کردستان داریم.
ایشان ضمن توصیه ای به طلاب سخنان خود را چنین ادامه دادند: برای هر مسئول و طلبه ای لازم است که در زندگی شخصی و اجتماعی خود، ابتدا به خدا تکیه کنیم و بعد از تکیه به خدا، ظرفیت های خود را بشناسیم و از فرصت های در اختیار حداکثر استفاده را داشته باشیم و تحقق این امر نیاز به تدبیر و تلاش و زحمت دارد. این مسیر احتیاج به توجه ویژه دارد چون این کار در عین سختی ای که دارد برای ما طلبه ها یک شیرینی تام و تمامی دارد و آن اینکه کار مایک صاحبی دارد و چون هدف جمهوری اسلامی با هدف حوزه های علمیه یکی است صاحب کار همه ما امام زمان(عج) هستند. چون اگر هدف ما تعالی پیدا کند ما نیز هم هدف قرار خواهیم گرفت با کسی که اساس و فلسفه زندگیش رسالت مهدی فاطمه(ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) تحقق آرزوی همه انبیا و اوصیای الهی است و آن تشکیل حکومتی است که به نحو تام و تمام ارزش های الهی را مجسم و محقق می کند. ما نیز ریزه خوار این سفره هستیم و انقلاب ما مقدمه ای است برای تحقق آن حکومت.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جمشیدی در پایان فرمایشات خود بار دیگر ابراز خشنودی نمودند از اینکه در جمع طلاب سقز و خانواده هایشان حضور پیدا کردند.همچنین از مسئولین شهر سقز به ویژه فرماندار این شهر تشکر و قدردانی نمودند از اینکه همواره مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) را حمایت و یاری نموده اند و نگذاشته اند این خانه امام زمان(عج) در این شهر قریب و تنها بماند.