نشست صمیمانه طلاب،اساتید وکادر مدرسه علمیه ریحانه النبی(س)سنندج با مدیر مکرم حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور با حضور نماینده معزز ولی فقیه دراستان:
به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان در سفر مدیر مکرم حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور به استان کردستان ،حوزه علمیه ریحانه النبی(س)سنندج میزبان ایشان وهیأت همراهشان جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج اقا مولایی مدیر محترم روابط عمومی وامور بین الملل،جناب اقای خلج معاونت محترم اداری مالی ودیگر اعضای هیأت همراه ،حضرت ایت الله حسینی شاهرودی نماینده معزز ولی فقیه در استان کردستان وحجت الاسلام والمسلمین صالحی مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان کردستان ومعاونین ایشان وچند تن از مسئولین ادارت ونهادهای شهرستان سنندج بود.
در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین صالحی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه فجر وپیروزی غرور آفرین وشکوهمند انقلاب اسلامی ایران به عرض خیر مقدم خدمت حضار محترم پرداخت و گزارش مختصری از وضعیت حوزه علمیه ریحانه النبی(س)سنندج ارائه نمود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان با اشاره به تاسیس مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج در سال 90 اظهار کرد: این واحد حوزوی اکنون 103 طلبه دارد و در همه زمینههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تبلیغی بیش از انتظارات ظاهر شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای حوزه علمیه خواهران استان کردستان افزود: انتشار 48 شماره نشریه فرهنگی، تربیت 5 داور قرآنی و تشکیل 79 گروه تبلیغی از میان طلاب خواهر استان کردستان از جمله اقدامات صورتگرفته در این استان است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان با اشاره به احداث 5هزار مترمربع بنای حوزوی در این استان تصریح کرد: همین میزان بنا در شرف احداث قرار دارد.
وی با اشاره به وجود 6 واحد حوزوی در مقطع سطح دو و دو واحد حوزوی فعال در مقطع تحصیلی سطح سه گفت: در حال پیگیری راهاندازی سه واحد حوزوی جدید نیز هستیم.
سپس در ادامه حضرت آیت الله حسینی شاهرودی نماینده معزز ولی فقیه در استان با تبریک فرارسیدن دهه فجرانقلاب اسلامی افزود:36سال پرافتخارگذشت وهرچه می گذردعظمت آن بهتر مشخص ومعجزه انقلاب نمایان تر می شود که حتی مشاور عالی امنیت آمریکا گفته آمریکا دیگرابرقدرت نیست وبعد اشاره به انقلاب اسلامی کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان افزود:امام خمینی(ره)فرموده انقلاب اسلامی زمینه سازظهور حضرت ولی است. با توجه به این حوزه علمیه خواهران وبرادران دراین زمینه سازی نقش بسزایی خواهند داشت.
آیت الله شاهرودی یاد آور شدند: الان چشم جهان به بررهبرماست وحرف آقا سندیت دارد وروی حرف آقا حساب می کنندولی به حرف اوباما اعتماد ندارند
ایشان با اشاره به اهانت به ساحت مقدس پیامبراکرم (ص) بیان کردند:این امر باعث شدکه شیعه وسنی به همدیگرنزدیک شوندواتحاد داشته باشند به خصوص مذهب شافعی که بسیار نزدیک به تشیع می باشد.
وی با اشاره به وحشت غرب از اسلام افزود: بعد از نامه رهبر معظم انقلاب و مدیریت هوشمندانه ایشان همه نگاهها به اسلام دوخته شده است و هم مردم و هم مسئولان توجه دارند که باید سخن رهبر معظم انقلاب را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی با اشاره به رشد حوزههای علمیه در استان کردستان در سالهای اخیر افزود: پس از اهانتهای دشمنان به ساحت پیامبر گرامی اسلام فاصله مذاهب اسلامی بسیار کم شده است و اهانت به پیامبر اکرم(ص) موجب نزدیکی بیشتر مسلمانان شد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به عشق و علاقه اهل سنت به ائمه اطهار(ع) اظهار کرد: از مسئولیتهای ما در استان کردستان این است که شیعه را درست معرفی کنیم و نشان دهیم که شیعه اهل دشنام نیست و از منطق والا و بالایی برخوردار است. در این زمینه حوزههای علمیه پیشگام هستند.
وی با تشکر از مسئولان حوزههای علمیه خواهران در توسعه کمی و کیفی این نهاد در استان کردستان اظهار کرد: وجود حوزههای علمیه خواهران در هر نقطهای سلامت آن نقطه را به دنبال دارد و این همان چیزی است که هم شیعیان و هم اهل سنت به دنبال آن هستند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا جمشیدی مدیر مکرم حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور تصریح کرد:استان کردستان ویژگی بارز دارند،نماد خوبی برای نشان دادن هم زیستی مذاهب اسلامی در تعامل وهمگرایانه است،برای دنیای اسلام ودنیا الگوست،به حمدالله این بلوغ هم در اهل سنت وهم در اهل تشیع وجود داردکه بتوانند با هم تعامل مشترک داشته باشندو ارکان بسیار مشترکی وجود دارد که قابل سرمایه گذاری در این بخش است.
وی ادامه داد:حوزه علمیه خواهران امتیازات ویژه ای دارد، اساساماهیت آیه نفر نیز به این امر اشاره دارد ؛ در این آیه هم سوال است هم مواخذه وهم تذکرومی فرماید :چرا از هر گروهی طایفه ای نفر نمی کنند تا علم بیاموزند،امیرالمومنین علی (ع) می فرمایند:وقتی خدا برای بنده بهترین را بخواهد فهم دین به او می دهد.
مدیر حوزه های علمیه کشور تصویر کلی خانواده حوزه علمیه بیان کردند:90هزار فارغ التحصیل داریم ؛حوزه علمیه خواهران جزءبهترین ها در عرصه وبلاک نویسی می باشد.،در عرصه پژوهش وجشنواره ها هم حضور خواهران بیشتر بوده است.
حاج آقا جمشیدی بر این امر یاد آور شدند :درحوزه های یاد گرفتیم با کمترین امکانات پرتوان ترین کارهارا انجام دهیم ،نه در حوزه خواهران ونه برادران منتظر نمی مانند که امکانات را درست کنیم بلکه خود وارد عمل می شود.
ایشان با اشاره به اهانت ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)فرمودند:آنچه در این سالها تلاش کردند نتوانستند ذره ای غبار به ساحت قدسی این انسان والا بنشانند واین چهره فروزانتر شده به حدی که امروزه خرید قرآن به شدت افزایش یافته است می خواهند بداننداین پیامبر وپیروانشان چه کسانی هستند ،نامه رهبری به جوانان اروپا گوشه از این پردهای که غرب با تلاش زیاد خواسته برتعالیم بلند ونورانی اسلام ومسیر رسیدن بیندازد بردارد،واشتیاق جوانان نسبت به اسلام بیشتر شده است.
ایشان بر این امر تاکید کردند:اگر اینترنت یک تهدیدی برای ماست ما می توانیم از آن در استفاده وبا آن اسلام را به سراسر جهان برسانیم.
مدیر مکرم حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه این بلوغ در حوزههای علمیه اهل سنت و شیعیان وجود دارد که بتوانند وارد تعامل مشترک شوند، افزود: عناصر و ارکان مشترک بسیار زیادی وجود دارد که قابل توجه و قابل سرمایهگذاری است.
وی از پیامبر اسلام(ص) به عنوان سند روشن عدالت، تقوا و مکارم اخلاق برای همه بشریت یاد کرد و گفت: ایشان به عنوان فخر مسلمانان عامل مشترک اساسی میان فرق اسلامی هستند و سیره ایشان از سرمایههای مشترک میان مسلمانان است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به تلاشهای دشمن برای غبارآلود کردن چهره پیامبر اکرم(ص) افزود: پس از این اقدامات چهره ایشان پرفروغتر، درخشانتر و روشنتر شد.
وی نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان اروپایی و آمریکایی را لمحهای از حقایق اسلام ناب محمدی دانست و اظهار کرد: این نامه فطرتهای آنان را در مسیر علاقه و توجه به سمت منابع اسلام حقیقی گسیل کرده است.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به فعالیتهای حوزههای علمیه خواهران در فضای مجازی گفت: اگر اینترنت و ماهواره ابزار تهدید است میتواند به فرصت نیز تبدیل شود و ما باید این فرصت را غنیمت شماریم. اینترنت در سفر و غیرسفر و هر زمانی میتواند محلی باشد که به کمک آن اسلام را به تمام دنیا معرفی کنیم.
وی با اشاره به فعالیت حدود 4هزار طلبه خواهر در زمینه وبلاگنویسی اظهار کرد: در حوزههای علمیه آموختهایم که با کمترین امکانات بیشترین کارها را انجام دهیم البته این مسئله وظیفه مدیران حوزه را کم نمیکند، اما به واسطه آن برادر یا خواهر طلبه در انتظار فراهم کردن امکانات باقی نمیماند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به درخشش بانوان طلبه در جشنوارههای پژوهشی همعرض با برادران طلبه، خاطرنشان کرد: حوزههای علمیه خواهران در زمینه برگزاری کرسیهای آزاداندیشی نیز عملکرد چشمگیری داشتهاند که این میتواند نویدبخش آغاز جنبش نرمافزاری در این نهاد باشد.