نشست سیاسی طلاب مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران با سرکار خانم پیری مهردرخصوص انتخاب اصلح
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران نشستی در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران در خصوص انتخابات با استاد بزرگوار این مدرسه سرکار خانم پیری مهر برگزار گزدید.
دراین نشست سرکار خانم پیری مهر به روشنگری انتخاب اصلح در جمع طلاب پرداختند.خاطر نشان کردند:با فعالیت های انتخاباتی و معرفی كاندیدهای تعیین صلاحیت شده دوره یازدهم ریاست جمهوری این سوال به ذهن می رسد كه یك رئیس جمهور اصلاح لزوم چه شاخصه های ممتازی می بایست داشته باشد،با رجوع به منابع غنی اسلامی به راحتی می توان به این سوال بسیار مهم جواب داد.
شاخصه اول: رعایت تقوای و پایبندی به فرامین و دستورات الهی
یكی از مهم ترین ویژگی های كه نامه 53 نهج البلاغه به آن اشاره دارد رعایت تقوای الهی می باشد،هر مسئول و كار دار اداری می بایست رعایت تقوای الهی وپایبندی فرامین الهی رادر سرلوحه كار و انجام وظائف خود قرار دهد،چرا اگر یك خدمتگذار از تقوای كافی برخوردار نباشد یقیناًهوای نفس او را به سوی ظلم می كشاند.
«أَمَرَهُ بِتَقْوَى اللَّهِ وَ إِیْثَارِ طَاعَتِهِ وَ اتِّبَاعِ مَا أَمَرَ بِهِ [نهج البلاغه /نامه53 ] او را به ترس از خدا فرمان مىدهد، و اینكه اطاعت خدا را بر دیگر كارها مقدّم دارد»
شاخصه دوم: شجاعت و اقتدار در برابر دشمن
دومین معیار و ویژگی مهم یك رئیس جمهور شجاعت و صلابت می باشد، بر كسی پوشیده نیست كه حكومت اسلامی ایران از دشمنان قسم خورده فراوانی بر خوردار می باشد، یقیناً رئیس جمهوری مورد تایید و حمایت عموم مردم قرار می گیرد كه از شجاعت كافی برای مقابله و ایستادگی در برابر دشمان قسم خورده مردم برخوردار باشد نه این كه با یك اشاره دشمن، هستی ملت را تقدیم دشمن كند .
«وَ جِهَادَ عَدُوِّهَا وَ اسْتِصْلَاحَ أَهْلِهَا وَ عِمَارَةَ بِلَادِه[نهج البلاغه /نامه53 ] و با دشمنش جهاد نماید، و به اصلاح اهلش برخیزد، و شهرهایش را آباد سازد.»
شاخصه سوم:مردم داری حمایت از عموم مردم
سومین معیار و شاخصه یك رئیس جمهور اصلح مردم داری و مردمی بودن می باشد انتظاری كه عموم مردم و بلاخص خواص جامعه از رئیس جمهورمنتخب خود دارند، این است كه یك رئیس جمهور می بایست بنا به مسولیت خطیری كه به او سپرده شده است تمام همت خود را در جهت بر طرف كردن نیازهای و مشكلات ریز و درشت عموم مردم قرار دهد . و همچنین مهربانى با مردم را پوشش دل خویش قرار دهد، و با همه دوست و مهربان باشد.نه این كه خواص را بر عوام و ثروت مندان را بر فقرا ترجیح دهد