معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران: آسیبهای اجتماعی زنان در سبک زندگی اسلامی مورد بررسی قرار گیرد
به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان در همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود استان که در مجتمع فرهنگی آموزشی حضرت نرجس خاتون(س)قم برگزار گردیدجناب اقای عبداللهی معاون محترم اداری مالی حوزههای علمیه خواهران حضور یافتند.
آقای عبدالهی در ابتدای سخنان خود اشاره ای به جایگاه معنوی قم نموده و به نقل از آیت االه مکارم شیرازی گفتند که بهشت هشت در دارد سه در آن در قم هست که عبارت است از باب المعصومه که باب کرامت است ، باب الجمکران که باب ولایت است و باب الفیضیه که باب معرفت است وبه همین دلیل قم آشیانه آل الله است چون وقتی که پیامبر به معراج رفتند یک لکه ی نور دیدند و از جبرئیل پرسیدند که اینجا کجاست ؟ جبرئیل در جواب فرمودند اینجا قم است و عظمت و بزرگی جمکران و فیضیه همه به برکت بارگاه حضرت معصومه (س) است.
معاون محترم اداری مالی حوزههای علمیه خواهران در جمع طلاب خواهر نوورود این استان با اشاره به اینکه در جامعه کنونی آسیبهای بسیاری زنان را تهدید میکند، گفت: جا دارد از سوی مدارس علمیه خواهران آسیبهای اجتماعی زنان در تراز سبک زندگی اسلامی مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به مطالبی درباره عظمت و مقام زن در جامعه اسلامی، افزود: زنان نیمی از جامعه را تشکیل میدهند و مردان نیز از دامن همین زنان به معراج میروند.
وی اظهار کرد: زن در جامعه اسلامی نماد عظمت، مهربانی، رحمت و عطوفت است و به عنوان قلب و کانون گرمابخش یک خانواده محسوب میشود.
معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران در ادامه با اشاره به اینکه طلبه خوب حافظ دین است، خاطرنشان کرد: طلبه باید در گام نخست دین را به خوبی آموزش ببیند و در گام دوم در راستای تبلیغ و ترویج دین گام بردارد.
عبداللهی به سخنی از امام رضا(ع) که فرمودند «اگر دین ما را خوب ترویج کنند، هیچ فردی بیدین نمیماند» اشاره کرد و افزود: تبلیغ و ترویج دین کاری بسیار ارزشمند است ولی دارای مشکلاتی نیز هست و آن توجه به این مطلب است که در تبلیغ دین خود نمونه کامل اخلاق و رفتار اجتماعی باشیم.
وی با بیان اینکه کار طلبه تبلیغ و ترویج دین است، ادامه داد: در ترویج دین طلبه ضامن اجراست یعنی باید بتواند مشکل اخلاقی، رفتاری، کلامی و شرعی افراد را برطرف کند و تنها ارائه مطلب کافی نیست بلکه باید عمل نیز در کار باشد.
معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران عمل به دین را یکی از تأثیرگذارترین تبلیغها دانست و گفت: اگر طلبه آموزش دین ببیند، تبلیغ و ترویج دین داشته باشد ولی اهل عمل نباشد، زحمات او بیفایده است و تأثیری نخواهد گذاشت.
معاون اداری مالی حوزه های علمیه خواهران در ادامه به نقل از شهید مطهری تصریح کرد: که در علم اخلاق طلبه یا هر سخنرانی می تواند موضوعی را شروع کند و آن را به پایان برساند اما در علوم دیگری همچون عرفان چنین نیست ،نظام طلبگی هم یک نظام عرفانی است به همین دلیل باید اول آموزش دینی ببیند چون اگر این چنین نباشد علم اوزیاد نمی شود اما باید فرقه ای مثل ماتریالیستها و دیگر مذاهب ضاله درست نکند ودوم اینکه طلبه باید وقتی این علم را یاد می گیرد آن را درون سازی کند.وی در پایان اشاره ای به آمار طلاق و مشکلات فرهنگی کشور کرد و افزود:همه ی اینها نقشه ی دشمنان ماست پس ما باید تمام سعی خود را بکنیم که در این مشکلات پیروز شویم.