مصاحبه بامدیرمدرسه علمیه ریحانة النبی(س) سنندج در خصوص انتخابات24خرداد
به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه ریحانه النبی(س)سنندج مصاحبه ای با مدیر محترم این مدرسه علمیه سرکار خانم احمدزاده در خصوص انتخابات واهمیت حضور درآن انجام شده است که متن آن بدین شرح می باشد:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
خانم احمدزاده: سلام علیکم.لطفاً درباره انتخابات 24خردادماه 92و فعالیت خواهران درحوزه مقدمتاً مباحثی رابیان نمایید.
باعرض سلام خدمت شما
خداوند متعال از امت اسلامی خواسته که درعرصه اجتماعی مشارکت فعال داشته باشندوتعاون برخیرونیکی بنمایند.بنده به عنوان مدیرحوزه ریحانة النبی (س) سنندج ،درنشستهایی که باطلاب داشتم به آنها جهت تبلیغ درحضورحداکثری طلاب تأکیدنمودم واینکه دیگران راهم به صحنه جهت رأی دادن تشویق نمایند.
مقام معظم رهبری (مدظله العالی )می فرمایند:
مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛چون امرکوچکی نیست ،مسأله ی انتخابات ،مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده ی امکانات کشور به یک نفرویک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادی ،مسائل فرهنگی،روابط خارجی ومسائل گوناگون دیگر تاحدود زیادی به این قضیه وابسته است.ملت بایدتمام تلاش خودرابه کارگیرد تااصلح،انتخاب شود.
بایدعرض کنم،همه ما مردم ایران بایددرانتخابات شرکت کرده ومخصوصاً ماطلاب وظیفه ومسئولیت خطیری برعهده داریم.
یکی ازسطوح وعرصه های مهم مشارکت سیاسی ،شرکت مردم یک جامعه درانتخابات است.انتخابات ،آینه حضورومشارکت ملت درتعیین سرنوشت خوداست.مردم ،موتور اصلی حرکت جامعه وتضمین کننده سعادت ورشد وتعالی جامعه هستندوبدون حضورآنان،اهداف متعالی اسلام وجامعه اسلامی هرگز تحقق نخواهدیافت.
بایدبدانیم که شرکت درانتخابات عام ترین وسهل ترین وکم هزینه ترین نوع مشارکت سیاسی است ویکی ازمعیارهای تعیین کننده میزان مشارکت سیاسی وهمراهی مردم بانظام است.
بنابه فرمایش حضرت امام خمینی(ره)همه ما مسئول سرنوشت کشور واسلام هستیم.چه درنسل حاضروچه درنسلهای آینده،مردم بایددرانتخابات شرکت کنند. وبدانیم که سرنوشت کشورباانتخابات رقم می خورد.
سؤال: به نظر شما چه کارهایی انجام بدهیم تامشارکت حداکثری صورت گیرد؟
کارهایی که بایدانجام بدهیم این است که آگاهی بخشی واعتمادسازیکنیم .اهمیت جایگاه ریاست جمهوری رابرای همه توضیح بدیم واعتماد دربین مردم جهت کسب رضایت آنهاحاصل شود.
همچنین رسانه وصداوسیما دراین زمینه فعالیت بسیاری داشته اندکه مامی تونیم باپیگیری برنامه آنهاکاندیدای اصلح راانتخاب کنیم.
معیارهای کاندیدای اصلح ازنظرمقام معظم رهبری عبارتند از:
تدین/کارآمدی/ دلسوزی/ شجاعت/فهمیدن دردهای مردم/ صلاحیت اخلاقی/ مدیریت سالم/ دشمن شناسی ومطیع اسلام/ عدالت درکار وعدم تبعیض قائل شدن / نشاط کاری/ پیروی از ولایت فقیه .
همچنین مقام معظم رهبری (مدظله العالی)،به کرات به ماگوشزدمی کنند که کاندیدای اصلح راانتخاب کنیم ودرانتخابات شرکت کنیمرئیس جمهور باید فردی باشد که در درجه اول ، ایمان و اعتقاد به خدا، مردم و قانون اساسی داشته باشد و دردرجه دوم دارای روحیه ای مقاوم باشد. زیرا ملت ایران به دنبال تحقق اهداف و کارهای بزرگی است و اهل تسلیم شدن نیز نیست وکسی نمی تواند با او با زبان زور حرف بزند ، بنابراین فردی هم که در رأس قوه ی مجریه قرار می گیرد. باید در مقابل فشاردشمنان ، نترس و شجاع و مقاوم باشد و اهل از میدان خارج شدن نباشد ، این یکی از شرط های لازم است . او باید فردی با تدبیر و با حکمت باشد . همانگونه که در سیاست خارجی نیازمند عزت ، حکمت و مصلحت هستیم در مسائل داخلی و اقتصادی نیز به نگاه همه جانبه ، بلند مدت و هندسه صحیح نیاز داریم.
حضرت آیت الله خامنه ای ، تهذیب اخلاقی و درگیرنشدن با حواشی رااز دیگر ویژگی های مورد نیاز رئیس جمهور برشمرده اند .یکی از توصیه ها و تأکید های همیشگی ایشان به رؤسای جمهور این بوده است که برای مردم هزینه و مشکل درست نکنند و از دغدغه آفرینی و ایجاد تشویش و نگرانی در بین مردم پرهیز نمایند.
کسی شایستگی ریاست جمهوری را دارد که به دین مردم ، انقلاب مردم ، دنیای مردم و به معیشت و آینده ی مردم و به عزت مردم اهمیت میدهد.
حسن سابقه یکی دیگر از معیارهایی است که بایددر انتخاب نماینده اصلح مد نظر قرار داده و ملا حظه گردد که آیا سابقه و عملکرد خو ب و انقلا بی در گذشته داشته و همچنین از سابقه مثبت و خوب در حمایت از انقلاب و دستاوردهای آن برخوردار بوده است. در این خصوص امام عظیم الشان(ره) می فرمایند: « مردم با بصیرت و درایت و تحقیق کاندیداها را شناسایی کرده و به سوابق و روحیات و خصوصیات دینی و سیاسی نامزدهای انتخابات توجه نمایند.
به امیدآنکه انشاءالله بتوانیم کاندیدای اصلح راانتخاب کنیم وحضورحداکثری درانتخابات حاصل شود.
انشاءالله
والسلام علیکم ورحمة الله وبرکاته