مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های استان:پذیرش حوزه های علمیه خواهران در 8واحدآموزشی تربیتی در سطح استان کردستان انجام می شود
به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان نشست خبری مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان با موضوع پذیرش طلاب حوزه های علمیه خواهران برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین محمد صالحی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان در نشستی با خبرنگاران رسانه های استان که به مناسبت آغاز پذیرش سراسری حوزه های علمیه خواهران تشکیل شد، گفت: امسال دومین سالی است که آزمون ورود به حوزه های علمیه حذف شده و پذیرش براساس مدرک و سابقه تحصیلی انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه ثبت نام از داوطلبان تحصیل در حوزه های علمیه خواهران برای سال تحصیلی ۹۵-۹۴ از تاریخ ۲۵ بهمن ماه شروع شده است، عنوان کرد: علاقمندان تا ۱۰ اسفندماه امسال فرصت دارند که برای ثبت نام به سایت www.whc.ir و یا حوزه های علمیه واقع در استان مراجعه کنند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کردستان شرایط سنی را یکی از ملاک های پذیرش طلبه ها خواند و بیان کرد: حداکثر سن برای پذیرش طلبه ها در سراسر کشور ۳۰ سال است ولی در استان کردستان با پیگیری های انجام شده به ۳۵ سال رسیده است.
حجت الاسلام صالحی افزود: از جمله اقدامات مثبت حوزه های علمیه در کردستان، در نظر گرفتن اقتضائات لازم برای خواهران جهت سهولت در تحصیل است که به سه شیوه پاره وقت، تمام وقت و نیمه حضوری می توانند در کلاس ها حضور پیدا کنند و همین امر فضایی سیال برای سهولت تحصیل خواهران فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه در ۶ شهرستان استان حوزه علمیه خواهران وجود دارد، ادامه داد: ۵ مرکز حوزه علمیه خواهران درشهرستان های سقز، بیجار، قروه، سنندج و سریش آباد از مقطع دیپلم طلبه جذب می کنند.
وی عنوان کرد: حوزه علمیه خواهران شهرستان کامیاران تنها حوزه در غرب کشور است که از مقطع سیکل اقدام به جذب طلبه می کند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کردستان با بیان اینکه تحصیل و هم چنین ارائه خوابگاه به طلبه ها در این حوزه ها کاملا رایگان است، بیان کرد: به غیر از حوزه علمیه خواهران سنندج مابقی حوزه های استان خوابگاه در اختیار طلبه ها قرار می دهد.
حجت الاسلام صالحی عنوان کرد: حوزه های علمیه شهرستان های قروه و بیجار در دوره کارشناسی(سطح2) و کارشناسی ارشد(سطح 3) طلبه پذیرش می کنند.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی حتی یک طلبه خواهر در کردستان وجود نداشت،گفت: امروز به برکت نظام اسلامی بیش از یک هزار طلبه و دانش آموخته خواهر در این استان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه هیچ منعی برای پذیرش و آموزش مذاهب مختلف در حوزه ها وجود ندارد، خاطرنشان کرد: بر خلاف ذهنیت مرسوم، حوزه علمیه خواهران تک مذهبی نیست و با هدف آموزش معارف اسلامی کار می کند نه معارف شیعی و به خواسته همشهریان احترام می گذارد.مدیر حوزه علمیه خواهران کردستان بیان داشت: در حوزه های علمیه خواهران استان ۵۱ استاد با مدرک کارشناسی ارشد به طلبه ها آموزش های لازم را ارائه می کنند.
حجت الاسلام صالحی اظهارداشت: براساس برآوردهای انجام شده کردستان به بیش از ۱۵ هزار طلبه خواهر نیاز دارد و خوشبختانه ظرفیت لازم در استان برای پذیرش و تحصیل طلبه ها وجود دارد.
وی در پایان تأکید کرد:بخش اعظم برکات حوزه های علمیه خواهران استان کردستان را مدیون نگاه بلند نماینده معزز ولی فقیه دراستان میداند که ایشان می فرمایند:هرجا حوزه علمیه خواهر ا ن باشد سلامت جامعه را بدنبال دارد.