فرزند کمتر ،زندگی بهتر از کجا آمده!؟!؟
خداوندِ رازق عالم قادر حكيم، كه از عوالم غيب، روزي را نازل ميفرمايد براي هر فرد بخصوصه روزي جداگانه ميرساند ؛ براي يكي، يكي ؛ براي هزار، هزار. بنابراین این تفکر که به خاطر ترس از تنگدستی از ازدواج و فرزند دارشدن ممانعت بورزیم به معنای سوءظن به خداوند است.
در سال 1798 «توماس مالتوس» اقتصاددان مشهور پيش بيني كرد كه جمعيّت جهان روزي به مرز انفجار خواهد رسيد و از حدّ منابع غذائي زمين پيشي خواهد گرفت. به حساب مالتوس جمعيّت جهان كه در سال 1950، 5/2 ميليارد نفر بود در سال 2000 از مرز 6 ميليارد خواهد گذشت. مالتوس عقيده داشت كه منابع غذائي جهان محدود و ميزان آن در حدّ ثابتي است و بايد انسان خود را با آن سازگار نمايد. بدنبال اين پيش بيني، مادّهپرستان و استعمارگران از ترس فقر، شعار «فرزند كمتر، زندگی بهتر» را سر دادند ؛ غافل از اينكه رزق و روزي خداوند بيكران است.
اثر ی اعتراضی از علامه حسيني طهراني در اوج اجرای سیاست های کنترل جمعیت
حضرت علامه آية الله حاج سيد محمد حسين حسيني طهراني بر اساس ضرورت توجه به سیاست های کنترل جمعیت که در تضاد با مبانی اسلام است “رساله نکاحیه: كاهش جمعيت ضربهاي سهمگين بر پيكر مسلمين" را تالیف نمودند که اين رساله قسمتي از جلد اوّل «نور ملكوت قرآن» ميباشد.
چون در حين طبع اين رساله كه از ارتحال رهبر كبير انقلاب اسلامي پنج سال ميگذشت و در اين مدّت با عنوان تنظيم خانواده و كنترل جمعيّت فعّاليّت هاي چشمگيري به وقوع پيوست ؛ علاّمه تهرانی اقدام به نوشتن تذييلاتي بر اين رساله فرموده و با عطف جملۀ «كاهش جمعيّت ، ضربهای سهمگين بر پيكر مسلمين» نام “رسالۀ نكاحيّه” را تفسير نمودهاند.
آنچه که باعث سلامت زن می گردد
در مقدمه این کتاب ضمن تفسیر آیه “وَلَايَقْتُلْنَ أَوْلَـادَهُنَّ” که بر اساس تفسیر علامه طباطبایی صورت گرفته است، ایشان به موضوعاتی همچون: بيعت زنان با پيغمبر به شرط نكشتن اولاد، حرمت سقط جنين در شريعت مقدّس اسلام، مقدار ديۀ نطفه و ديۀ جنين بر حسب مراتب حمل، آنچه که باعث سلامت زن می گردد، فوائد بي شمار حامله شدن زنان و مضرّات بي شمار نازائي، ترغيب اسلام به نكاح و تكثير اولاد و نهي از عذوبت و عقيم بودن، محبوبیت بنای ازدواج در اسلام و وظيفۀ دولت اسلامی در فراهم كردن تسهيلات ازدواج بر اساس آیات و روایات قرآنی پرداخته است.
سیاست های ایالات متحده امریکا و کاهش جمعیت در جوامع اسلامی
كشورهاي اسلامي در معرض نقشههاي طرح ريزي شده از جانب ايالت متّحده آمريكا به منظور كاهش ميزان افزايش طبيعي جمعيّت قرار گرفتهاند ؛ و اين طرح ها از طريق نفوذ بر مديريّتهاي سياسي اين كشورها و حاكميّت ايالات متّحده آمريكا بر سازمان هاي بين المللي بخصوص سازمان هاي وابسته به آن صورت مي گيرد .
اين طرح ها شامل تغييرات فرهنگي است كه منجرّ به حاكميّت فرهنگ غربي بر جوامع اسلامي شده تا جائي كه رفتار مسلمانان مطابق اين فرهنگ و يا انعكاسي از آن مي شود.
در طرحهاي آمريكائي براي كاهش جمعيّت در جهان سوّم ، اقداماتي جهت وارد شدن فشار اقتصادي بر خانوادهها پيشبيني شده است كه همزمان با آن اعلام ميشود : اين مشكلات ناشي از افزايش فرزندان است !
سياست كنترل جمعيّت ، براي به بازار كشاندن زنان و در صدد هدر دادن عمر آنان است.
تضاد سیاست های کاهش جمعیت با ارزش های اسلام مهمترین موضوعی است که در این رساله به آن پرداخته است و این هشدار را نیز می دهد که این سیاست ها از طریق فرهنگ غربی در فرهنگ اسلامی کشور نفوذ کرده و با شعارهایی مانند “رشد بیرويّه جمعيّت ، مخالف آزادي و استقلال زن ميباشد” و “افزايش جمعيّت با تحقّق زيبائيهاي زن منافات دارد".همچنين تلاش در جهت متقاعد ساختن خانوادهها به اينكه با افزايش تعداد فرزندان ، منافع اشخاص چه از نظر اقتصادي و چه اجتماعي به خطر ميافتد و این مهم را گوشزد می کند که این طرز تفکر در نهایت منجرّ به گسترش بيديني و فردگرائي شده و اخلاق عمومي و ارزش هاي اجتماعي را كه از دين اسلام سرچشمه مي گیرد را تضعيف می نماید و نویسنده بر این امر اعتقاد دارد که سياست كنترل جمعيّت ، براي به بازار كشاندن زنان و در صدد هدر دادن عمر آنان است و ارائۀ افكار جديد كه چون دستاويزي براي جدا ساختن زن از ارزش هاي جامعهاش مطرح ميگردد موجب شده تا موقعيّت زن و نقش وي در جوامع اسلامي تغيير يابد. در نتيجه اين سياست ، زنان مسلمان چيزي از نوع آزادي زن غربي بدست ميآورند و همين امر يكي از ابزارهائي است كه موجب ميشود سطح رشد جمعيّت در كشورهاي اسلامي سير نزولي داشته باشد .
عمدۀ فعّاليّت آمريكا در مورد كنترل جمعيّت ، بر روي محدود كردن جمعيّت كشورهاي جهان سوّم و در كنار آن ، كشورهاي اسلامي متمركز است كه از طريق صندوق جهاني پول و سازمان ملل متّحد ، و سازمانهاي وابستۀ به آن صورت مي گيرد «نقشههاي استعماري در قالب سياستهاي كنترل جمعيّت دركشورهاي اسلامياهرمهاي سياسي آمريكا براي كنترل جمعيّت كشورهاي اسلامي است»
گسترش ارزش هاي اسلامي در رابطه با ازدواج و فرزندآوری
گسترش ارزش هاي اسلامي در رابطه با ازدواج و زايمان با ترويج آيههاي قرآني و احاديث و بالا بردن سطح آگاهي مردم براي بكار گيري آن و حركت در جهت هدايت تعاليم اسلامي، حمايت گروه ها و مؤسّسههاي اسلامي از طريق بكارگيري سياستهاي جمعيّتي كه در خدمت اسلام و مسلمانان است، حمايت گروه ها و مؤسّسههاي اسلامي به منظور تشويق ازدواج سريع و ارائه تسهيلات مادّي براي جوانان مسلمان در كشورهاي اسلامي به منظور تسريع در ازدواج و همچنين امكان ايجاد مؤسّسههائي براي ازدواج سريع در كشورهاي اسلامي از جمله پیشنهادات علامه حسيني طهراني در قبال مبارزه با سیاست های کنترل جمعیت است که در کتاب “رساله نکاحیه: كاهش جمعيت ضربهاي سهمگين بر پيكر مسلمين" بدان اشاره نموده اند.
خداوندِ رازق عالم قادر حكيم، كه از عوالم غيب، روزي را نازل ميفرمايد براي هر فرد بخصوصه روزي جداگانه ميرساند ؛ براي يكي، يكي ؛ براي هزار، هزار. بنابراین این تفکر که به خاطر ترس از تنگدستی از ازدواج و فرزنددارشدن ممانعت بورزیم به معنای سوءظن به خداوند قادر توانا و تسلیم شدن و پذیرفتن نظرات یهودیان شیطان صفت است که نعوذبالله دست خداوند را در غل و زنجیر می پندارند و ما مسلمانان با تبعیت از فرمان مالتوس انگلیسی دست از اعتماد به خداوند متعال برداشته ایم و دنباله رو یهودیان شده ایم تا نقشه امریکایی ها به اجرا در آید. اینکه حضرت علامه آيت الله حاج سيد محمد حسين حسيني طهراني از همان سال های نخست اجرای طرح تنظیم جمعیت خطرات و تهدیدات آن را گوشزد نموده بودند امری قبل تامل است. این کتاب که حاصل سخنرانی های حضرت “علامه آيت الله حاج سيد محمد حسين حسيني طهراني"، در رمضان المبارک ۱۳۹۰ هجریّه قمریّه در مسجد قائم طهران است در سال ۱۳۷۳ به وسیله ی ایشان تصحیح و تکمیل شده است و در اوج اجرای سیاست های کنترل جمعیت به عنوان یک اثر اعتراضی منتشر گردیده است.
متاسفانه این روشنگری های به موقع و صحیح از سوی متولیان اجرای امر سیاست گذاری کنترل جمعیت مورد بی توجهی و غفلت قرار گرفت، تا حدی که این کتاب در دولت آقای هاشمی رفسنجانی اجازه انتشار نیافت و نویسنده آن نیز بایکوت شد.
این بایکوت تا حدی ادامه یافت که دولت کارگزاران حتی پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت وفات نوسینده کتاب را نیز از رسانه ملی پخش نکرد و حتی اجازه نصب سنگ مزار نیز برای آیت الله طهرانی(در حرم مطهر رضوی) صادر نشد.
صد افسوس که بعد از قریب به 19 سال از تاریخ این سخنرانی ها می خواهیم درباره آن به بحث بنشینیم و شاهد آن باشیم که تمام نکات اشاره شده در این سخنرانی ها چقدر دقیق و حکیمانه بوده است و امروز پس از گذشت 19 سال “تحدید نسل” تهدیدی جدی برای آینده کشور اسلامی مان به شمار می رود.