دیدار طلاب نو ورود حوزه های علمیه خواهران استان کردستان با مرجع عالیقدر جهان اسلام حضرت آیتالله العظمی مکارم شیرازی
به گزارش معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران استان کردستان جمعی از طلاب خواهر نوورود استان کردستان با آیتالله العظمی ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار حجتالاسلام والمسلمین صالحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان با ارائه گزارشی از فعالیتهای حوزههای علمیه گفت: 203 نفر از طلاب خواهر نوورود استان برای شنیدن نصایح و رهنمودهای مراجع تقلید و علما به شهر قم سفر کردهاند.
وی افزود: استان کردستان دارای 600 طلبه خواهر در حال تحصیل و 590 دانش آموخته است. امسال نیز طلاب خواهر نوورود ما 203 نفر هستند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان تعداد مدارس علمیه خواهر این استان را هشت مدرسه (6مدرسه سطح دو و2 مدرسه سطح سه)دانست و خاطرنشان کرد: در استان کردستان 64 استاد، 14 هسته پژوهشی و 76 گروه تبلیغی 3نفره در حال فعالیت هستند.
در این دیدار آیتالله مکارم شیرازی نظم در کارها را عامل موفقیت افراد خواند و گفت: فرد در هر کاری مانند درس، مباحثه، خواب و بیداری باید قانون و برنامه داشته باشد، اگر فعالیتهای فرد با برنامه باشد عمر او برکت پیدا میکند.
وی با بیان اینکه خواهران طلبه باید با علم تفسیر، کلام، عقاید و اخلاق و دیگر مسائل آشنا باشند، گفت: آشنایی با علوم دینی مختلف و به روز کمک میکند تا طلاب بتوانند در هر منطقه چراغ روشنی برای نور افشانی باشند.
آیتالله العظمی ناصر مکارم شیرازی با اشاره به اهمیت کسب علم در آیات و روایات گفت: در روایت آمده است «فردی که در مسیر علم و دانش به ویژه علم دین وارد شود، خدا راهی به سوی بهشت برای او باز میکند».
وی افزود: بر اساس این روایت جویندگان علم وقتی از خانه به سوی جلسه درس حرکت میکنند، در حقیقت در مسیر بهشت گام بر میدارند.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با بیان اینکه ملائکه و فرشتگان بالهای خود را در مسیر طالبان علم میگسترانند، اظهار کرد: فرشتگان به قدری در برابر طالبان علم متواضع هستند که بالهای خود را زیر پای آنها میگسترانند.
آیتالله العظمی مکارم شیرازی ادامه داد: در روایت آمده است «اهل زمین و آسمان برای فرد طالب علم طلب مغفرت میکنند» و این نعمت و لطفی است که خداوند برای اهل علم و به ویژه طلاب علوم دینی قرار داده است.
وی با تأکید بر اینکه باید در همه کارها اخلاص مورد توجه قرار بگیرد، گفت: خلوص نیت سبب برکت و پیشرفت فرد در عرصههای مختلف میشود.
این مرجع تقلید اظهار کرد: هر کاری باید برای خداوند انجام شود به ویژه علم که باید مقدمه عمل قرار گیرد، چون علم بدون عمل موضوعیت ندارد.
وی با اشاره به اینکه طالب علم باید پس از یادگیری علم، آن را نشر دهد، افزود: علمی که به آن عمل و نشر داده شود دارای تأثیرگذاری زیادی در دلها است و افراد را به مقامات عالی انبیا، اولیا و شهیدان میرساند.
ودر پایان با ذکر چند دعا برای تمامی طلاب آرزوی موفقیت در راه ترویج دین مبین اسلام ومعارف اسلامی نمود.