خیارشور در شیوع بیماری سرطان مؤثر است
یکی از عاداتی که در این فصل بین بسیاری از خانواده ها رواج دارد درست کردن شوری های مختلف نظیر خیار شور است.
یکی از مضرات خیارشور وجود نمک زیاد در آن است که موجب بروز فشار خون و بیماری های قلبی می شود.
خیارشورهایی که به صورت خانگی تهیه می شوند احتمال کپک زدگی در آن وجود دارد که این موضوع خود در شیوع و بروز سرطان بسیار تاثیرگذار است.
مشکل دیگری که در تهیه خیار شور وجود دارد استفاده از بطری های یک بار مصرف برای گذاشتن مواد خیار شور در داخل آن است که در چنین صورتی مواد تشکیل دهنده بطری یکبار مصرف با ترکیبات خیار شور واکنش هایی برقرار می کنند که به سیستم گوارشی آسیب می زند.
شوری گذاشت شیوه ای برای نگهداری مواد غذایی در گذشته بوده و نمی توان گفت که افراد به دلیل داشتن فواید آن، اقدام به این کار می کردند.
خیار شور جزء آن دسته از مواد غذایی است که باید در حد چاشنی مورد مصرف قرار گیرد، با آمدن فصل پاییز شاهد مصرف روزانه آن در بین خانواده ها هستیم که این نوع مصرف برای افرادی که دارای نارسایی کلیوی هستند و باید مصرف نمک خود را کنترل کنند، بسیار مشکل ساز خواهد بود.
با توجه به اینکه دسترسی به میوه جات و سبزیجات در تمام فصول سال وجود دارد بهتر است مردم از این عادت مضر فاصله گیرند.