برگزاری نشستی به مناسبت هفته سلامت در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران نشستی به مناسبت هفته سلامت در این مدرسه علمیه برگزار گردید
سرکار خانم کهریزی پور مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران با اشاره به برگزاری نشستی با طلاب این مدرسه علمیه در هفته سلامت خاطر نشان کرد: در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فاطمة الزهراء(سلام الله علیها) کامیاران به مناسبت هفته ی سلامت نشستی با حضور اساتید و طلاب این مدرسه برگزار گردید.
در این نشست سرکار خانم باطمانی با تسلیت ایام فاطمیه و الگو گرفتن از بی بی دو عالم به مباحث نعمت سلامتی اشاره کردند وتصریح کردند: ما باید قدر سلامتی خود را بدانیم چرا که در حدیثی از آقا امیر المومنین(علیه السلام)داریم ایشان فرمودند زیباترین و بهترین لباس، لباس سلامتی است و در ادامه به یک سری بیماریهای واگیردار و بیماریهای که از طریق لباس منتقل می شود اشاره نمودند.
وی در ادامه افزود:اولین مشکل که حتی لباس های نو و تازه می تواند در افراد ایجاد کند آلرژی است از جمله بیماری های ناشی از لباس و استفاده از لباس دیگران:قارچ های سطحی مانند تینه و آور سیکالر یکی از این نمونه ها است تخم انگل ها هم در برخورد با دست های آلوده افردا لباس را آلوده می کند،و این دست تفاوتی نمی کند که متعلق به چه کسی باشد،فرد پارچه بافت، پارچه فروش، خیاط ، فروشنده وافرادی که لباس را پرو می کنندیا خود شما که لباس را برای خود یا همسر یا فرزندانتان خریداری می کنید.
انگل ها
انگل های مهم
1.انگل اکسیور یا کرمک :مهم ترین انگل جهانی انگل اکسیوریا کرمک و باتخم آن و با یک خارش مقعدی زیر ناخن ها می رود و با دست زدن به هر جا و هر لباس آن را آلوده می کند.
2. شپش :که در برخی کشورها شایع است و با یک پرو ساده لباس میتواند انتقال پیدا کند.
3. ویروس ها: در ویروس ها از ویروس آنفلانزا گرفته تا ویروس هپاتیت می توان با پرو کردن ساده لباس انتقال پیدا کرد.
اینها مشکلات لباسهای نو بود حالا خودتان قضاوت کنید لباس که کهنه و دست دوم باشد قطعاخطر استفاده از این لباس ها چند برابر لباسهای نو می باشد.
هر جایی رابرای نشستن انتخاب نکنید:
متاسفانه بعضی ها به خاطرخستگی های روز مره هر جایی را خالی ببینند مثلا روی زمین،روی پله ها،کف مترو می نشینند بدون اینکه مانعی را روی این سطوح پهن کنند و چون بدن خسته بوده و عرق کرده منافذ پوستی باز میباشد . به راحتی میکروب ، ویروس و قارچ وارد بدن می شود. این بیماری معمولا همراه با خارش است و با خاراندن به جاهای دیگر بدن انتقال می یابد.
هر جایی ننشینید قطعا افرادی انجا گذر کرده اند و آلودگی کف کفش های آنها خیلی بالا است و افراد با همان کفش ها به دستشویی عمومی رفته و انواع آلودگی و میکروب ها به کفش ها و لباس های آنها چسبیده و با همان لباس ها به خانه آمده و حجم زیادی از میکروب ها را با خود به همرا آورده است .
بعضی از آلودگی ها با شست و شوی معمولی از بین نمی روند مگر اینکه درجه ی حرارت آب بالا باشد یا از مواد ضد عفونی کننده استفاده شود که رعایت آن برای همگان مقدور نیست.
اگر به هر دلیلی مثلا ملاقات بیمار و رفتن به مکانهای درمانی می رویم با همان لباس ها در خانه ننشینیم بلکه باید فورا آن لباس ها را عوض کرده و انها را با درجه ی حرارت بالای آب بشوییم چرا که در واقع ملاقات کنندگان با نشستن روی تخت بیمارستان ، صندلی ها واستفاده از دستگیر ه ی در و استفاده از گوشی همراه باعث می شوند ویروس ها وانگل های زیادی را انتقال دهند
وی درادامه توصیه های پزشکی را بیان نمود بدین شرح که:
*هر لباس بیش از دوروز پوشیده نشود.
*لباس ها باید با درجه ی بالا شسته شوند.
*لباس های زیر را بعد از هر بار شستن با اتو خشک کرده یازیر نور آفتاب آن را خشک کنیم.