برگزاری نشست مبانی تربیتی زندگی دینی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای اسکندری معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور
نشست سبک زندگی اسلامی با محوریت و مبانی تربیت زندگی دینی، مورخ 94/2/25 رأس ساعت 16 بعد از ظهر با همکاری حوزه علمیه الزهراء(س) قروه در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد نشست سبک زندگی دینی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای اسکندری معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.
ابتداء مدیر محترم این مدرسه مبارکه سرکار خانم ملاولی ضمن عرض خیر مقدم به حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای اسکندری معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران سراسر کل کشور گزارش مختصری از عملکرد فرهنگی این مدرسه مبارکه ارائه نمودند.
سپس حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای اسکندری به ایراد سخنرانی پرداختند.
در ابتدای سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای اسکندری به بیان معنا و مفهوم زندگی اسلامی پرداختند و اشاره نمودند که سبک زندگی اسلامی یعنی چگونه زندگی کردن، برخورد با افراد خانوداه، طریقه مهمانی دادن و چگونگی برگزاری عروسی ها، برخورد ما با دیگران، به اینها می گویند سبک زندگی اسلامی که می تواند دینی و اسلامی باشد.
ایشان در ادامه افزودند: شیوه ها و روش های زندگی ما را سبک زندگی می گویند. همچنین اشاره نمودند: انبیاء این وعده را داده اند که روزی زمین به ارث صالحان در خواهد آمد و قرآن را به عنوان بهترین شیوه زندگی برای انسان به ارمغان خواهد آورد که این برنامه صالحان، برنامه سبک زندگی به طریق اسلامی است.
ایشان با بیان اینکه انسان برای هر کاری نیاز به معرفت دارد اشاره نمودند که مقدمه ی راه برای رسیدن به راه حقیقی آن است که خودت را بشناسی، ارزش خود را بفهمی، که انسان یک گوهر بی نظیر، بالاترین و اشرف مخلوقات است. ما تا قیمت خود را نفهیم با پست ترین و بی ارزش ترین چیزها ما را می خرند . خود شناسی مقدمه خدا شناسی است که مردم در زمان بقیه الله العظم به این درجه می رسند یعنی خود شناسی و سپس خدا شناسی.
خودشناسی یعنی معرفت نفس و حقیقت وجودی خود را شناختن است. من عرف نفسه، فقد عرف ربه: کسی که خود را شناخت، خدا را می شناسد و این مساوی است با رسیدن به کمال معرفت.
مبانی سبک زندگی اسلامی همان رشد معرفتی، رشد علم و رشد عقلی بشر است.
و در پایان با بیان اینکه خیر واقعی در دنیا، تفقه در دین شدن است. یعنی کل قرآن را بفهمی، نهج البلاغه را بفهمی، کلام اهل بیت را بفهمی و … جلسه را به اتمام رساندند.
در پایان این نشست با اهداء لوح تقدیر به جناب آقای حیدری بدلیل مسئولیت سفر کربلا تقدیر شد.