برگزاری نشست طب سنتی با محوریت تغذیه اسلامی و تغذیه سالم در مدرسه الزهرا(س)قروه
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه الزهرا(س)قروه مورخ 6/7/94 نشست طب سنتی با محوریت تغذیه اسلامی و تغذیه سالم با حضور سرکار خانم غلامی از دانش آموختگان طب سنتی با حضور طلاب و کادر دراین مدرسه مبارکه برگزار گردید.
در این نشست سرکار خانم غلامی بیان داشتند: طب سنتی دانشی است که طبیب به وسیله آن بیماریها را نگاه کند و درمان می کند و نگهدار سلامتی بدن است و جنبه پیشگیری دارد. طب مدرن درد را از بین می برد اما طب سنتی می گوید این یک هشدار است باید علت را پیدا کرد. طب سنتی برای تسکین دردها تعابیری دارد و می گوید درد را از بین نبر بلکه علت آن را پیدا کن.
غلامی در ادامه افزودند: تغذیه درست نباشد روی جسم و در مرحله بعد روی روح تاثیر می گذارد.
خانم غلامی افزودند: انسان حکیم یعنی کسی که علمهای مختف را بلد است.
استاد در ادامه افزودند: یهودیان و دشمنان اسلام می کوشند اغذیه ما را فاسد کنند که رج سنی را پایین بیاورند و عمر را کم کنند. استاد فرمودند: سه ماده اصلی که بدن به آن احتیاج دارد و شامل تغذیه سالم وسبک زندگی درست است. شامل: 1- نمک : که در نمک دریا روی و آهن موجود است. 2- روغن: که روغن خوب یا بد روی کبد تاثیر مستقیم دارد. استاد بهترین روغنها را روغن ارده کنجد، روغن زیتون و روغن حیوانی معرفی نمودند . 3- آب: سومین و مهمترین عامل تغذیه سالم است.
غلامی تاکید داشتند: نمک های موجود در بازار چون شیمیایی است و ید دارد دفع نمی شود و رسوب می کندو باعث می شود فشار خون بالا رود و در خانم های باردار سبب می گردد که ورم داشته باشد و باعث بیماریهای بسیار دیگری می شود. حضرت علی علیه السلام غذا را با نمک شروع و با نمک پایان می بردند.