برگزاری نشست در مدرسه ریحانه النبی (س)سنندج با رویکرد ادب در پیشگاه خداوند
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه ریحانه النبی (س)سندج اولین نشست سبک زندگی اسلامی ایرانی با موضوع ادب در پیشگاه خدا با سخنرانی سرکار خانم دکترطباطبایی از مبلغین برتر کشوری مورخ25/1/94با حضور کادر ،اساتید،طلاب وعموم مردم در این حوزه مبارکه برگزار گردید.
سرکار خانم طباطبایی طی سخنایی چنین بیان کردند:اگرخدا بخواهد به کسی خیر فراوان دهدمحبت اهل بیت رادر قلبش می گذارد،ودرس خواندن در مکتب اهل بیت باعث افزونی این خیر خواهد بود.
ایشان براین امر تاکید کردند:ما تنها به این دلیل به این دنیا آمده ایم که عبد باشیم ومنظور از اشرف مخلوقات آن است که برگزیده شده برای عبد بودن ودلیل نام گذاری امام حسین (ع)به اباعبدالله آن است که ایشان را پدر بندگان خدا نامیده شده است.
این مبلغ کشوری براین امر تصریح کردند:عبد یعنی ادب ،ادب در پیشگاه خدا،ادب در مقابل دیگران ودر زندگی ادب پیاده شود ودین اسلام دین ادب می باشد واین همان سبک زندگی اسلامی می شود ،باید دین خود رابشناسیم وبایدهای خدا را انجام دهیم ونباید های آن راانجام ندهیم ودربرابرخدا تسلیم باشیم .
این استاد حوزه ودانشگاهبا ذکر حدیثی از امام صادق (ع)6عامل را عامل گمراهی شمردند:
1- دنیا دوستی :حب الدنیا راس کل خطیی،بعضی از افراد وابسته دنیا می گردندودنیا را هدف ونهایت خود قرار می دهند در حالی که دنیا تنها پلی برای آخرت است وهدف آخرت است واین وابستگی را باید از خود دورسازیم.
2- ریاست طلبی :بعضی برای رسیدن به قدرت تمام دین خود را زیر پا می گذارندوباعث نافرمانی وگناه می گردند.
3-شکم پرستی:باید مواظب غذای که می خود باشیم،واز غذایی که خمس آن پرداخت نشده ویا حرام است نخوریم.
4- زن دوستی :البته نه به آن معنایی محبت به همسر بلکه به معنایی شهوت پرستی که مشکل ساز است .
5- پرخوابی وپرحرفی:نیاز بدن بین 6تا8 ساعت می باشد
6- راحت طلبی:انسان رابه گناه می کشاند،بسیاری از افراد به دلیل راحت طلبی مانع ازبچه دار شدن می شوند.
ایشان همچنین با اشاره به آمار مطالعه یکی آن رایکی از مصادیق راحت طلبی بیان کردند:وامیرالمومنین نیز می فرمایند:مطالعه باعث آرمش است
طباطبایی در پایان با اشاره به حدیث قدسی اهل دنیا چنین توصیف کردند:هم وغم آنان شکم است،ومدام در حال خندیدن هستند ،خواب آنان زیاد است ،خشم آنان زیاد ورضایت کم دارند،خداوند را کم عبادت می کنند ،شجاعت آنان در معصیت بسیار است ،نفس خود را محاسبه نمی کنندو،ترس آنان از خداوند بسیار کم ،در نعمتها شکر گذار نیستندوتحمل وصبر ندارند،ودارای تکبر می باشند.