برگزاری نشست اخلاقی با طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س)قروه با حضور استاد برجسته کشور حجت الاسلام والمسلمین محقق زاده:
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س)قروه در روز برگزاری مراسم سالروز ازدواج حضرت علی(ع)وحضرت زهرای مرضیه(س) نشست اخلاقی با طلاب واساتید ومعاونین این مدرسه علمیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین محقق زاده برگزار گردید.
سرکار خانم عبدی مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س)قروه ضمن تبریک به مناسبت سالروز ازدواج نورانی حضرت علی(ع)وحضرت فاطمه(س)خاطر نشان کرد:جلسه ای ویژه طلاب و اساتید وکادرمدرسه علمیه الزهرا(س)قروه با عنوان آرامش و آسایش در زندگی با رویکرد خانواده با حضور استاد برجسته کشور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای محقق زاده فارغ التحصیل از دانشگاه کانادا ، مدرس حوزه و دانشگاه، دارای دکترای روانشناسی،در مدرسه علمیه الزهرا(س) قروه برگزار گردید.
وی افزود:این جلسه بسیار مورد استقبال طلاب و اساتید قرار گرفت و جلسه در یک ساعت فرهنگی قبل از نماز برگزار گردید که به درخواست و تمایل طلاب و اساتید بعد از نماز نیز ادامه داشت و به دو جلسه ارتقا یافت.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س)قروه در ادامه افزود: حضور استاد در مدرسه الزهرا(س) مصادف شد با جشنی که طلاب به مناسبت سالروز ازدواج آسمانی امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) ترتیب داده بودند که این فضا بر اثر گذاری موضوع مطرح شده تاثیر بسیار مطلوبی داشت.حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای رهبر رئیس محترم سازمان تبلیغات اسلامی قروه نیز به عنوان همراه ایشان حضور داشتند در این مراسم به نوعروسان این مدرسه هدایایی اهدا گردید.
سپس حجت الاسلام محقق زاده در این مراسم سلامت روانی و شادی در زندگی را مورد بحث قرار دادند
وی توانایی را به معنی داشتن علم و عمل به آن علم دانسته و خاطر نشان کرد:بدون عمل کردن به علم نمی شود به شادی رسید
حجت الاسلام محقق زاده در ادامه افزود: از نظر روانشناسان کسی که غم و غصه ای برای گفتن ندارد سلامت روانی دارد و کسانی که مشکلات خود را برای کسانی که مشکل شناس نیستند باز گو می کنند سلامت روان ندارند و باید مشکلات را فقط برای کسانی که مشکل شناس هستند بازگو کنیم.
وی در ادامه تأکید کرد : ما به عنوان طلبه مجبوریم به علت وارد شدن به دین خدا سلامت روان داشته باشیم، انسان دارای جسم، روح و روان است. روح انسان چون متعلق به خداست بیمار نمی شود این روان انسان است که بیمارمی شود و روان همان فکر آدمی است ، روح وقتی می خواهد با جسم رابطه برقرار کند از طریق روان این کار را می کندو بالعکس. روان حلقه وسط روح و جسم است. ما اگر بخواهیم روح سالمی داشته باشیم باید روان سالمی داشته باشیم.
حجت الاسلام محقق زاده با اشاره به این که شادی یک احساس پایدار است ویژگی های فرد شاد را اینچنین بر شمردند که:
- کسی شاد است که احساس رضایت مندی کند و احساس رضایت زمانی است که وقتی تنهای تنها شدیم آن را احساس کنیم، مثل خواب ؛ خواب اگر آرام باشد یکی از معیار های خوشبختی است. استاد در ادامه این مطلب انواع خوابها را با توجه سنین مختلف تبیین نمود.و بیان نمود که اگر وقت خواب بتوانیم به خدا بگوییم خدایا از تو راضیم و گوش خود را برای شنیدن همین حرف از خدا آماده کنیم به آرامش رسیده ایم. ودر ادامه افزود که آسایش با آرامش فرق می کند کسانی که می خواهند به آرامش برسند باید آسایش خود را از دست بدهند و کسانی که می خواهند به آسایش برسند باید آرامش خود را از دست بدهند.
- کسانی که احساس پیروزی می کنند. اگر انسان بتواند در جهاد با شیطان پیروز شود پیروزی واقعی را بدست آورده است.
- زمانی که نیاز های انسان تامین شود:
که نیاز های بر 5 پایه هستند. 1- نیازهای اولیه (خوراک و پوشاک…) 2- احساس امنیت روانی داشتند 3- عشق و محبت 4- احترام 5- خود شکوفایی
وی در ادامه چند راهکار جهت شاد زیستن را بیان نمود شامل:
1- دین داری : دین می تواند انسان را آرام کند به دلیل وجود نیروی مافوق بشر
2- روابط اجتماعی و هم نشین خوب
3- ورزش
4- مناسب سازی خواب
5- تازه سازی محیط زندگی
6- تغییر زاویه دید: یعنی اگر از دید مثببت به قضایا نگاه کنیم میتوانیم به شادی و آرامش برسیم.
حجت الاسلام محقق زاده در پایان به نحوه تغذیه خانواده به ویژه مادران اشاره نموده وافزود این امر تاثیر به سزایی در سلامت روانی و جسمانی خانواده دارد .