برگزاری نشست اخلاقی با خانواده های طلاب با حضور حجت الاسلام والمسلمین فلسفی در مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س)سقز:
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س)سقز نشست اخلاقی با خانواده های طلاب ،اساتید وکادر مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س)سقز در این مدرسه علمیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین فلسفی استاد بزرگوار اخلاق با موضوع اخلاص وبندگی برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین فلسفی با اشاره به انواع اخلاص خاطر نشان کرد:اعمال هر انسانی باید خالص و فقط قربه الی الله باشد، فقط رضایت خدا مدنظر باشد.
وی درادامه افزود: طبق فرموده خداوند هر کس در دنیا اطاعت خدا و اطاعت رسولش نمود، در قیامت نیز همنشین صدیقین، شهدا و انبیا خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین فلسفی تصریح کرد:پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: خداوند اگر بنده ای را دوست داشته باشد هفت صفت به او عطا خواهد نمود:
1-کنترل چشم:اگر رعایت نشود اولین عامل گناه در محرم و نامحرم چه مرد چه زن،این نیرو در سعادت و شقاوت انسان تأثیر گذار است.
2- نگهداری قلب: بنده خشیت و خوف خدا را در قلب داشته باشد همیشه.
3- حیاء: که در خصوص خانمها باید بیشتر باشد. لباس اصلی هر مسلمان و هر زن و مرد مؤمن حیاست که اوج آن از ناحیه چشم است و دیگری تخلق به اخلاق اسلامی.
4- صبر: صبر بسیار اهمیت دارد همچنان که نماز اهمیت دارد. در قرآن هم این دو در کنار هم آمده شده که از صبر و نماز هر دو کمک بگیرید.
5- سخاوت
6- امانت : مجموعه نعمت های خداوند در دست انسان امانت خدا است.
7- صداقت و راستی
وی همچنین تأکید کرد:جوانانی که راه حوزه و تحصیل علوم دینی را انتخاب می نمایند بدانند قطعا لطف و توجه ویژه ای از جانب خداوند به این افراد عنایت شده و حتما پدر و مادرشان امر خیر و نیکی در زندگی انجام داده اند و پاداش همان کار نیک فرزندشان را به این مسیر هدایت کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین فلسفی افزود: طلبه باید در امر تبلیغ هرجا که برود اصل و نیت کارش را بر مبنای مادیات قرار ندهد بلکه فقط و فقط نیتش گسترش دین اسلام و رضای خداوند باشد چرا که خداوند خودش ضامن رزق و روزی بندگانش می باشد.
وی همچنین در خلال صحبتهایشان برای تأکید بیشتر بر گفتارشان در قالب مثال به نقل دو داستان از زندگی طلبگی در امر تبلیغ پرداختند و روایت داستانی از زندگی و شخصیت اخلاقی مرحوم شیخ احمد کافی بیان داشتند.