برگزاری مراسم افطاری به طلاب در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) سریش آباد با حضور مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س)سریش آباد به مناسبت میلاد با سعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) مراسم افطاری به طلاب در این مدرسه علمیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین صالحی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان برگزار گردید.
صغری ملاولی مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س)سریش آباد با تبریک میلاد باسعادت سبط اکبر رسول خدا (ص) حضرت امام حسن مجتبی(ع)خاطر نشان کرد: این مراسم که با حضور کلیه طلاب این مدرسه علمیه برگزار گردید طلاب با ختم دسته جمعی قرآن کریم مراسم را آغاز نموده ودر ادامه نشست اخلاقی با حضور حجت الاسلام والمسلمین فیض امام جمعه دلبران برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین فیض در این نشست سخنان خود را با تبریک میلاد پر برکت امام حسن مجتبی (علیه السلام) و بیان نکاتی در رابطه با نحوه تولد حضرت و نامگذاری و سنت های عقیقه کردن و قربانی کردن برای نوزاد آغاز نمود.
وی در ابتد با اشاره به بحث بندگی تصریح کرد: برای آگاهی از بندگی اهل بیت باید به بندگی اصحابشان دقت کنیم؛ به عنوان مثال سلمان به اختیار خود حصیرباف نشد بلکه به دستور پیامبر به حصیربافی پرداخت و همچنین میثم تمار به اختیار خود خرما فروش نبود بلکه به خاطر عمل به خواست امام خرما فروش شد.
وی در ادامه افزود: نکته اصلی در بحث بندگی این است که، بندگی یک رکن بسیار سخت است فلذا در تشهد نماز شهادت می دهیم که اول پیامبر عبد خدا بود سپس رسول شد. بندگی یعنی در بند خدا بودن. کسی که بنده شد از قید و بند گناه و معاصی آزاد است. اما آنکه گناه می کند اسیر نفس است فلذا نمی تواند ادعا کند که آزاد است. مثل کسی است که دست و پایش را ببندند و نتواند بیشتر از یک حد خاصی فراتر رود این شخص در بند است. بندگی یعنی به میل شخصی و سلایق خود حرکت نکردن. بنده ی خدا بودن یعنی مومن حتی وقتی که می خواهد نماز بخواند ببیند آداب نماز خواندن چیست؟ در غذا خوردن، پختن غذا، پذیرایی کردن و… آداب آنها را بداند و عمل نماید.
امام جمعه دلبران افزود:بندگی در سیره ی امام حسن (علیه السلام) اینگونه بود که بنا به فرموده روایات دو یا سه بار به صورت کامل اموال خود را به فقرا بخشیدند و چندین مرتبه هم با آنان تقسیم کردند. وقتی سفره ی کریمانه افطار حضرت پهن می شد همه از آن سیر می شدند اما خود حضرت نه!
حجت الاسلام فیض در پایان تأکید کرد: بندگی یعنی اگر خطایی از انسان سر زد پشیمان شده و سریع طلب استغفار نماید والا سقوط خواهد کرد.