برگزاری مراسم افتتاحیه آغاز سال تحصیلی در مدرسه علمیه حضرت زینب (س)سریش آبادبا حضور امام جمعه دلبران:
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) مراسم افتتاحیه وآغاز سال تحصیلی جدید در این مدرسه علمیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین صالحی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان، حجت الاسلام والمسلمین فیض امام جمعه دلبران، اعضاء شورای شهر، هیات امنا مدرسه ، اساتید و معاونین ، طلاب این مدرسه و خانواده های ایشان برگزار گردید.
سرکار خانم ملاولی مدیر محترم این مدرسه علمیه ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان گرامی و طلاب و با تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید تحصیلی و همچنین هفته دفاع مقدس به حدیثی از پیامبر اعظم اشاره نمود که می فرماید: علماء وارثان پیامبرانند.
ایشان متذکر شدند که با دقت در این جمله رسالت و جایگاه حوزه های علمیه مشخص می شود و هدف از تاسیس حوزه های علمیه پرورش انسانهای پیامبر گونه ای است که مدافع دین و آموزه های دین باشند. خصوصاً در جامعه امروز که شبهات و ترویج بی دینی غوغا می کند.
خانم ملاولی در ادامه به تبیین زندگی ماشینی و امکانات این عصر پرداختند و در این رابطه تصریح کردند: ما امروز در عصری زندگی می کنیم که خیلی از انسانها محبت به حیوان را بر فرزند ترجیح می دهند ما در عصری هستیم که امواج اینترنت و ماهواره در هر شهری نفوذ کرده و بنیان روحی جوانان و خانواده ها را از هم می پاشد؛ در عصری هستیم که طلاق بیداد می کند در چنین عصری باید حوزه های علمیه تمام توان خویش را در جهت یاری امام عصر(عج) و ترویج دین به کار گیرند
درادامه برنامه حجت الاسلام والمسلمین فیض امام جمعه محترم دلبران با اشاره به امتحان وآزمایش مردم خاطر نشان کردند:
یکى از سنتهاى خداوند متعال سنت ابتلاء و آزمایش است، و اصولا یکى از حکمت هاى آفرینش انسان، آزمودن اوست ، لذا درقرآن خداوند متعال می فرماید:« احسب الناس ان یترکوا ان یقولوا امنا و هم لا یفتنون و لقد فتنا الذین من قبلهم فلیعلمن الله الذین صدقوا و لیعلمن الکاذبین: آیا مردم خیال می کنند که همین که گفتند ایمان آوردیم رها شده و دیگر امتحان نمی شوند، کسانی را که قبل از آنها بودند، آزمایش کردیم تا خداوند راستگویان و دروغ گویان را مشخص کند»
وی درادامه افزود:با توجه به این آیه، خداوند متعال در هر زمان و دوره ای، مردم آن دوره را مورد امتحان قرار می دهد تا مومنین واقعی از متظاهرین به دین و ایمان مشخص شوند. امتحان الهی در هر زمان، متفاوت و متناسب با رشد و کمال عقلی مردم آن زمان است. در دوران غیبت کبری، با غایب شدن حجت خدا، مردم به استقامت و پایداری نسبت به دین امتحان می شوند تا منتظرین واقعی از غیر واقعی تمیز داده شده و هر کدام پاداشی در خور موفقیت در این امتحان به دست آورند.
از همین روی مسئله ابتلا و آزمایش نیز در پارهای از روایات به عنوان فلسفه غیبت امام زمان مطرح گردیده است برمبنای روایات، امتحان در زمان غیبت حضرت مهدی از شدیدترین امتحانات است.
امام جمعه دلبران در ادامه افزود:در کتاب کمال الدین مرحوم شیخ طوسى مى فرماید: « بنا به فرموده ى پیشوایان اسلام، آزمایش به وسیله ى غیبت حضرت مهدى، از سخت ترین آزمایش هاى الهى است.»
وی درادامه تأکید کرد:خداوند آدم علیه السلام را خلیفه خود در تمام زمین قرار داد و او را وارث آن ساخت و چنین فرمود : « اِنِّی جاعِلٌ فِی الاَرضِ خَلیفهً»همانا من در زمین جانشینی قرار می دهم. خداوند حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را نیز وارث زمین و خلیفه خود در زمین قرار خواهد داد چنانکه از حضرت صادق علیه السلام است که در تفسیر آیه : « وَعَدَ اللهُ الذینَ آمَنُوا مِنکُم وَ عَمِلوا الصَّالِحَاتِ لِیَستَخلِفَنَّهُم فِی الارضِ » خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده اند و کارهای شایسته انجام داده اند وعده داده که آنان را در زمین خلافت بخشد.
وی درادامه افزود:طبق روایت امام صادق (علیه السلام) علت اصلی غیبت بیان نشده است زیرا افراد ظرفیت فهم و پذیرش آن را ندارند. از این روایت مشخص می شود مواردی که در سایر روایات به عنوان علت غیبت بیان شده است علت اصلی نیست بلکه حکمت است و تنها برای روشن شدن نسبی علت غیبت بیان گردیده اند تا قبو ل چنین حادثه عظیم و دردناکی برای شیعیان کمی آسان تر و قابل پذیرشتر شود .وقتی روایات را بررسی میکنیم متوجه میشویم که تمامی آنها غیبت را از زاویه ای مهم مورد بررسی قرار داده اند وهیچ کدام نفی کننده دیگری نیست
حجت الاسلام فیض درپایان تأکید کرد:معلوم می شود بین روایات علت غیبت هیچ گونه اختلاف و تعارضی نیست و همه روایات سیر واحدی را نشان می دهند و هر روایتی به مرحله ای از این سیر اشاره می نماید و کسی که اهل دقت نباشد ممکن است در مراجعه اول گمان کند روایات با هم اختلاف دارند . پس نه روایات و نه علمای شیعه در علت غیبت اختلافی ندارند .
سپس در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین صالحی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان ضمن تبریک سال جدید تحصیلی از زحمات وتلاشهای دلسوزانه مدیر واساتید ومعاونین این مدرسه علمیه تقدیر وتشکر نمود و تصریح کرد: رسالت ما در این راستا همان کسب علم و دانش و عمل به آن همراه تزکیه نفس و حفظ معنویت است. ما باید معنویت را شاخصه دین قرار دهیم.
وی در ادامه افزود: انشاءالله سالی را شروع کنیم که سر شار از تقوا باشد ما باید تقوا را سر لوحه خود قرار دهیم، اولین قدم تقوا یادگیری است.
در پایان مراسم به برترینهای آموزشی و فرهنگی جوایز اهدا گردید.