برگزاری جلسه اخلاق با حضور حجت الاسلام کریمیان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران:
لا يَكُونُ الْمُؤْمِنُ مُؤْمِنًا حَتّى تَكُونَ فيهِ ثَلاثُ خِصال:1ـ سُنَّةٌ مِنْ رَبِّهِ. 2ـ وَ سُنَّةٌ مِنْ نَبِيِّهِ. 3ـ وَ سُنَّةٌ مِنْ وَلِيِّهِ. فَأَمَّا السُّنَّةُ مِنْ رَبِّهِ فَكِتْمانُ سِرِّهِ. وَ أَمَّا السُّنَّةُ مِنْ نَبِيِّهِ فَمُداراةُ النّاسِ. وَ أَمَّا السُّنَّةُ مِنْ وَلِيِّهِ فَالصَّبْرُ فِى الْبَأْساءِ وَ الضَّرّاء .ِ
مؤمن، مؤمن واقعى نيست، مگر آن كه سه خصلت در او باشد:سنّتى از پروردگارش و سنّتى از پيامبرش و سنّتى از امامش. امّا سنّت پروردگارش، پوشاندن راز خود است،امّا سنّت پيغمبرش، مدارا و نرم رفتارى با مردم است،امّا سنّت امامش، صبر كردن در زمان تنگدستى و پريشان حالى است .
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران جلسه اخلاق با حضور حجت الاسلام والمسلمین کریمیان استاد مدعو از استان کرمانشاه در این مدرسه علمیه برگزار گردید.
سرکار خانم کهریزی پور مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران خاطر نشان کرد:طی برنامه ریزی وهماهنگی های قبلی از حجت الاسلام والمسلمین کریمیان استاد بزرگوار اخلاق از استان کرمانشاه دعوت به عمل آمد تا بر طبق جدول زمانبندی تعیین شده در طول سال تحصیلی پیش رو مباحث اخلاقی را بطور سلسله وار برای طلاب واساتید این مدرسه علمیه عنوان نمایند.
وی افزود:طلاب این مدرسه از مباحث ایشان بسیار استقبال نمودند وعلاوه بر طلاب این برنامه بسیار مورد توجه اساتید ومعاونین این مدرسه قرار گرفت.
در ادامه حجت الاسلام کریمیان ضمن بیان چندین نکته احکامی فرق دعا و ندا و نجوا و موانع دعا را تشریح نموده وعنوان کردند:
دعا به هر جور خواندنی اطلاق می شود. حال فرقی ندارد که دور یا نزدیک و یا بلند و کوتاه باشد اما ندا خواندن یا در خواست با صدای بلند است ولی در مقابل این نجوا است که به معنی پچ پچ کردن و صدای آهسته است .
حجت الاسلام کریمیان در ادامه خاطر نشان کرد: بیشتر بحث ما در رابطه با دعا ومناجات است که با رجوع به خطبه هفتم نهج البلاغه موانع آن را عبارتند از :
1 -انسانها شیطان را ملاک و معیار خود قرار می دهند و در واقع چراغ سبزی برای ورود به گناه است و بذر شیطان را در قلب خود می کارند و کم کم مراتب گناه را بالا می برند .
2 -بعد از این مرحله شیطان آنها را احاطه می کندو در دام می اندازد مانند همان پرنده هایی که برای جمع کردن دانه می آیند اما خبری از دانه نیست و گرفتار دام می شوند
3 - کم کم نگاه هم شیطانی می شود و ترحم و خوش برخوردی نمی ماند . وقتی در مهمانی ها بحث از دروغ و غیبت و تهمت زیاد شده و آبروی مؤمن ارزشی ندارد اینها گناهان بزرگی هستند خداوند خود می فرمایند: آبروی مؤمن حرمتش از خانه خدا بالاتر است .
4 -شیطان انسان را بر مرکب لغزشها و گناهان سوار می کند ، به سخنان انسان زینت می دهد و او را تشویق می کند. ،شیطان کاری به انسان می کند که از گناهش لذت ببرد ، کم کم به مرحله ای می رسد که نه تنها گناه را خوب می داند بلکه حرف ها و نصایح مردم را بد می داند .
وی در ادامه افزود:در روایت داریم که نگهداری ایمان در آخرالزمان خیلی سخت می شود همانند زغال گداخته در دست می شود.
استاد بزرگوار اخلاق در پایان افزود:زمینه گناه خیلی زیاد است و راه های از بین بردن آن یکی نماز اول وقت و دیگری انس با قرآن داشتن است.