اعزام مبلغ از طرف مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کامیاران به مناسبت روز مادر یکی از مبلغین این مدرسه علمیه جهت تبلیغ به روستای رازیان از توابع این شهرستان اعزام شد.
سرکار خانم کهریزی پور مدیر محترم مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)با اشاره به اعزام مبلغ از مدرسه فاطمه الزهرا(س)کامیاران خاطر نشان کرد:بنا به درخواست بسیج پایگاه حضرت رقیه روستای رازیان وبا توجه به هماهنگی های به عمل آمده از طرف پایگاه حضرت رقیه با این مدرسه علمیه سرکار خانم ژیلا زین الدینی به عنوان مبلغ وسخنران به روستای رازیان از توابع این شهرستان اعزام گردید.
ایشان در سخنان خود تصریح نمود:
انسان دارای زندگی اجتماعی است ودر زندگی اجتماعی نیاز به الگو پذیری دارد واین حس ازابتدای تولد انسان با او همراه است به طور مثال وقتی کودکان از طریق حواس پنج گانه خود را با محیط تطبیق میدهد سعی می کنند خود را شبیه افراد اطراف کنندوقتی که پدر ومادر نماز می خوانند او هم از حرکات آنها تقلید می کند .
بنابراین اولین معلم ومربی بچه پدر ومادر هستند به خصوص مادر به دلیل اینکه بیشترین وقت را مادر با بچه سپری می کند وپدر به دلیل مشغله کاری وقت کمتری برای تربیت فرزندان دارد پس مادر به عنوان الگو چه وظایفی دارد؟
با این حال برای اینکه بتوانیم بهترین الگو برای فرزندانمان باشیم باید از اولیای دین و بزرگان اسلام تبعیت کنیم چرا که آنها توانسته اند دستورات دینی خداوند ومعیار های زندگی اسلامی را در زندگی خود پیاده کنند در میان این اولیا می توان از حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)نام برد چرا که پیامبر(ص) در مقام ایشان می فرمایند:فاطمه فوق تمام خوبی هاست. یعنی حضرت زهرا (س)از لحاظ کمالات به مقامی رسیده که ملقب به حوریه و انسیه شده است یعنی از مقام انسانیت عبور کرده و به مقام فرشتگان دست یافته است. در دنیای امروز متأسفانه خواسته یا نا خواسته سبک زندگی بر خواسته از دین نسبت وکم کم در حال غرق شدن در سبک های غربی هستیم. لذا در همین راستا مقام معظم رهبری می فرماید که:[باید سبک زندگی دینی را به مردم بگوئید.]
وی در ادامه بهترین برنامه برای زندگی مسلمانان را برشمرد:
انفاق حضرت زهرا(س):
در روایات داریم که یکی از جهیزیه هایی که امیرالمؤمنین(ع)برای حضرت زهرا(س)تهیه کردند:پیراهنی به قیمت ده درهم بود اما در شب عروسی هنگامی که این بزرگوار راهی خانه حضرت علی(ع)شدند در بین راه آن را به کنیزی فقیر و گرفتار می بخشند حال یک سؤال پیش می آید:آیا دختران یا زنان ما حاضرند که حلقه عروسی خود را یکی از با ارزش ترین و مهمترین وسیله زندگی زن می باشد به فقیری که اظهار نیاز کرده ببخشند؟ جواب این سؤال بسیار ساده است .
اما می توان این حس انفاق را در خودمان به وجود آوریم(با تبعیت از اولیای دین) یکی دیگر از جنبه های انفاق حضرت زهرا(س)انفاق در پذیرایی از مهمان است. به دلیل اینکه اولیای دین از تجمل گرایی وزینت گرایی دور بودند راه ساده زیستی را برای زندگی خود بر می گزیدند بنابراین مانند انسانهایی فقیر از جنبه مادی زندگی می کردند.
با این حال یک روز امیرالمؤمنین(ع) شخص گرسنه ای را به خانه آورد حضرت زهرا(س)بیان داشتند که ما به اندازه یک کودک بیشتر غذا نداریم ولی با این وجود از آن مهمان پذیرایی کردند و شب حضرت علی(ع) به بهانه اینکه چراغ خراب است آن را روشن نکرد که مبادا مهمان خجالت بکشد وخود ایشان نیزظرفی خالی را جلوی خود گذاشتند وطوری رفتار کردند که انگار مشغول غذا خوردن هستند تا مهمان نداند که آنها غذایی دیگر ندارند فردای آن روز پیامبر(ص) با شنیدن این خبر به حضرت علی(ع) فرمودند که امشب ملائکه از نحوه پذیرایی شما تعجب کردند و بر شما درود فرستادند.
با این وجود آیا ما حاضر هستیم از نیازهای خود به خاطر نیازهای زندگی مردم چشم پوشی کنیم؟
یکی دیگر از جنبه های زندگی حضرت زهرا(س)که می تواند به عنوان بهترین الگو برای زنان مسلمان باشد نحوه پوشش و حجاب حضرت زهرا(س)می باشد.
سؤال چرا حضرت زهرا(س)در حضور مرد نابینا با پوشش کامل وارد شد؟
همه شما شنیده اید که در روایات داریم که روزی مردی نابینا خدمت پیامبر(ص)رسیدند و حضرت زهرا(س)بلند شدند و خود را از این مرد نابینا پوشاندند وبلندشدند بعدا که پیامبر(ص) علت ترک مجلس توسط حضرت زهرا(س) جویا شدند حضرت جواب دادند که پدر جان درست است که این مرد نابینا است ولی من که بینا هستم ومرد نامحرم را می بینم وظیفه من در مقابل نامحرم پوشش است.
وآخرین نکته که یکی از مهم ترین مبحث می باشد بحث تربیت فرزند است، حضرت زهرا (س) در تربیت فرزندان خود بسیار کوشا بودند واهمیت زیادی به این مسئله می دادند به طوری که فرزندانی را تربیت کردند که هر کدام ازآنها تاریخ اسلام را رقم زدند امام حسن وامام حسین (علیهم السلام) وهمچنین حضرت زینب کبری (س) هر کدام از اینها خود نیز به عنوان بهترین وکاملترین الگو برای بشریت قرار گر فته اند. اما متاسفانه جامعه امروزی ما گواه بر این است که بعضی یا اکثریت جوانان ما ظاهرشان ،کردارشان یا به صورت ضعیف یا اینکه هیچ گونه سنخیتی با معیارها وارزشهای اسلامی ندارند وهمه اینها دلیل بر این است که ما فرزندانمان را با بنیه ضعیف فرهنگی ودینی تربیت می کنیم.